Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Οι πιο στυλάτες stars στο κόκκινο χαλί



Δείτε διάσημες σταρ που ξεχώρισαν για το στυλ και την καλαισθησία τους:





Cate Blanchett
Η ταλαντούχα ηθοποιός παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων AACTA στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου εμφανίστηκε με φλογερό, κατακόκκινο βραδινό φόρεμα Armani Privé.





Nicole Kidman
Στα AACTA παραβρέθηκε και η συνάδελφος και συμπατριώτισσα της Blanchett, Nicole Kidman, η οποία επέλεξε ρομαντικό, φλοράλ cocktail dress από την καλοκαιρινή συλλογή του Erdem. Τα peep toes της star φέρουν την υπογραφή του Brian Atwood







Elle Fanning
H αγαπημένη έφηβη του κόκκινου χαλιού βρέθηκε σε τελετή απονομής βραβείων στη Santa Barbara της Καλιφόρνια. Η Fanning μας χάρισε μία ακόμα υπέροχη εμφάνιση, με το λευκό μπροκάρ φόρεμα του οίκου Rochas, το οποίο συνδύασε με λευκές, ψηλοτάκουνες μπότες με κορδόνια.




Anne Hathaway
Η πρωταγωνίστρια του Les Miserables ήταν από τους παρευρισκόμενους των Producers Guild Awards που έγιναν στο ξενοδοχείο Hilton του Μπέβερλι Χιλς. Εκεί, είδαμε την Hathaway να φωτογραφίζεται με midi, φλοράλ φόρεμα από την pre fall συλλογή του Erdem, ο οποίος τις τελευταίες σεζόν αποτελεί σταθερά μία από τις συνηθέστερες επιλογές των διάσημων στο κόκκινο χαλί.



Jessica Alba
Στην ίδια τελετή απονομής των βραβείων των Αμερικανών παραγωγών παραβρέθηκε και η Jessica Alba, η οποία εντυπωσίασε με το goth- chic αισθητικής φόρεμά της. Το εντυπωσιακό κομμάτι, από μαύρη δαντέλα ανήκει στην haute couture συλλογή του Elie Saab.












queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου