Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 12/12



Αγάπη είναι να αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας σε άλλους. 


Γενικά: Είστε πολύ αποφασισμένοι να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν μεγάλη δύναμη αλλά και απελευθέρωση από κάποιες προσωπικές σας φοβίες.
Έρωτας: Μην αντιστέκεστε σε ένα πρόσωπο που σας δείχνει έντονα τα συναισθήματά του γιατί μπορεί να φοβάστε να αφεθείτε. Παρόλο που είστε τολμηροί δεν θέλετε να ανοιχτείτε πάρα πολύ κυρίως αν αφορά Αιγόκερω ή Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά αισιόδοξοι και προχωράτε με πολύ πείσμα και σταθερότητα αλλά μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα διαχειριστείτε γιατί είναι έξω από εσάς. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε κάτι να λαβαίνετε.

Γενικά: Προσπαθείτε να κάνετε πράξη κάθε τι που έχετε σκεφτεί για αυτό δίνετε όλο σας το βάρος στο να λειτουργήσετε πολύ δυναμικά αλλά θέλετε να το κάνετε μόνοι σας ή ακόμα και στα κρυφά από τον πολύ κόσμο.
Έρωτας: Ο κρυμμένος σας πόθος για ένα πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε κάποιες ακρότητες, κυρίως με κάποιο που μοιράζεστε πολλά και κοινά πράγματα αλλά δεν βρίσκετε το θάρρος να του δείξετε ακριβώς ποιοί είστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να είστε μετανιωμένοι γιατί πιέσατε κάποιες καταστάσεις οι οποίες δείχνουν ότι πρέπει να βγείτε έξω από το καβούκι σας και εσείς τελικά να φοβόσαστε να κάνετε το δυναμικό βήμα.

Γενικά: Η διάθεση σας να βιώσετε κάτι το πολύ δυναμικό θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερες αντοχές και κυρίως θα έχετε δράση kάτι που μερικές φορές σας λείπει τον τελευταίο καιρό.
Έρωτας: Μην αφήνετε περιθώρια στον άλλον γιατί μπορεί να θεωρήσει την συμπεριφορά σας πολύ αντιφατική και περίεργη. Καλύτερα να είστε ξεκάθαροι από την αρχή, oπότε δεν θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να κάνετε κάτι πολύ καλό που να σας φέρει άμεσα χρήματα ή ακόμα ευκαιρίες οι οποίες θα σας δείξουν το στίγμα προς τα πού θα πρέπει να προχωρήσετε, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Γενικά: Είστε ανυπόμονοι και γενικά αρκετά ευερέθιστοι. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε εμπρός σε μια κατάσταση η οποία πιθανόν να σας μεγαλώσει κάποιες πληγές και να μην νιώθετε και πάρα πολύ καλά.
Έρωτας: Είστε υπερβολικά παρορμητικοί και πιθανόν από εκεί που θέλετε να προστατέψετε μια κατάσταση, τελικά να την χαλάσετε άθελά σας. Ίσως να έχετε την ανάγκη να είστε στο επίκεντρο και μπορεί να μην εισπράττετε αυτό το συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε τάση να ηγηθείτε μιας κατάστασης η οποία ίσως να μην είναι τελικά τόσο βολική όσο νομίζετε. Για αυτό, να είστε αυθόρμητοι και παρορμητικοί αλλά μέσα στα πλαίσια της κοινής λογικής.

Γενικά: Εκδηλώνετε κάποιες αρχηγικές τάσεις για αυτό θα αναλάβετε πολύ δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες σίγουρα θα σας φέρουν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο αγώνας πάντως που θα δώσετε δεν θα πάει χαμένος με κανέναν τρόπο.
Έρωτας: Ακροβατείτε αλλά τελικά πετυχαίνετε. Ρισκάρετε ακόμα και απειλώντας ότι θα φύγετε από ένα πρόσωπο και τελικά νικάτε γιατί οι οιωνοί είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Στα πλαίσια της δυναμικής σας συμπεριφοράς αναλαμβάνετε κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους και θα κερδίσετε πόντους. Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε να βρείτε τα χρήματα τα οποία έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο.

Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο πολύ πιεσμένοι από μια κατάσταση η οποία δεν σας αντιπροσωπεύει απόλυτα και ο λόγος είναι ότι ενώ θέλετε να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις φοβόσαστε.
Έρωτας: Η γνωριμία με έναν Κριό ή ακόμα και με έναν Σκορπιό δεν σας αφήνει αδιάφορους, αρκεί να θέλετε να προχωρήσετε μαζί του χωρίς να τον κρίνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και αυτό ίσως να μην σας αρέσει και πάρα πολύ γιατί θα πρέπει να εκτεθείτε εκεί που δεν θέλετε και πιθανόν να κάνετε πίσω.

Γενικά: Είστε αρκετά αναστατωμένοι και ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να καυγαδίζετε ή να κάνετε σκηνές αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να μην καταπατηθούν τα όριά σας.
Έρωτας: Οι προσδοκίες μεγάλες αλλά οι πράξεις πολύ πιο λίγες κι ίσως αυτό να σας κάνει να σκεφτείτε μήπως τελικά έχετε πέσει σε κάποια λούμπα και κυρίως με έναν Ιχθύ. Πάντως με τον Κριό θα λειτουργήσετε πολύ αυθόρμητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να αντιμετωπίσετε με έναν δυναμικό τρόπο τις συνεργασίες και τα διάφορα θέματα που θα προκύψουν. Ο λόγος είναι ότι θα ξεκαθαρίσετε άμεσα τι θέλετε να κάνετε και με ποιο τρόπο θα κινηθείτε.

Γενικά: Ανακατεύεστε με καταστάσεις που ίσως να μην έχετε συνηθίσει με στόχο να ξεμπερδέψετε μια και καλή με κάποια θέματα τα οποία θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε όπως είναι και όχι ωραιοποιημένα.
Έρωτας: Μπορείτε να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα και τα θέλω σας με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Πιθανόν το σεξουαλικό κομμάτι να βγει έντονα στην επιφάνεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε σίγουρα θα σας κάνουν καλό και ο λόγος είναι ότι θα έχετε να λαβαίνετε με αυτόν τον τρόπο.

Γενικά: Έχετε πάρει το μάθημά σας και ίσως αυτό να είναι και ιδιαίτερα διαφωτιστικό. Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη σας δίνει ιδέες που όμως μπορεί να δυσκολεύεστε να τις υλοποιήσετε.
Έρωτας: Είστε πλέον πολύ σίγουροι για τα συναισθήματα του άλλου προσώπου. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας για να σιγουρευτείτε αν τελικά είναι για σας κάτι που σας εκφράζει απόλυτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Την μια δείχνετε αισιόδοξοι και την άλλη πέφτετε γιατί δεν εκφράζετε εύκολα αυτό που θέλετε. Κρατήστε τον σκοπό σας χωρίς όμως να βάζετε μέσα και στοιχεία τα οποία ίσως να ωραιοποιούν την κατάσταση. Εσείς κάντε το σωστό και θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα.

Γενικά: Δείχνετε υπερβολική δυναμικότητα και ίσως να είναι παραπάνω από αυτή που χρειάζεστε για να παρουσιάσετε το αληθινό σας στίγμα. Αλλά να είστε προσεκτικοί με τα θέματα διαχείρισης γιατί μπορεί να είστε πολύ απότομοι.
Έρωτας: Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον αυθορμητισμό σας. Η αισθαντικότητα που θα δείξετε θα είναι υπέρ του δεόντως και ίσως τρομάξετε ένα πρόσωπο με την εκρηκτική συμπεριφορά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη δυναμικότητα και χειρίζεστε κάποιες καταστάσεις με ένα πολύ δραστικό τρόπο. Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε είναι να μην αφήσετε από εγωισμό να χαθούν κάποιες ευκαιρίες.

Γενικά: Έχετε πλέον μέσα σας χαράξει τι θέλετε να γίνει για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο σχετίζεται με το παρελθόν και αυτό πιθανόν να μην σας αφήσει να ξανακυλήσετε σε κάτι που σας κουράζει.
Έρωτας: Είστε πολύ ανοικτοί στο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός ατόμου που μπορεί και να την έχετε χάσει. Ο γυρισμός ενός ατόμου που τα είχατε χαλάσει θα σας ευχαριστήσει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι θα χρειαστεί να είστε πολύ δυναμικοί και συγχρόνως πολύ ξεχωριστοί. Η διαφορετικότητά σας βοηθάει σε αυτό. Ένας Τοξότης σας βοηθάει και σας στηρίζει.

Γενικά: Ενεργείτε πολύ δυναμικά με στόχο να γίνουν κάποια έντονα ξεκαθαρίσματα τα οποία ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο τελικά, αν γίνουν, γιατί κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας τα φοβάστε.
Έρωτας: Ανασκουμπώνεστε γιατί θεωρείτε ότι θα πρέπει να διεκδικήσετε και καλά θα κάνετε. Η αιτία είναι ότι η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να εξελιχτεί ξαφνικά από δική σας πρωτοβουλία.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ότι όταν συγκεντρώνεστε στα οικονομικά σας έχετε αποτελέσματα. Το ζητούμενο είναι να παραμείνετε σταθεροί και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου