Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πώς να γίνεις αναντικατάστατη στον σύντροφο σου!



Πώς θα κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή; Ο έρωτας, μπορεί να είναι το πιο όμορφο συναίσθημα του κόσμου, μπορεί να είναι η ανάσα της ζωής, αλλά είναι και πολύ εύθραυστος. Και δεν είναι αλήθεια ότι μπορεί να χάσει μόνο από την ρουτίνα, την καθημερινότητα και την μονοτονία. Πριν από αυτά, έρχονται άλλοι λόγοι, που τον κάνουν να ξεθωριάζει.
Αν σε νοιάζει ο άνθρωπος που αγαπάς, και «αγαπώ» σημαίνει νοιάζομαι, είναι κάποια πράγματα που ενώ φαίνονται αυτονόητα, δεν κάνει να τα ξεχνάς. Πέρα από το τι θα κάνει
εκείνος για την σχέση σας, είναι και αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ. Πάνω κάτω, τα ίδια πράγματα ζητάμε οι άντρες και οι γυναίκες από μία σχέση. Μόνο που οι γυναίκες, μπορούν να γίνουν πραγματικά μάγισσες, γιατί το συναίσθημα είναι το απόλυτο πεδίο δράσης τους!
Και μπορείς να μην ξεχάσεις να τον αγαπάς. Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Με τον καιρό, ξεχνάμε μέσα σε μια σχέση, πράγματα που στην αρχή, ήταν αυτονόητα. Για να δούμε ποια είναι τα απλά και αγαπησιάρικα πράγματα που είναι στο χέρι σου να μην τα ξεχάσεις, και σε κάνουν αναντικατάστατη στην ζωή του άντρα που αγαπάς!
Σε αγαπάει, στήριξέ τον!
Πριν από όλους τους οδηγούς για καλύτερο σωματικό έρωτα. Πριν από όλα τα tips για να δείχνεις και να είσαι πιο όμορφη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια σχέση, δημιουργείται για την στήριξη, την κατανόηση και την βοήθεια! Διαφορετικά, δεν θα είχαμε συντρόφους, θα είχαμε εραστές! Οπότε, μην ξεχνάς ποτέ να είσαι πλάι του. Ρώτα τον τι περνάει, κράτα του το χέρι, κοίτα τον με γλύκα, επειδή πέρασε μια δύσκολη μέρα, πες του τα δικά σου. είναι άντρας, δεν θα το κάνει πρώτος. Πάρε εσύ την πρωτοβουλία και κάνε την σχέση σας βαθιά και ανθρώπινη, όπως πρέπει να είναι.
Δες τον εαυτό σου, όπως θέλεις να σε βλέπει!
Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να είσαι κάθε μέρα με την ίδια διάθεση. Αλλά, όπως κι εσύ θέλεις να σε προσέχει, και να σου δίνει τον καλύτερο εαυτό του, το ίδιο θέλει κι εκείνος. Το να βάλεις ένα όμορφο ρούχο κι ένα ακόμα πιο όμορφο χαμόγελο, δεν ήταν τα πρώτα πράγματα που έκανες, όταν ήθελες να τον αποκτήσεις; Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Βαλε τα καλά σου, και άσε τον σύντροφό σου να δει την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, εσένα!
Δώσε του λίγο χώρο
Και κυρίως, άφησέ τον να έχει τις παρέες του. Το πιο συνηθισμένο πράγμα που κάνουν οι άντρες όταν βρεθούν μόνοι τους, είναι να παινεύουν το ταίρι τους, την μία και μόνη γυναίκα, και μάλιστα, και λίγο επιθετικά προς τους άλλους, κάνουν διαγωνισμό, γιατί έχουν παιδικό εγωισμό. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα από μια έξοδό του με φίλους, όταν γυρίσει, αν του δείξεις ότι τον εμπιστεύεσαι και δεν τον κρίνεις, η αγκαλιά σας θα είναι το πιο όμορφο ελιξίριο της αγάπης!
Κάνε τον λίγο να καρδιοχτυπήσει
Δεν είναι κακό. Δεν υπάρχει χειρότερο και πιο αντιερωτικό συναίσθημα, από το να νιώθουν οι σύντροφοι ότι ο άνθρωπός τους, δεν είναι ποθητός. Να μοιραστείς μαζί του το φλερτ που σου έκανε ο συνάδελφός σου, λέγοντας πάντα ότι σε διασκεδάζουν κάτι τέτοια. Πες του για τον ενοχλητικό στο μετρό που σε κοίταζε συνέχεια. Θα τον κάνεις να σε δει με τα μάτια κάποιου που δεν έχει χωθεί άπειρες φορές στην αγκαλιά σου, θα τον αναγκάσεις να δει μια γυναίκα που οι άλλοι την διεκδικούν. Και θα μπει στην λογική να σε διεκδικήσει!
Κοίταζέ τον στα μάτια
Από τα μάτια του, θα χωθείς μέσα στην καρδιά του για πάντα. Υπάρχουν και βιολογικοί, αλλά και ψυχολογικοί λόγοι γι’ αυτό. Όταν δεν σταματήσεις να τον κοιτάς στα μάτια, όπως έκανες στην αρχή, δημιουργείς ένα χρυσό νήμα ανάμεσα στις ψυχές σας. Πρόκειται για κατάληψη. Αλλά είναι μια γλυκιά κατάληψη αγάπης! Ας μην ξεχνάμε, ότι στα μάτια, κοιτάζει πάντα ο δυνατότερος, στην ουσία πρόκειται για κίνηση υπεροχής!
- See more at: http://www.tsantiri.gr/zoi/pos-na-ginis-anantikatastati-ston-sintrofo-sou/#sthash.ftYAXdwi.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου