Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Όλοι μαζί-Στάμκος και Τζιτζικώστας- και ο …..Θεοδωρίδης χώρια!



Τα χθεσινά εγκαίνια του 19ου και 22ου    Νηπιαγωγείων Γιαννιτσών  έδωσαν μιας πρώτης τάξεως απόδειξη σε όσα εδώ και καιρό ακούγονται, λέγονται και γράφονται για τις σχέσεις του κ. Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Θοδωρίδη. Ήταν όλοι εκεί …και ο Θεοδωρίδης χώρια! Το πολιτικό μήνυμα που εξέπεμψε η χθεσινή εκδήλωση ήταν διπλό. Ο Τζιτζικώστας έχει άριστες σχέσεις και επενδύει πολιτικά στον κ.Στάμκο και από την άλλη ο Θεοδωρίδης  βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση έχοντας αντιληφθεί πλέον πως ο τίτλος του
«κομμένου» ή του «καμένου» του ταιριάζει απόλυτα.Πήρε το μήνυμα  λοιπόν και προτίμησε να απουσιάσει για να μην υποστεί και νέα ψυχρουλουσία από τον Τζιτζικώστα ο οποίος επιδεικτικά τον αποφεύγει στις τελευταίες εκδηλώσεις που τυγχάνει να παρίστανται από κοινού. Έτσι ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας προτιμά να φωτογραφίζεται με χίλιους δυο  απίθανους κυρίως από τους κομματικούς κύκλους καθώς τώρα πια απουσιάζουν οι άλλοτε πρόθυμοι καθώς όλοι έχουν αντιληφθεί πως η ταλαιπωρία του Νομού από τον κύριο Θεοδωρίδη θα λάβει τέλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Χ.Κ.

6 σχόλια:

  1. Ένα πράγμα θέλουμε από εσάς μόνο. Να γράφεται σωστά το όνομά του ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Όσο για τα υπόλοιπα κάντε λιγάκι υπομονή. Ο καιρός γαρ εγγύς. Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσατε να πείτε ότι δεν υπάρχει άλλος για την θέση ούτε σε απόσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορει να ζησει χωρις να πληρωνεται απο το δημοσιο ο Σταμκος.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουτε περιπτερο δενειναι ικανος ναδιαχειριστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΟ. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή