Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αλ.Βουδρισλής καταγγέλλει το "μέσον".....που αφορά άλλους.Μπορεί ο ίδιος να «ξεχνά» πως διορίστηκε με καραμπινάτο «μέσον» ως διοικητής Νοσοκομείου παρ’όλα αυτά δεν δίστασε να καταγγείλει το «μέσον» όταν αυτό αφορά συνδικαλιστές που μέχρι πρότινος «χαριεντιζόταν» πολιτικά.Ο λόγος για τον Γιαννιτσώτη Αν.Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ –προστατευόμενος της κ. Τζάκρη- κυρίου Αλέξανδρου Βουδρισλή.Τις περασμένες μέρες προταγωνίστησε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο όταν δημοσίως «ξεμπρόστιασε» βουλευτές,πολιτευτές και δημάρχους της Πέλλας.Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε πολιτικές παρεμβάσεις που του έγιναν για να «καλύψει»


συνδικαλιστές που λάμβαναν παρατύπως και παρανόμως επιπλέον του νομίμου αριθμού ημέρες κανονικής άδειας.Όρθως έπραξε δε λέμε.Αναρωτιόμαστε όμως γιατί δεν έπραξε το ίδιο,να καταγγείλει δηλαδή τις αδιαφανείς και καθαρά παρεμβατικές διαδικασίες που αφορούσαν στην επιλογή διοικητών σε Νοσοκομεία.....


Δείτε πως είδαν την περίπτωση του Αν.Διοικητή τα διάφορα μέσα ανά την Ελλάδα
«Μπορεί οι Ελληνες εδώ και τρία χρόνια να σηκώνουν το ζυγό του Μνημονίου, κάποιοι όμως φαίνεται ότι συνεχίζουν να απολαμβάνουν το... παντεσπάνι τους ωσάν να ζούμε σε εποχές προ κρίσης. Ομως από τη... Σκύλλα και τη Χάρυβδη θα πρέπει πλέον να περνούν κάποιοι εργαζόμενοι των Κέντρων Υγείας της Πέλλας, (Αριδαία, Σκύδρα, Αρνισσα) για να πάρουν άδεια, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων.Και αυτό διότι η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας όπου ανήκουν, διαπίστωσε ότι κάποιοι υπάλληλοι όλο το χρόνο, μία μέρα εργάζονται και μία... κάθονται. Μάλιστα για να επιτύχουν το σκοπό τους συχνά πυκνά χρησιμοποιούν και πολιτικό μέσον με τις απαραίτητες τηλεφωνικές παρεμβάσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων. Το φαινόμενο εντείνεται τις περιόδους των εορτών.
Πρόκειται για... αμαρτωλές συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και εκπαιδευτικές άδειες που όλως τυχαίως λαμβάνονται μέσα στα Χριστούγεννα. Αποτέλεσμα είναι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να επωμίζονται το βάρος της εργασίας και να μετατρέπονται σε... πληβείοι της υπόθεσης.
Μ' αυτά και μ' αυτά και για να πάψουν να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, Αλέξανδρος Βουδρισλής, απέστειλε τελεσίγραφο έγγραφο πασπαλισμένο με τη δέουσα ειρωνεία προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας που εποπτεύει και με το οποίο τους καθιστά σαφές ότι απαγορεύονται οι συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και οι άλλες παρόμοιες άδειες πλην των κανονικών που ούτως ή άλλως αφαιρούνται από αυτές που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.
Δεν παραλείπει να τους... «συστήσει» ότι όποιοι πάρουν αναρρωτική άδεια θα πρέπει να μετακινηθούν στο νοσοκομείο Εδεσσας για να «διαφυλαχτεί η υγεία τους»!
Ο αναπληρωτής διοικητής, στο ίδιο ύφος, που έχει προκαλέσει την μήνιν των εργαζομένων, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι όποιος θελήσει να βάλει πολιτικό παράγοντα να... μεσολαβήσει, να τον ενημερώσει ότι θα πάρει αρνητική απάντηση.

«Παρακαλώ να ενημερώσετε έγκαιρα το προσωπικό σας», σημειώνει ο αναπληρωτής διοικητής προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας και συμπληρώνει, «ώστε να απευθυνθούν εγκαίρως στους πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους οι οποίοι ενδεχομένως θα θελήσουν να κάνουν εξωθεσμική παρέμβαση, ώστε να λάβουν εγκαίρως (οι πολιτικοί παράγοντες) την αρνητική απάντηση από τον αν. διοικητή, για να μην υπάρχουν προστριβές και παρεξηγήσεις κατά τις γιορτινές μέρες».
Σε ό,τι αφορά τους γιατρούς ο αναπληρωτής διοικητής δείχνει μάλλον μεγαλύτερη... κατανόηση, καθώς σημειώνει πως αν βγουν οι εφημερίες μπορούν κανονικά να τους χορηγούνται άδειες.
Ο κ. Βουδρισλής δήλωσε στην «Ε» χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν εργαζόμενοι που παίρνουν ακόμη και 100 μέρες άδεια ετησίως όταν οι ωφέλιμες μέρες του Δημοσίου είναι περίπου 220.
»Οι δικαιολογίες που βρίσκουν είναι ο συνδικαλισμός, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα συνέδρια αλλά και οι αρρώστιες. Την ίδια ώρα οι συνάδελφοί τους στο Νοσοκομείο της Πέλλας σηκώνουν όλο το βάρος και είναι εξαντλημένοι πλήρως. Η δημοφιλής τακτική τους είναι να βάζουν τοπικούς πολιτικούς παράγοντες και βουλευτές να τηλεφωνούν για να ικανοποιηθεί το αίτημά τους».9 σχόλια:

 1. τον κυριο τον διορισαν με πολιτικο μεσον και φαγαν τον τοτε γαβριδη ιποδιοικιτη,εποχη λοωερδου παρανομα και το ειχε κανει θεμα ο κυριος τζαμτζης,και οταν εγηνε κηβερνηση ΝΔ Κ ΠΑΣΟΚ του την χαρισαν οι νεο δημοκρατες με σκευτικο να τους κανει ολα τα ρουσφετια,εφυγε η προστατιδα του απο το πασοκ κ.τζακρη και σου λει τελιωσαν τα ψωμια μου ας φυγω σαν ηρωας,οσο πιο αργα γηνετε,για αθτο δεν ονομαζει ουτε υπαληλους αλλα το κιροτερο πολιτικους που τωρα τον ενοχλουν ενς τοσο καιρο υπογραφε και δεν μιλαγε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορεί να είσαι ανορθόγραφος αλλά ...ορθά τα λες.Ο Μέγας Αλέξανδρος από γνήσιο τέκνο του ρουσφετιού έγινε όψιμος πολέμιός του.Δεν πείθει κανέναν.

   Διαγραφή
 2. Μεγαλε μας πεταξες τα ματια εξω με την ορθογραφια σου. Ελεως!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εσύ μεγάλε το έλεος γράφεται με ομικρον...

   Διαγραφή
 3. O ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ Ως ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλέξανδρες; ..........Εσύ είσαι ρε; ......Ατιμούτσικο!!! :)

   Διαγραφή
  2. Θα πρέπει να γνωρίζει ο ανώνυμος ότι το Νοσοκομείο Έδεσσας έχει ανεπτυγμένα κρεβάτια 153 έναντι 175 του Νοσοκομείου Γιαννιτσών παρόλα αυτά στην κατανομή που έκανε η 3η Υ.ΠΕ ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ήταν μειωμένος κατά 900.000,00 € λιγότερο από το Νοσοκομείο Έδεσσας .Συνεπώς ορθώς το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ζήτησε να μεταφερθούν 419.000,00 € από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου Έδεσσας το οποίο κακώς και τοπικιστικά απέρριψε η πλειοψηφία των μελών του Ενιαίου Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά από παρέμβαση της 3ης Υ.ΠΕ και έλεγχο των προϋπολογισμών των δύο Νοσοκομείων ,αποδείχθηκε ότι έχουν αδιάθετα 290.000,00 € παρότι δαπανούν περισσότερα χρήματα από το Νοσοκομείο Γιαννιτσών το οποίο παρουσιάζει μεγαλύτερη κίνηση όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΥ net. Tο αδιάθετο ποσό σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. μεταβιβάσθηκαν στον Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Όσον αφορά το ερώτημα της Βουλευτού προς τον Υπουργο Υγείας είχε υποχρέωση να διασταυρώσει το περιεχόμενο του ερωτήματος όσον αφορά τις 900.000,00 € που ερωτά ότι ήταν μειωμένος κατά 900.000 ,00€ από το 2012 , ενώ η πραγματικότητα είναι ότι είναι 900.000,00 € από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου Έδεσσας του έτους και πιστεύω ότι έαν το διασταύρωνε δεν θα προχωρούσε στην υποβολή του ερωτήματός της.

   Διαγραφή
 4. ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΑΣ; ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή