Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για ανάδειξη του προσώπου που θα ηγηθεί της νέας Δημοτικής Κίνησης στο Δήμο Πέλλας



Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή της Πρωτοβουλίας των πολιτών για την δημιουργία Δημοτικής κίνησης στον Δήμο Πέλλας.
Μετά την ευρεία συμμετοχή και την αναγκαιότητα που προέκυψε από την προηγούμενη συνάντηση, η συντονιστική επιτροπή εντείνει τις διαδικασίες και προχωράει, σε άμεσο χρόνο, προς την Ιδρυτική Συνέλευση της Κίνησης.
Επισπεύδουμε τις δράσεις μας και την ζύμωση μέσα στην κοινωνία του Δήμου από όπου θα αναδειχθεί η πρώτη γραμμή του αγώνα, γνωστοποιούμε όλο και περισσότερο στους δημότες την αμεσο-δημοκρατική τακτική που ακολουθούμε για την ανάδειξη του επικεφαλή και των συνεργατών του  στην Ιδρυτική Συνέλευση, έχοντας δίπλα μας την νεολαία η οποία θα εμπνεύσει με την συμμετοχή της την Νέα Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση.
Καταστούμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι η πρωτοβουλία αυτή βασίζεται στη φιλοσοφία της συσπείρωσης σε μια ευρεία βάση πολιτών από την οποία θα αναδειχθεί ο υποψήφιος δήμαρχος και το ψηφοδέλτιό του, και όχι η ανάθεση σε πρόσωπο ή ομάδα, όπως συνηθίζεται. Αυτό επιτάσσει την αναγκαιότητα της συμμετοχής  ώστε να  ο καθένας από εμάς να συνδιαμορφώσει το αποτέλεσμα και να έχει ισότιμο λόγο στην λειτουργία της κίνησης.
Στην αυτόνομη και ακηδεμόνευτη από κόμματα πρωτοβουλία τον πρώτο λόγο έχει ο πολίτης του Δήμου Πέλλας. Στους πολίτες είναι η δύναμη.

Η Οργανωτική Επιτροπή 

3 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ......Η ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΑΡΓΟΥΝ......
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..........Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, "Η" ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
    ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, μπορεί ο υποψήφιος δήμαρχος είναι «το» υποψήφιο δήμαρχο. Προτείνω να ψηφίσουν οι δημότες που συμμετέχουν κανένα σκρίνιο για υποψήφιο ώστε να κάνει σετ με τα υπόλοιπα υποψήφια έπιπλα που μας κάθονται στο σβέρκο. Μη βγει κανείς σοβαρός μόνο και εκτεθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεχρι να ξυπνησουν τα Γιαννιτσα και να αποδεσμευτουν απο την φυλακη τους, εχουμε χρονια ακομα... εδω ζουμε σε αλλη διασταση και ακομα περιμενουμε τη ναφθαλινη να μας σωσει! πρωτα θα καταλαβει ολη η ανθρωποτητα τους κανονες τις συλλογικοτητας μακρυα απο κομματα και συμφεροντα, και μετα θα ξυπνησουν εδω! στη χωρα της τζακρη και του τζαμτζη, τα προβατα το μονο που ξερουν ειναι να βελαζουν. και κανενα προβατο δε σωθηκε απο τη σουβλα, βελαζοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή