Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Άφαντος ο Κιμούλης: αναζητείται για χρέη 200.000 ευρώ



Την αυτόφωρη διαδικασία φαίνεται πως προσπαθεί να αποφύγει ο Γιώργος Κιμούλης, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο!
Σύμφωνα με όσα γράφουν οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso», ο γνωστός ηθοποιός καταζητείται για οφειλές ύψους 200.000 ευρώ και παραμένει άφαντος.
Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και στο θέατρο «Αθηνών» όπου ανεβαίνει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ωστόσο, ο ηθοποιός δεν ήταν εκεί..

Έντονη δυσαρέσκεια Δημήτρη Γιάννου για την κατάργηση του τμήματος στην Έδεσσα



Τη δυσαρέσκειά του για την απομάκρυνση του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονία, το οποίο λειτουργεί στην πόλη της Εδεσσας εδώ και 4 χρόνια, εξέφρασε με δήλωσή του στην εφημερίδα “NEA” ο δήμαρχος  Έδεσσας κ.Δημήτρης Γιάννου στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το τμήμα δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ στην Πολιτεία. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο του δήμου. Τα λειτουργικά του έξοδα - περίπου 40.000 ευρώ - μπορούμε να τα καλύψουμε».

Αυτοί είναι οι δράστες της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης (φώτο)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των τεσσάρων ατόμων που συνελήφθησαν χθες σε Βέροια και Πτολεμαΐδα για τις δύο ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.


Πρόκειται για τους:..

Χάρβαρντ: 60 φοιτητές αποβλήθηκαν επειδή αντέγραψαν στις εξετάσεις



Περίπου εξήντα φοιτητές του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ στην Μασαχουσέτη αποβλήθηκαν προσωρινά επειδή συμμετείχαν σε μία μεγάλη επιχείρηση αντιγραφής στη διάρκεια των εξετάσεων τον περασμένο Αύγουστο και υπάρχουν υποψίες και για την συμμετοχή άλλων τριάντα, ανακοινώθηκε από την διεύθυνση του πανεπιστημίου.
Συνολικά 125 φοιτητές κατηγορήθηκαν ότι πήραν μέρος σε αυτήν την ομαδική απάτη. Οι φοιτητές επικοινωνούσαν μεταξύ τους ή αντέγραφε ο ένας από τον άλλον στη διάρκεια των τελικών εξετάσεων...

SKAI Δεδομένα 250.000 χρηστών του Twitter έκλεψαν άγνωστοι χάκερ



Ονόματα χρηστών, κωδικούς, διευθύνσεις e-mail και άλλα προσωπικά δεδομένα περίπου 250.000 χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Twitter κατόρθωσαν να αποσπάσουν άγνωστοι χάκερ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής ασφαλείας της εταιρείας, Μπομπ Λορντ.

Οι κωδικοί των χακαρισμένων λογαριασμών έχουν ακυρωθεί και η εταιρεία έχει στείλει e-mail σε όλους τους χρήστες που επηρεάζονται. Το Twitter έχει περίπου 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες...

23χρονη καθηγήτρια πήρε... πόδι επειδή πόσταρε στο twitter σέξι φωτογραφίες! (φώτο)



«Πόδι» από το σχολείο Overland High School στο Κολοράντο πήρε η 23χρονη καθηγήτρια μαθηματικών Carly McKinney μετά από τις ημίγυμνες φωτογραφίες της που ανέβασε στο twitter.
Η σέξι δασκάλα σε μία φωτογραφία φαίνεται να καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της, ενώ σε μία άλλη φοράει μόνο το εσώρουχο και κάνει ακροβατικά στον τοίχο.
Αίσθηση προκαλούν και κάποια σχόλια που είχε αναρτήσει για τη χρήση ναρκωτικών με αποτέλεσμα οι αξιωματούχοι να έχουν ξεκινήσει έρευνα για το αν η καθηγήτρια έφερνε ναρκωτικά ακόμα και στο σχολείο.

Μπλόκο Αγροτών και στην Πέλλα



Μετά από το κάλεσμα με την ανακοίνωση της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΡ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΛΑΣ αγρότες των χωριών της περιοχής με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα συγκεντρώνονται από το πρωί του Σαββάτου 2/2 στον Κόμβο Γυψοχωρίου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.
     Συντονίζονται έτσι και οι αγρότες της Πέλλας με τους συναδέλφους τους όλης της χώρας, από τον Έβρο μέχρι τη Κρήτη και με μπροστάρη το μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία διεκδικούν το αυτονόητο, τη δυνατότητα να συνεχίσουν να παράγουν κόντρα στις πολιτικές, που τους έχουν φέρει στα πρόθυρα του ξεκληρίσματος...

Συνελήφθη σπείρα που έκλεβε αγροτικά μηχανήματα στην Κρύα Βρύση



Στην εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπών και μίας περίπτωσης απάτης με σκοπό την μεταπώληση αγροτικών μηχανημάτων στην περιοχή της Κρύας Βρύσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας αδικήματα τα οποία διαπράχτηκαν μέσα στους 2δύο προηγούμενους μήνες (Δεκέμβριο και Ιανουάριο) προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας
Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απάτη σε βάρος δύο ημεδαπών 25 και 31 ετών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών...

Διαψεύδει το διαζύγιο η Βίκυ Σταμάτη




Σε πλήρη διάψευση των φημών που θέλουν τη κ. Βίκυ Σταμάτη να ζητά διαζύγιο από τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο προχώρησε ο δικηγόρος κ. Αλέξης Κούγιας.


Ο δικηγόρος της κ. Σταμάτη ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του πως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, το χαρακτήρισε ψευδές, συκοφαντικό και κατασκευασμένο από συγκατηγορουμένους της, πρώην στενούς επί χρόνια συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Ο κ. Κούγιας τονίζει ότι η κ. Βίκυ Σταμάτη έχει ήδη δώσει ρητή εντολή να γίνει μήνυση και να κατατεθεί αγωγή αποζημίωσης τόσο σε βάρος της εφημερίδας...

Αποτελέσματα και σκόρερ στους αγώνες Σαββάτου 2/2 της ΕΠΣ Πέλλας




Εύκολο απόγευμα για την πρωτοπόρο Πέλλα καθώς επιβλήθηκε 4-1 επί της Κρύας Βρύσης και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Α1. Στραβοπάτημα του Αλμωπού που έφερε λευκή ισοπαλία μέσα στο Μάνδαλο.

Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου για την Α1 μεταξύ ΠΑΟΚ Γ. και Ν. Πέλλας, η ομάδα των Γιαννιτσών γνώρισε την ήττα με 1-3 εντός έδρας και είναι πολύ κοντά με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής να βρεθεί κάτω από την επικύνδυνη ζώνη που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή.
Τέλος, μόνος στην δεύτερη θέση πέρασε πλέον ο  Μυλότοπος που πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 μέσα στο Ριζάρι


Όλα τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στους αγώνες του Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου στα γήπεδα της Πέλλας:..


“Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς”



Του Θανάση Νικολαΐδη
 ΝΑ ξεκινήσουμε απ’ τα  παλιά και ιστορικά. Με τις συνθήκες Ζυρίχης και Λονδίνου (Φεβρ. 1959) και τις εγγυήτριες δυνάμεις (Ελλάδα, Τουρκία, Αγγλία), για την «ασφάλεια» της Κύπρου. Ήταν η «ευτυχέστερη μέρα της ζωής» του αείμνηστου Κων. Καραμανλή και η δυστυχέστερη της Κύπρου, ως απαρχή των δεινών της (τουρκική εισβολή 1974). Με το «Σαμψωνικό» πραξικόπημα εμπνεύσεως Ιωαννίδη και τον (τεχνητό) κίνδυνο της Κύπρου-πρόσχημα για εισβολή των Τούρκων-μετά το (μεθοδευμένο) πραξικόπημα κατά του Μακαρίου. Εισβολή νόμιμη(!) βάσει των συμφωνιών (Ζυρίχης και Λονδίνου)-οι Αμερικανοί σχεδιάζουν πολύ νωρίτερα και σε χρόνο ανύποπτο...

Ερώτηση Παπαρήγα προς τον Πρωθυπουργό για τους αγρότες



Δεν είναι η πρώτη φορά που η φτωχομεσαία αγροτιά με τα μηχανήματα της βρίσκεται στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα. Θύμα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) που κάθε χρόνο χειροτερεύει τη θέση της αγροτιάς και την καταδικάζει, σε φτώχεια και ξεκλήρισμα.
Η διαφορά που υπάρχει από τις προηγούμενες χρονιές, είναι ότι η φωνή της απόγνωσης είναι πιο δυνατή, δεν μπορούν να επιβιώσουν, δεν μπορούν να σηκώσουν άλλα βάρη. Δεν ζητούν, αν και θα ‘πρεπε, κάτι επιπλέον σε επιδοτήσεις ή ενισχύσεις...

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε μετωπική στην Κρύα Βρύση



Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, 59χρονος στην Κρύα Βρύση , όταν το ΙΧΕ αυτ/το που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του  και συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧΕ αυτ/το που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε 53χρονος.
Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίσθηκαν επίσης η 54χρονη συνεπιβάτης του πρώτου οχήματος και ο 53χρονος οδηγός και 56χρονος συνεπιβάτης του δευτέρου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Μόνο νίκη θέλει ο Μέγας σήμερα απέναντι στην Ορμή


Αγώνας δίχως αύριο για την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σήμερα το απόγευμα στις 6μ.μ. στο κλειστό της «Έλλης Μυστακίδου» όπου θα υποδεχτεί την Ορμή Πάτρας στην προσπάθειά της να κρατηθεί ζωντανή στο κυνήγι της συμμετοχής της στα πλέι οφ. Η Ορμή βρίσκετε αυτή την στιγμή στην 4η θέση με 9 βαθμούς και ακολουθεί ο Μέγας Αλέξανδρος στην 5η θέση με 6 βαθμούς. Με νίκη των φιλοξενουμένων καθαρίζει η υπόθεση τετράδας ενώ με νίκη της ομάδας των Γιαννιτσών δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα στις 3 αγωνιστικές που θα απομένουν για την λήξη της κανονικής περιόδου και όλα είναι πιθανά καθώς η Ορμή έχει να αντιμετωπίσει δύο πάρα πολύ δύσκολους αντιπάλους, την Ιωνία και τον ΠΑΟΚ την 12η και την 13η αγωνιστική αντίστοιχα...

Ενισχύονται τα μπλόκα των τρακτέρ

Πυκνώνουν τ' αγροτικά μπλόκα από κόσμο και τρακτέρ, ενώ σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι Θεσσαλοί στον κόμβο της Νίκαιας θα εξετάσουν την περαιτέρω στάση τους.
Σ' αναμμένα κάρβουνα κάθονται και οι Βορειοελλαδίτες, στον κόμβο της Κουλούρας και τα υπόλοιπα μπλόκα, σε Δράμα, Σέρρες, Καβάλα και Ξάνθη, ενώ χθες μπήκαν στο χορό των κινητοποιήσεων και αγρότες από την Ηλεία.
Χθες, στον κόμβο της Νίκαιας ένταση επικράτησε, όταν επιχείρησαν να μπουν τα τρακτέρ στη νέα εθνική οδό και τελικώς οι αγρότες επέστρεψαν στο σημείο των μπλόκων τους. Το μπλόκο ενισχύθηκε πάντως κι από παραγωγούς της άλλοτε κραταιάς Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας. ..

Με κίνδυνο ηπατίτιδας συνδέονται τα τατουάζ



Οι άνθρωποι με τον ιό της ηπατίτιδας C είναι τουλάχιστον  τέσσερις φορές πιο πιθανό να έχουν κάνει τατουάζ, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα που εντόπισε ένα συσχετισμό ανάμεσα στα τατουάζ και την ηπατίτιδα C.Αν και η έρευνα δεν απέδειξε ότι τα τατουάζ προκαλούν τη νόσο εντούτοις ο ερευνητής δρ. Φριτζ Φρανσουά από το Ιατρικό Κέντρο Λανγκόν του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης επισημαίνει ότι «τα τατουάζ μπορεί να μας θέτουν σε κίνδυνο για τη συγκεκριμένη νόσο, που μπορεί να παραμείνει σε λανθάνουσα κατάσταση στον οργανισμό επί πολλά έτη». Η ηπατίτιδα C είναι η κύρια αιτία πρόκλησης καρκίνου και κίρρωσης του ήπατος. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 34% των ανθρώπων

Αυστηρές ποινές και "τσουχτερά" πρόστιμα στα ανασφάλιστα αυτοκίνητα



Πολύ αυστηρές ποινές προβλέπει διάταξη για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις».Υπογραμμίζεται ότι «η υποχρέωση ασφάλισης υφίσταται διαρκώς από τη χορήγηση της αδείας κυκλοφορίας, χωρίς να εξαρτάται από την εν τοις πράγμασι κίνηση ή τη λειτουργία του αυτοκινήτου».Σε περίπτωση κυκλοφορίας οχήματος, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, επιβάλλονται οι παρακάτω κυρώσεις:
Αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού (δίπλωμα) και της άδειας κυκλοφορίας μετά των κρατικών πινακίδων του οχήματος για δέκα ημέρες με πράξη της Αστυνομικής Αρχής. Επί

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη



Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος έχει διατάξει τον εντοπισμό και τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη καθώς εμφανίζεται να χρωστά στο δημόσιο 200,000 ευρώ.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές και προσπαθεί να αποφύγει την σύλληψη προσπαθώντας να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό έτσι ώστε να προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών του και τελικά να μη βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Το ποσό που οφείλει στο Δημόσιο προέρχεται από απλήρωτους φόρους προηγούμενων ετών.

Στις 50.000 ευρώ αφορολόγητο στα ακίνητα -Αυξήσεις στις αντικειμενικές το 2014



Με το ένα χέρι δίνει και με το άλλο παίρνει το υπουργείο Οικονομικών, αφού όλη η συζήτηση για το εάν θα υπάρχει ή δεν υπάρχει αφορολόγητο στον υπολογισμό του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων, κρίνεται μάλλον άσκοπη αν σκεφτεί κανείς ότι ο λογαριασμός θα είναι ακριβώς ο ίδιος: 3,2 δισ ευρώ για κάθε χρονιά!Οι αποφάσεις που θα ληφθούν από τον Γιάννη Στουρνάρα την επόμενη εβδομάδα θα αφορούν πλέον όχι το αφορολόγητο- καθώς αυτό θα είναι όπως όλα δείχνουν 50.000 ευρώ- αλλά τους συντελεστές της νέας κλίμακας και το πρώτο δείγμα γραφής είναι ενδεικτικό των διαθέσεων του υπουργείου Οικονομικών, καθώς για να διασφαλιστεί ο στόχος του 1 δισ ευρώ, οι συντελεστές θα ξεκινούν από το

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου



Όταν έχουμε το θάρρος να ρίξουμε άπλετο φως μέσα μας, οι σκιές εξαφανίζονται.
  

Σαν Σήμερα, 2 Φεβρουαρίου




Γιορτάζουν: Υπαπαντή.

Γεγονότα
871: Ο βυζαντινός στόλος υπό τον Νικήτα Ωορύφα εκδιώκει τους Άραβες από τη νότια Ιταλία.
1828: Ιδρύεται η Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα, μετέπειτα Εθνική Τράπεζα, και καθιερώνεται ο Φοίνικας ως εθνικό νόμισμα...

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Έμεινα άφωνος από τη στήριξη του ΠΑΟΚ»



Η ιστορία του 14χρονου Ανδρέα από την Αμαλιάδα, που δίνει μία δύσκολη μάχη με τη μεσογειακή αναιμία, ευαισθητοποίησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που άμεσα συμπαραστάθηκε στην οικογένεια. Ο πατέρας του μικρού, Βασίλης μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στο «Libero 107,4» για τη συγκλονιστική στάση των ΠΑΟΚτσήδων..