Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος διακινητής παιδικής πορνογραφίας



Ο Τζον Σίρεν Ανήμερα των 51ων γενεθλίων του, συνελήφθη την ώρα που κατέβαζε νέο παράνομο υλικό. Την ώρα της σύλληψής του βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού του κατεβάζοντας περισσότερα υλίκο παιδικής πορνογραφίας.
Πάνω από ένα εκατομμύριο εικόνες και video βρέθηκαν στην κατοχή του, ακόμη και παιδικά εσώρουχα. Ο ίδιος δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι του αρέσει να τα φοράει!
Σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο ο 51χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του.

Irina Shayk: Έρχεται στην Ελλάδα η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη



Η πιο σέξι γυναίκα του 2012 και αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Irina Shayk, έρχεται στην Ελλάδα.
Το μοντέλο θα έρθει στην χώρα μας στις 14 Απριλίου για να παρευρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού που ξεκινάει όπως είπε και ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έπεισε την καλλονή να έρθει. Ο γνωστός μάνατζερ είπε μεταξύ άλλων για την γνωριμία του μαζί της: «Τη γνώρισα, είναι πολύ απλή, πολύ συνεσταλμένη και θέλει πάρα πολύ να έρθει στην Ελλάδα. Έχει ακούσει και πάρα πολλά για την Αθήνα»...

Η Ελληνίδα που έχει «βάλει φωτιά» στο Facebook (φώτο)



Είναι μοντέλο και υποσχόμενη ηθοποιός. 

Με τις s$xy φωτογραφήσεις που κάνει στο διαδίκτυο, ανεβάζει επικίνδυνα τον δείκτη της θερμοκρασίας και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

 Τα εξωτερικά της προσόντα είναι εμφανή. Διαθέτει αυτό που λέμε το «πακέτο».  Έχει ένα πολύ ωραίο σώμα και παράλληλα, έχει και όμορφο πρόσωπο. 

Η Αλεξάνδρα έχει βάλει σκοπό της να κατακτήσει την ελληνική showbiz. «Μου αρέσει να προκαλώ. Σίγουρα δεν θέλω να περνώ απαρατήρητη» δήλωσε στην Real. ..

Σύμβουλος του Σαββίδη ο Ζαγοράκης!



Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, καθώς συμφώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει στρατηγικός σύμβουλος των επιχειρήσεων του και υπεύθυνος ακαδημιών στον «δικέφαλο»!
Τις τελευταίες ημέρες όλο και πιο συχνά ήταν τα ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Οι δύο άνδρες συζητούσαν για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις επιχειρήσεις του ομογενή επιχειρηματία στην Ελλάδα. Μετά από αρκετή πίεση ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου απέσπασε το «ναι» του Ζαγοράκη και έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει και επίσημα ρόλο συμβούλου του 54χρονου επιχειρηματία στις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στην Ελλάδα και υπεύθυνος ακαδημιών στον ΠΑΟΚ!

Στις 26 Μαΐου οι εκλογές για νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ



Χθες, 5 Απριλίου 2013 στα Κεντρικά Γραφεία της Οργάνωσης μας, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και αποφάσισε δεδομένης της παραγράφου 5β του Άρθρου 17 του Κανονισμού Λειτουργίας της Οργάνωσης τα κάτωθι:

Να «κλειδώσει» την παραμονή της ζητά η Αναγέννηση αύριο απέναντι στην Παναχαϊκή




Χωρίς τον Γκαρακλίδη που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή η ομάδα του Σάββα Κωφίδη. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» εκτός από τον συγκεκριμένο παίκτη θα στερηθεί ακόμα τις υπηρεσίες των Λαμπάκη, Γιόγιου (αμφότεροι τραυματίες), Τσιάμη, Καραδήμου, Λυσίτσα και Αρβανιτόπουλου (αγωνίστηκαν με την ομάδα Νέων). Στόχος των παικτών της ομάδα της Πέλλας είναι να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους προκειμένου να αποκτήσει αξία η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου...

«Είδαν» τα όνειρα μέσω υπολογιστή



Ιάπωνες νευροεπιστήμονες ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να «δουν» σε έναν βαθμό τα όνειρα ανθρώπων με τη βοήθεια υπολογιστών, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για αυτό που μερικοί θεωρούν μεγάλο επίτευγμα και άλλοι μεγάλο εφιάλτη: τη στιγμή που τα μηχανήματα θα μπορούν να «διαβάζουν» τα όνειρα του καθενός...

Άλμα παραμονής ο Άρης



Το πιο μεγάλο βήμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα έκανε απόψε ο Άρης, που αν και με 10 παίκτες από το 20ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Αγκάνθο), επικράτησε με 1-0 στο Περιστέρι του Ατρομήτου και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Ανδρέας Τάτος, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ατρόμητο, ήταν ο άνθρωπος που με το γκολ που πέτυχε στο 82΄ κράτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ζωντανή στο παιχνίδι της παραμονής. 
Η αποβολή του Αγκάνθο στο 20ο λεπτό (είδε δύο κίτρινες στην ίδια φάση) δεν επηρέρασε, όπως αποδείχθηκε, τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και...

Την Αρχαία Πέλλα επισκέφτηκαν μαθητές του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων



Μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του 6ου Γυμνάσιου επισκέφθηκαν την Αρχαία Πέλλα και παρακολούθησαν το πρόγραμμα του ΚΠΕ Γιαννιτσών-Έδεσσας «Πελλαία χώρα: Ταξιδεύοντας στο παρελθόν σχεδιάζουμε το μέλλον μας».
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιείται τον παρόν διδακτικό έτος στο σχολείο με τη συμμετοχή των  μαθητών της Β΄ τάξης και έχει ως με θέμα «Μνημεία και ιστορικοί τόποι των Τρικάλων : ανιχνεύοντας το παρελθόν της πόλης μας»...

Σύλληψη τριών ατόμων για ναρκωτικά στην Έδεσσα



Συνελήφθησαν χθες (05.04.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσα, τρεις ημεδαποί 38 (γυναίκα), 36 και 38 ετών, κατά περίπτωση, για πώληση, προμήθεια και χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Αρχικά, στην Έδεσσα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά την 38χρονη και τον 36χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και σε αστυνομικό έλεγχο των δύο πρώτων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) ναρκωτικά δισκία, (1) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (10) ευρώ...

Εξιχνιάστηκε άλλη μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στο Ελευθεροχώρι Πέλλας



Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών περίπτωση κλοπής σε σπίτι στο Ελεθεροχώρι Πέλλας, που έλαβε χώρα την 30.10.2012.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ένας 59χρονος ημεδαπός ο οποίος συνελήφθη την 30.03.2013 για κλοπή σίδερων, ειδών καγκελαρίας και εργαλείων στη Δάφνη Πέλλας.
Στο πλαίσιο του προανακριτικού έργου, σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του 59χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σπαθοσέγα και όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος την 30/31.10.2012 είχε αφαιρέσει μαζί με άλλα αντικείμενα παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο από το σπίτι ενός 51χρονου, ενώ κατά τη διάρρηξη είχε προκαλέσει και υλικές ζημιές στα κουφώματα και στους τοίχους του σπιτιού συνολικής αξίας (500) ευρώ.

Ο τραμπούκος του…μεσονυκτίου



Του ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ 

ΠΗΡΑΜΕ την αλητεία, την κομματιάσαμε και τη μοιράσαμε στους…δικαιούχους. Κοινωνικά, μιας και ατομικά θα την προσδιορίσουν τα δικαστήρια. Μιλάμε για τον άτυχο φοιτητή της Κομοτηνής που κόντεψε να τον σκοτώσει ο νυχτερινός τραμπούκος, με υπόδειξη του γκαρσονιού.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ απ’ το θύμα. Τον κακοποιημένο φοιτητή με τη σπασμένη γνάθο και το πρόσωπο γεμάτο ράμματα. «Καλός καγαθός», υπέρ το δέον ανεκτικός και ειλικρινής, χωρίς ίχνος εκδικητικότητας, κι η τρομαγμένη ψυχή του να απορροφάει τόση αδικία…Γιατί;

Σαν Σήμερα, 6 Απριλίου

Γιορτάζουν:

Γεγονότα

648 π.Χ: Λαμβάνει χώρα η πρώτη καταγεγραμμένη από τους αρχαίους Έλληνες έκλειψη Ηλίου.
1793: Κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, η Επιτροπή Δημόσιας Ασφάλειας αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, εγκαινιάζοντας την περίοδο της Τρομοκρατίας.
1826: Η Γ' Εθνική Συνέλευση συνέρχεται στην Πιάδα (Επίδαυρο), με δύο κύρια θέματα: Η αναθεώρηση του Συντάγματος και η συμβιβαστική λύση του Ελληνικού ζητήματος με τη μεσολάβηση της Αγγλίας...

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Eνα διαμέρισμα 46 τ.μ. πήρε βραβείο ωραιότερου μικρού σπιτιού στον κόσμο [εικόνες]



Το διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και η κατασκευάστρια εταιρεία Jordan Parnass Digital Architecture (JDPA) κέρδισε το βραβείο αρχιτεκτονικής μικρών κατασκευών του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.Η οικονομία, η λειτουργικότητα και η προστασία της ιδιωτικής ζωής ήταν οι βασικοί παράγοντες στο σχεδιασμό αυτού του διαμερίσματος-γραφείου. Το μόλις 46 τ.μ διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, καθιστώντας το εξαιρετικά λειτουργικό.
Μια κρεβατοκάμαρα σοφίτα δημιουργεί χώρο για μια ευρύχωρη ντουλάπα από κάτω, ενώ

Παράταση εγγραφών στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος»



Λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης για συμμετοχή στα αγωνίσματα του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομέων, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την παράταση της περιόδου εγγραφών έως και τη Δευτέρα 8 Απριλίου. Καμία αίτηση συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Εγγραφές και πληροφορίες στο atgm.gr, στο γραφείο της διοργάνωσης στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο και στα τηλέφωνα 2310 200360 και 2310 727775.

Γιαννιτσά: Εξαπάτησε ηλικιωμένο αλλά τελικά την «πάτησε».



Τη γνωστή μέθοδο «είμαι φίλος του συγγενή σου» έφαρμοσε ένας τυχοδιώκτης σε 84χρονο συντοπίτη μας για να του αποσπάσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.Προφασιζόμενος πως είναι απεσταλμένος του συγγενή του που χρειάζεται επειγόντως βοήθεια, έπεισε τον ηλικιωμένο να του δώσει χρήματα .Πράγματι ο ηλικιωμένος πεπεισμένος πως είναι επείγουσα ανάγκη έδωσε τα χρήματα.Λίγη ώρα μετά όμως πονηρεμένος από τα πολλά ανάλογα συμβάντα επικοινώνησε με το συγγενικό του πρόσωπο οπότε και ανακάλυψαν πως είχε πέσει θύμα απάτης. Αντιδρώντας άμεσα, ενημέρωσαν την ασφάλεια

Oι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών παρουσιάζουν τη δουλειά τους.



Το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων, των σχεδίων δράσης ομάδων μαθητών του σχολείου, που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση». Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Την παρουσίαση των εργασιών και των αποτελεσμάτων της άτυπης ομάδας Ρομποτικής, καθώς και επίδειξη του ρομποτικού συστήματος που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του σχεδίου δράσης. Περιλαμβάνει επίσης τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ερωτεύομαι με Ασφάλεια» της άτυπης ομάδας Υγείας, που αναφέρεται στους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Το θέμα προσεγγίζεται..... από μια χιουμοριστική

“Το 40% του δημόσιου χρέους είναι η φοροδιαφυγή των offshore”



Η Διεθνής Δημοσιογραφική Έρευνα και τα πρόσφατα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου για τη δράση των εξωχώριων (offshore) εταιρειών έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα αναφέρθηκαν σε ημερίδα που έγινε στη Βουλή στις 27.03.2013, την οποία συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.Επισημάνθηκε ότι οι offshore εταιρείες συνιστούν διεθνή νομότυπη διαπλοκή, όταν παρέχεται η δυνατότητα πλήρους ανωνυμίας των μετόχων-ιδιοκτητών τους (beneficial owners) και δεν επιβάλλεται καν έλεγχος «πόθεν έσχες» για αυτούς.

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος διακινητής παιδικής πορνογραφίας



Ο μεγαλύτερος προμηθευτής παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο, Τζον Σίρεν, βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας. Ανήμερα των 51ων γενεθλίων του, συνελήφθη στο διαμέρισμα του στη Φλόριδα των ΗΠΑ, την ώρα που κατέβαζε νέο παράνομο υλικό.
Στην κατοχή του είχε τεράστια ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας με περισσότερες από 1.000.000 εικόνες και βίντεο, ακόμα και παιδικά εσώρουχα τα οποία ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι φοράει. Σύμφωνα με τις Αρχές η "διαστροφή" του επικεντρωνόταν σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.
Τον τελευταίο μήνα πραγματοποιούταν αστυνομική έρευνα με παρακολούθηση του προορισμού διάφορων παράνομων ιστοσελίδων που οδήγησε και στον εντοπισμό του...

Mαθητής πήρε αποβολή επειδή έγραψε μέσα στη Βουλή «Πρώτη μου φορά σε μπ@@ρδέλ@» [εικόνα]



Με πέντε μέρες αποβολή πλήρωσε μαθητής που συμμετείχε στη Βουλή των Εφήβων την ανάρτηση ενός χαρτιού όπου έγραφε ευθαρσώς την άποψή του για το χώρο όπου βρισκόταν.Ο μαθητής έβγαλε φωτογραφία μέσα στη Βουλή ενώ κρατούσε ένα χαρτί που έγραφε «Πρώτη φορά σε μπ@@ρδέλ@» και την ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αποτέλεσμα ήταν να ενημερωθούν οι καθηγητές του και να εισπράξει μια πενθήμερη αποβολή ως τιμωρία. Ο ίδιος πάντα μέσα από τα social media αναρωτιέται αν ήταν δίκαιη η τιμωρία του και αν είχε άδικο.Δείτε την επίμαχη φωτογραφία...

Έρχονται συγχωνεύσεις τάξεων αλλά και ολόκληρων σχολείων.



Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και ανακατανομή του εκπαιδευτικού προσωπικού σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια προμηνύονται για την ερχόμενη χρονιά.  Σύμφωνα με έγγραφο που εστάλη από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας προς τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης, επισημαίνεται ότι από ελέγχους που έχουν διεξαχθεί στα καταχωρισμένα στοιχεία του Ηλεκτρονικού Συστήματος Καταγραφής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει διαπιστωθεί ότι μεγάλος αριθμός σχολικών μονάδων διατηρεί αυξημένο αριθμό οργανικών θέσεων, που είναι δυσανάλογος

Τραυματίστηκαν μαθητές από έκρηξη σε δημοτικό σχολείο



Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που τα παιδιά παρακολουθούσαν μάθημα στην αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Στο χώρο επικράτησε αναστάτωση, ενώ αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων – Αγία Σοφία τέσσερα παιδιά.

Χτύπησαν «κόκκινο» τα χρέη στην Υγεία



Παρά τις διαβεβαιώσεις για επίσπευση των αποπληρωμών των χρεών του ΕΟΠΥΥ, η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών παίρνει συνεχώς αναβολές. Την ώρα που το συνολικό παλαιό χρέος φτάνει τα 3 δις ευρώ η διαδικασία αποπληρωμής βρίσκεται « σε αργή κίνηση». Αναλυτικά οι παλαιές οφειλές του ΕΟΠΥΥ μέχρι και το 2011 αλλά και το 2012 προς γιατρούς, διαγνωστικά εργαστήρια, ιδιωτικές κλινικές και φαρμακευτικές εταιρείες παραμένουν στα ύψη παρά την προσπάθεια εκκαθάρισης υψηλών οφειλών από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ. Την ίδια ώρα κάθε μήνα τα χρέη αυξάνονται σημαντικά λόγω των φαρμάκων και της καθυστέρησης στην αποπληρωμή τους...

Μεταφέρεται ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς



Μεταφέρεται η Πρωτομαγιά 2013 την Τρίτη του Πάσχα με απόφαση του υπουργείο Ανάπτυξης. Tο υπουργείο Ανάπτυξης δέχθηκε την πρόταση της ΕΣΕΕ για μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς από τη Μεγάλη Τετάρτη, στην Τρίτη του Πάσχα. Έτσι, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά τη Μεγάλη Τετάρτη και κλειστά την Τρίτη του Πάσχα. Η σχετική ΚΥΑ βρίσκεται για υπογραφή στο υπουργείο Εργασίας...

Οι φορτηγατζήδες καταγγέλλουν τη «ροζ» διαφήμιση



Την άμεση απόσυρση της τηλεοπτικής διαφήμισης στην οποία «δήθεν οδηγός φορτηγού προσπαθεί να αποπλανήσει ερωτικά νεαρό που έκανε ωτοστόπ», ζητά με εξώδικό της η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος.
Την απόσυρση της συγκεκριμένης διαφήμισης είχαν ζητήσει εδώ και μέρες οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.