Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε το απίθανο χριστουγεννιάτικο βίντεο...Chuck Norris που κάνει θραύση στο YouTube.

Δείτε το απίστευτο χριστουγεννιάτικο βίντεο με τον Chuck Norris, που μέσα σε δυο μέρες έχει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
Eμπνευσμένο από την πρόσφατη διαφήμιση του Jean Claude van Dam και της Volvo...

«Σπιτάκι Αγάπης» στην Παραμυθούπολη στα Γιαννιτσά



….κι έβρεξε ο ουρανός γλυκά και καραμέλες,
κουβάδες χαρτοπόλεμο, μπαλόνια και κορδέλες..
είθε το μαγικό ραβδί της αγάπης ν΄αγγίξει τις καρδιές όλων..
είθε να φέρει δύναμη σ΄όλες τις ψυχές της γης ..
γιατί ..Είμαστε Εδώ…. Είμαστε Όλοι ΜΑΖΙ …

Αυτές είναι οι 10 πιο ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ φωτογραφίες όλων των εποχών! [βίντεο]



Αυτές είναι οι 10 πιο… μυστήριες φωτογραφίες όλων των εποχών! Κανείς ΔΕΝ ξέρει γιατί τραβήχτηκαν!!!Η κάθε μία από τις φωτογραφίες έχει τη δικιά της, περίεργη ιστορία η οποία για διαφόρους λόγους παραμένει αναπάντητη.Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί, τις δέκα πιο μυστήριες φωτογραφίες όλων των εποχών:

Καταργούνται οι υαλοκαθαριστήρες στα αυτοκίνητα! Δείτε τι αλλάζει στο μέλλον!



Οι καθαριστήρες μπορεί να πει κανείς ότι είναι αναγκαίο κακό –εδώ και 110 χρόνια. Κι αυτό γιατί κάνουν θόρυβο, έχουν συνεχή φθορά και επηρεάζουν αρνητικά την αεροδυναμική των αυτοκινήτων.Εξακολουθούν να υφίστανται πολύ απλά γιατί δεν έχει βρεθεί μια άλλη αξιόπιστη επιλογή που θα κάνει τη δουλειά τους, κάτι όμως που μέσα στην επόμενη διετία αναμένεται να αλλάξει. Κι αυτό γιατί η McLaren εξελίσσει για τα υπερ-αυτοκίνητά της μια λύση που την εμπνεύστηκε από τα μαχητικά τζετ.Πρόκειται για ένα σύστημα υπερήχων που

Γιαννιτσά:Πουλούσε ναρκωτικά χάπια και τον τσάκωσαν.



Στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα, χθες Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς συνολικά τρία άτομα για ναρκωτικά. Συγκεκριμένα:
Γιαννιτσά
Συνελήφθησαν χθες (20.12.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, δύο άνδρες 47 και 55 ετών, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αντίστοιχα.Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών ενεργειών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι και διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος πούλησε

Λάμψη και απολέπιση προσώπου με 1 μήλο;



Το μήλο είναι ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες και φυσικά οξέα που δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα και βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου, που ευθύνεται για τη νεανική και φρέσκια όψη της επιδερμίδας μας!Εμείς θα επωφεληθούμε από τις ευεργετικές ιδιότητες του μήλου για λάμψη και νεανικότητα και σε συνδυασμό με λίγη βρώμη, γιαούρτι και μέλι θα δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία απολέπισης, ενυδάτωσης και θρέψης για την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο!
Τι θα χρειαστείς:

Το «παρανοϊκό» βίντεο που σαρώνει το youtube: Γάτα με στολή καρχαρία καθαρίζει το πάτωμα.



 Αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που απεικονίζει μια γάτα με... περίεργη αμφίεση να καθαρίζει το πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού της. Το εν λόγω κατοικίδιο δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη βόλτα του πάνω στο μηχάνημα καθαρισμού του πατώματος, ενώ εντυπωσιακές είναι οι ενδυματολογικές προτιμήσεις, καθώς φοράει μια στολή καρχαρία.Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια και στην κοπέλα που έχει τη γάτα μόνο και μόνο για την επιλογή της αμφίεσης.

Δεκτή η τροπολογία σκάνδαλο από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που καλύπτει τις ατασθαλίες των αγροτοσυνδικαλιστών.



Σε μικροκομματικές πιέσεις φαίνεται πως υπέκυψε η κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δεκτό το αίτημα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να περάσουν στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς «κρυφή» τροπολογία η οποία θα παράσχει τριετή αναστολή στους υπό δίωξη αγροτοσυνδικαλιστές για κακοδιαχείριση.Το εν λόγω ζήτημα, είχε προκύψει κατά τη διάρκεια μυστικής σύσκεψης βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον γραμματέα της ΚΟ Θανάση Μπούρα το βράδυ της Τετάρτης, με κύριο ζήτημα τους

Δύο δημοσκοπήσεις που αλλάζουν τα πάντα- Τρίτο κόμμα η ΝΔ!



Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος παρουσιάζει δύο δημοσκοπήσεις- της αμερικανικής και βρετανικής πρεσβείας- που αλλάζουν άρδην τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό... Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας, που έγινε σε πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με τη μέθοδο της κάλπης, έχει διαμορφωθεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα, με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ

Η ένταξη των τραίνων της Ελλάδας σε εφαρμογή της Google



Η Ελλάδα και η Google ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στον τομέα της τεχνολογίας. Από σήμερα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενταχθούν στην εφαρμογή Transit των Google Maps.

«Σήμερα εντάσσουμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Transit των Google Maps, αναβαθμίζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών προς τους ταξιδιώτες και διευκολύνοντας ιδιαίτερα και τουρίστες. Από σήμερα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ γίνονται μέλος της "οικογένειας" των δημοσίων συγκοινωνιών από 800 πόλεις στον κόσμο που είναι ήδη ενταγμένες στο Google Maps» ανέφερε ο Διονύσης Κολοκοτσάς, διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Google.

Πονόλαιμος: 10 συμβουλές για άμεση ανακούφιση



Ο πονόλαιμος μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι ενός κρυολογήματος, παρενέργεια καταπονημένων φωνητικών χορδών ή ένδειξη πιο σοβαρού προβλήματος.
Ανεξάρτητα από την αιτία, η άμεση ανησυχία σας όταν πονά ο λαιμός σας είναι να ανακουφιστείτε γρήγορα. Μπορεί να θέλετε να πάτε στον γιατρό, αλλά ορισμένες από τις καλύτερες αγωγές είναι ‘φάρμακα’ που βρίσκονται στο σπίτι και μη συνταγογραφούμενα, δήλωσε ο γιατρός Jeffrey Linder, του νοσοκομείου Brigham and Women’s Hospital, στη

«Αριστεροί» με…φουσκωτά θυλάκια



Του Θανάση Νικολαΐδη
ΟΙ…νικητές του Εμφυλίου παρέλαβαν, σαν λάφυρο, το Κράτος. Μοιράστηκαν την εξουσία, στήθηκαν τζάκια πολιτικών, διόρισαν τα παιδιά τους και, για πολλές δεκαετίες δεν έβλεπες π.χ. καθηγητή πανεπιστημίου «μίασμα» είτε «συνοδοιπόρο».
ΗΡΘΕ η Χούντα και δεν το συζητάμε για αξιοκρατία. Στο βιογραφικό σου, μόνο ο φάκελος μετρούσε. Φιλοτεχνημένος απ’ τους ασφαλίτες και με την κατάθεση του χαφιέ αποτυπωμένη στον οδηγό για «χρήση» του θύματος. Στη ζωή και στον στρατό.
ΕΦΥΓΕ η Χούντα και πλάκωσε η (λεγομένη) αριστερά.

Απολύθηκε η καθηγήτρια που έπιασε το γιο Σαμαρά να αντιγράφει



Απολύθηκε τελικά η Ευφροσύνη Μπουλούτα, η εκπαιδευτικός του Κολεγίου Αθηνών που έπιασε το γιο του Αντώνη Σαμαρά και ανιψιό του Προέδρου του σχολείου να αντιγράφει. Όπως καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας), το ΚΥΣΔΕ (Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) αποφάσισε «με παράνομη σύνθεση» να απολύσει την εκπαιδευτικό με το πρόσχημα ότι «δεν είχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της

Κατάφεραν να αντιστρέψουν τη διαδικασία γήρανσης σε ποντίκια!



Αυστραλοί και αμερικανοί επιστήμονες ελπίζουν ότι μια χημική ουσία, που αντιστρέφει τους κύριους δείκτες της γήρανσης σε δοκιμές σε ποντίκια, μπορεί να δοκιμασθεί στον άνθρωπο από τον επόμενο χρόνο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian. Κατά την έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των πανεπιστημίων Χάρβαρντ και Νέας Νότιας Ουαλίας, ανακαλύφθηκε ένας τρόπος αποκατάστασης της αποτελεσματικής λειτουργίας των κυττάρων, αντιστρέφοντας πλήρως τη διαδικασία της γήρανσης των μυών.

Ο πραγματικός διάλογος Λιάπη - τροχονόμου [Pics]



Επειδή βαριέμαι να γκουγκλάρω, θα βάλω σε λειτουργία τη μνήμη μου για να σας γράψω αυτό που θέλω: Υπάρχει μια ταινία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που είναι καπετάνιος και βρίσκει στο ψυγείο του πλοίου του τη Μάρω Κοντού. Σ’αυτή την ταινία έχει αδερφή την… εθνική μας στρίγγλα, τη μοναδική Τασώ Καββαδία. Η Τασώ έχει αν θυμάμαι καλά μια κόρη, την οποία προξενεύει με έναν τύπο που είναι ο ορισμός του χλεχλέ.

Απέσυραν τη διάταξη για τη φοροαπαλλαγή των ακινήτων των off shore.



Αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή η διάταξη, φωτογραφικού χαρακτήρα  σχετικά με την πλήρη απαλλαγή φόρου για τα ακίνητα των off shore εταιρειών.
Την επίμαχη διάταξη περιελάμβανε το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων και αφορούσε την αναδρομική φοροαπαλλαγή των off shore που μισθώνουν ακίνητά τους σε ναυτιλιακές εταιρείες. Επρόκειτο για «δώρο» προς εφοπλιστές και άλλους μεγαλοεπιχειρηματίες ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των εφοριακών!

Αυτοί είναι οι 40 φόροι που πληρώνετε για το ακίνητό σας!



Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 40 φόρους πληρώνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. “Δε μιλάμε πια για φορολόγηση, μιλάμε για δήμευση, για καταλήστευση των περιουσιών μας” λέει στο Newsit o Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. Στράτος Παραδιάς.
Αυτοί είναι οι 40 φόροι – τέλη – επιβαρύνσεις για ένα ακίνητο όπως τους συγκέντρωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων:

Υποχρεωτικά αποδείξεις και το 2014



Αποδείξεις για το 10% του εισοδήματος τους αντί του 25% που ίσχυε, θα συγκεντρώνουν οι φορολογούμενοι μισθωτοι και συνταξιούχοι το 2014, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.
Σύμφωνα με την τροπολογία δεν αλλάζει το ανώτατο όριο των αποδείξεων που παραμένει στα 10.500 ευρώ.
Σημειώνεται ότι με βάση το ισχύον σύστημα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχουν υποχρέωση να συγκεντρώνουν αποδείξεις για το 25% του εισοδήματος τους.

Χάος στη Βουλή: Δεν ψηφίζουν οι βουλευτές ΝΔ & ΠΑΣΟΚ τις κρυφές διατάξεις



Σε εκρηκτικό και πολεμικό και πολεμικό κλίμα συνεχίζεται η συνεδρίαση στη Βουλή για νομοσχέδιο που θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς καθώς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν έντονα στην πληθώρα διατάξεων που προσπαθεί η κυβέρνηση να περάσει μέσα από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η συνεδρίαση προκειμένου το οικονομικό επιτελείο να αφαιρέσει τις διατάξεις που προσπάθησε να περάσει μέσα από τους πλειστηριασμούς.

Συνελήφθη στην Έδεσσα 33χρονος για κλοπή




Συνελήφθη χθες (20.12.2013) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 33 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, στην Έδεσσα, ο προαναφερόμενος παραβιάζοντας παράθυρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (αρτοποιείο) ενός 49χρονου, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό 500 ευρώ περίπου.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 33χρονος και συνελήφθη.

Αντιδράσεις για τους πλειστηριασμούς – Ποιες διατάξεις αποσύρθηκαν



Σε απόσυρση διατάξεων του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς, οι οποίες δεν έχουν προθεσμίες ψήφισης έως το τέλος του 2013 και δεν αποτελούν δεσμεύσεις της Ελλάδας έναντι των δανειστών, προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Ο υπουργός επέμεινε, ωστόσο, στη συζήτηση και ψήφιση -με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος- του επίμαχου άρθρου 7 του νομοσχεδίου με το οποίο τροποποιούνται διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), ανάμεσα στις οποίες και οι

"Βαδίζουμε μαζί σε λάθος δρόμο", φωνάζουν οι πολίτες



To 29% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν καλή ή μάλλον καλή την κατάσταση του νοικοκυριού τους ενώ το 71% τη θεωρεί ότι είναι κακή έως πολύ κακή, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο.
Σχετικά με την απασχόληση το 99% των Ελλήνων, χαρακτηρίζει την κατάσταση κακή, ενώ ο μέσος όρος στην ΕΕ ήταν 78%. Για την επαγγελματική τους κατάσταση οι Έλληνες σε ποσοστό 55% την χαρακτηρίζουν κακή, ενώ μόνο το 22% εμφανίζεται ικανοποιημένο. Αντίθετα στην ΕΕ υπερτερούν σαφώς με 54% οι θετικές απαντήσεις έναντι 22% των αρνητικών.

Δείτε τον άντρα που συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή, τετελεσμένης και σε απόπειρα

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 57χρονου Έλληνα που συνελήφθη στις 27 Οκτωβρίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, τη στιγμή που σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή, τετελεσμένης και σε απόπειρα, στο πλαίσιο σχετικών ποινικών δικογραφιών.

Οι ευρωεκλογές απειλούν να γίνουν ο... «τάφος» της κυβέρνησης



Πανικός επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου. Όλες οι μυστικές δημοσκοπήσεις προκαλούν αναστάτωση και απερίγραπτο εκνευρισμό στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, καθώς δείχνουν ότι πέραν πάσης αμφιβολίας η εκλογική συντριβή των δύο κυβερνητικών κομμάτων -με κατεξοχήν αδύναμο κρίκο το ΠΑΣΟΚ φυσικά- θα προσλάβει πρωτοφανείς και πολιτικά καταστροφικές διαστάσεις.
  Αυτές θα είναι οι όγδοες ευρωεκλογές που θα γίνουν στην Ελλάδα, με πρώτες εκείνες του

Πρώτη ημέρα του χειμώνα: Η google καλωσορίζει τα... Χριστούγεννα



21 Δεκεμβρίου σήμερα, και η google αποφάσισε να τμήσει με το doodle της, την πρώτη ημέρα του χειμώνα.
Ο χειμώνας είναι για τους περισσότερους η... πιο δύσκολη εποχή. Πόσο μάλλον ο χειμώνας του 2013, σε μία εποχή που η θέρμανση αποδεικνύεται... υπερολική άνεση για πολλούς.
Ο χειμώνας είναι μία από τις τέσσερις εποχές της εύκρατης ζώνης και είναι (ασφαλώς) η ψυχρότερη εποχή του έτους.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 21/12



Τα θαύματα δεν είναι αντίθετα προς την φύση, αλλά αντίθετα προς αυτά που γνωρίζουμε για την φύση. 

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 21 Δεκεμβρίου



Γιορτάζουν:

Γεγονότα
1825: Σφοδρός κανονιοβολισμός του Μεσολογγίου από τον Κιουταχή πασά.

1913: Τυπώνεται το πρώτο σταυρόλεξο. Διαθέτει 32 τετραγωνάκια και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Ο Κόσμος της Νέας Υόρκης.

1925: Κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία του Σεργκέι Αϊζενστάιν Θωρηκτό Ποτέμκιν.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ενας στους δύο κερατώνει με συνάδελφο -Ποια εποχή πυκνώνουν τα παράνομα ερωτικά ραντεβού και πoυ προτιμούν να απιστούν



Καθώς τα κρυφά ερωτικά ραντεβού παρουσιάζουν αύξηση κατά 30% τις ημέρες των Χριστουγέννων ο γνωστός ιστότοπος AshleyMadison.com θέλησε να μάθει σε τι ακριβώς οφείλεται η «πύκνωση» αυτή των παράνομων συνευρέσεων. Και το βρήκε... Στα εταιρικά πάρτι! Με αφορμή αυτή το εύρημα έκανε μια έρευνα και έδωσε πολλές juicy λεπτομέρειες για τις παράνομες ερωτικές σχέσεις μεταξύ συναδέλφων.
H AshleyMadison.com ζήτησε από 1.283 άνδρες και 1.196 γυναίκες μέλη από τη Γερμανία να

Facebook: Από σήμερα μπορείτε να κάνετε και dislike



Μέχρι τώρα το facebook έδινε τη δυνατότητα να κάνει κανείς μόνο like. Όμως, τώρα, παρά τις αντιρρήσεις του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να εισάγει και ένα  dislike button, φαίνεται πως με... δειλά βήματα κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού το ενσωμάτωσαν στο  facebook Messenger.

Μπορεί, λοιπόν, να εμφανίζεται μόνο στις συνομιλίες μας ως επιλογή, όμως, η αρχή έγινε. Ο τρόπος ενεργοποίησής του είναι πολύ απλός, αφού έρχεται μέσα από τα stickers έκφρασης που προσφέρει το facebook. 

Τα Ποντιόπουλα που έκλεψαν την παράσταση σε εκδήλωση στα Γιαννιτσά! Βίντεο

Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας τον Εκπολιτιστικό Όμιλο Γιαννιτσών «Η Πέλλα», την «Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών», την «Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Πέλλας», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ανατολική Ρωμυλία Καρυωτών Γιαννιτσών», το Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών και τα Χορευτικά Ενοριακών Συνάξεων Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, συνδιοργάνωσαν και παρουσίασαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, την εκδήλωση: «Χορεύουν τα παιδιά για τα παιδιά».

«Κρεμασμένους», με τη μίζα στο λαιμό



Του Θανάση Νικολαΐδη
ΟΙ Άκηδες και οι Σμπώκοι δεν «μίλησαν». Θα το κάνει ο «καινούριος» που τον τράβηξαν (με την απόχη) πεσμένο στα μετρητά του στη Σιγκαπούρη; Μα κι αν κελαηδήσει ο (Καντα)δόρος ξερνώντας την αλήθεια, οι…θιγόμενοι θα αντιδράσουν. Θα απαιτήσουν αποδείξεις χειροπιαστές, που ίσως δεν υπάρχουν. Και να υπάρξουν, θα τις αμφισβητήσουν ζητώντας πιο…κρείσσονες απ’ τις «κρείσσονες».
ΑΝ είχαν δυο δράμια φιλότιμο, θα ομολογούσαν. Έχουν κάτι κοινό οι Γιάννοι με τους Άκηδες κι αυτοί με τους…Λιάπηδες.

Μας... χαζεύει το κάπνισμα;



Το κάπνισμα μειώνει τον δείκτη νοημοσύνης ή όσοι καπνίζουν έχουν χαμηλότερο IQ? Την απορία εγείρει νέα μελέτη που έδειξε πως όσο περισσότερα τσιγάρα καπνίζει κανείς καθημερινά, τόσο πιο χαμηλό είναι το IQ του!Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Addiction» ο δρ Μαρκ Γουάιζερ, από το Ιατρικό Κέντρο Σήμπα, στο Τελ Χάσομερ, και οι συνεργάτες του, διαπίστωσαν πως οι νεαροί που κάπνιζαν πάνω από ένα πακέτο την ημέρα είχαν IQ χαμηλότερο κατά 7,5 ή περισσότερες μονάδες απ’ ό,τι οι συνομήλικοί τους μη καπνιστές.
Αν και ως τώρα υπήρχαν αρκετές μελέτες που είχαν συσχετίσει το κάπνισμα με χαμηλότερο

Φόρεσε το φουσκωτό μπουφάν σου με τον πιο μοντέρνο τρόπο.



Φουσκωτό μπουφάν: Φόρεσε το ζεστό πανωφόρι με τον πιο μοντέρνο τρόπο!
Ένα παρεξηγημένο κομμάτι, γίνεται ο σύμμαχος των fashionistas για ζεστές και στιλάτες εμφανίσεις.Είναι άνετο, ζεστό, βολικό, πουπουλένιο και φουσκωτό! Ο λόγος για το πιο παρεξηγημένο μπουφάν, που πολλές γυναίκες αποφεύγουν να φορέσουν αφού θεωρούν ότι τους δίνει έξτρα όγκο και είναι ικανό να καταστρέψει ένα casual outfit.Αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τέλειο φουσκωτό μπουφάν και βγάλε το από τη ντουλάπα αυτές τις κρύες ημέρες για να

Οργή Καραμανλή για τα καμώματα Λιάπη -Με "γαλλικά" έλουζε τον άχρηστο.



Δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όταν πληροφορήθηκε για τα καμώματα με τις πλαστές πινακίδες του Μιχάλη Λιάπη. Οπως γράφει το real.gr ο κ.Καραμανλής κουνούσε απογοητευμένος το κεφάλι του μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα του μετέφεραν οι στενοί του συνεργάτες.
«Καλά με πλαστές πινακίδες....» έλεγε και ξανάλεγε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ δεν έλειψαν

Μπαμπά, το ΣΔΟΕ κτυπάει την πόρτα του σπιτιού μας!



Τα παιδιά ήταν κοντά στα δεκατέσσερα. Μόλις ξεκινούσε η εφηβεία. Αγόρια και τα δύο, το βλέμμα τους έδειχνε το απύθμενο χάος των σκέψεών τους και η συμπεριφορά τους είχε στοιχεία βαρβατίλας. Ήταν τότε, στο σωτήριο έτος 2004. Η Εθνική Ελλάδος δεν είχε πάρει ακόμη το euro και η Γιάννα δεν είχε ακόμη κερδίσει το στοίχημα των Ολυμπιακών. Κτύπησε η πόρτα…

Υπουργάρα ο Τσαυτάρης - Χάθηκαν οι πόροι της Ευρωπαικής Ένωσης για δωρεάν διανομή ρυζιού σε άπορους!



Την υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από εθνικούς πόρους εξήγγειλε χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης. Το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας στο τμήμα που αφορά το ρύζι, χρηματοδοτείται από κοινοτικούς πόρους ύψους 4,8 εκατ. ευρώ και προέβλεπε τη δωρεάν διανομή 5.672.000 κιλών ρυζιού σε απόρους όλης της χώρας.
  Ωστόσο ο σχετικός διαγωνισμός ματαιώθηκε, αφού δεν στάθηκε δυνατό να ολοκληρωθεί

Βγαίνει από τη φυλακή για ένα μήνα ο Σάββας Ξηρός



Αποδεκτό έκανε το αίτημα του Σάββα Ξηρού το δικαστήριο. Ο εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» είχε ζητήσει να βγει από τη φυλακή προκειμένου να νοσηλευθεί, αλλά η απόφαση ήταν για διακοπή της ποινής του για ένα μήνα, παρά την εισαγγελική πρόταση για πέντε.
Με απόφαση του Α' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ο Σάββας Ξηρός θα μεταφερθεί στην οφθαλμολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, καθώς διατάχθηκε 30ημερη διακοπή της ποινής του.

Ισπανία: Επέβαλε πρόστιμο 900.000 ευρώ στην Google



Για παραβιάσεις της ισπανικής νομοθεσίας περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής - Το δρόμο της Δικαιοσύνης εξετάζουν αν θα ακολουθήσουν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες
Πρόστιμο 900.000 ευρώ επιβλήθηκε στην Google για παραβιάσεις της ισπανικής νομοθεσίας περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ανακοίνωσε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου η υπηρεσία προστασίας δεδομένων της Ισπανίας.

Νέα προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.



Υποστηρίζοντας δύο νέες συμφωνίες, μία στον τομέα της Συμβολαιακής Γεωργίας και μία στον τομέα της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας, η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά και με συνέπεια την προσπάθεια για την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία. Η συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας αφορά στον τομέα των σιτηρών και αποτελεί συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την Εταιρία «Μύλοι Θράκης – Ι. Ουζουνόπουλος Α.Ε.» και τους παραγωγούς της περιοχής

Nέες αυξήσεις στα διόδια από 1η Ιανουαρίου 2014



Ποδαρικό με αυξήσεις στα διόδια κάνει το 2014 για τους οδηγούς που κινούναι στον οδικό άξονα Μαλιακός- Κλειδί Ημαθίας.
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, που κατασκευάζει τον οδικό άξονα Μαλιακός – Κλειδί Ημαθίας, ανακοίνωσε την Πέμπτη, αυξήσεις από την 1η Ιανουαρίου 2014, αλλά και αναπροσαρμογές των διοδίων, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης, επισημαίνοντας πάντως ότι τελούν υπό την έγκριση του υπουργού Υποδομών.

Tο κράτος είναι η μεγάλη «ιερή αγελάδα» που δεν επιτρέπει καμία προκοπή



Στο πραγματικό σοβιέτ είναι αποδεδειγμένο ότι δεν θα ανέχονταν τέτοιας μορφής διαφθορά όπως αυτή που προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών με τα ανείσπρακτα ενοίκια. Άφησαν ακάλυπτο νομοθετικά το δικαίωμα των ιδιοκτητών να εκχωρούν στο δημόσιο τα ανείσπρακτα ενοίκια, ανοίγοντας έτσι δρόμο για ένα νέο «μαγαζί παζαριού» εφορίας και φορολογούμενου. Εκτός αν, τελικά, ντραπούν και υποχρεωθούν να το διορθώσουν...
Όσο κόβονται στους κρατικούς υπαλλήλους επιδόματα,  υπερωρίες που ουδέποτε γίνονται,

Κατέρρευσε εξώστης σε θέατρο του Λονδίνου



Πανικός προκλήθηκε στο θέατρο Apollo στο κέντρο του Λονδίνου, όταν κατέρρευσε μέρος του εξώστη κατά τη διάρκεια της παράστασης. H αστυνομία κάνει λογο για 88 περίπου τραυματίας ανάμεσα στους οποίους τουλάχιστον οι επτά είναι σοβαρά.  Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου δήλωσε ότι έχουν απεγλωβιστεί όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο θέατρο. 
Η Αστυνομία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι πάνω από 40 ελαφρά τραυματισμένοι θεατές νοσηλεύονταν στο κοντινό θέατρο Gielgud,  ενώ ένα αστικό λεωφορείο  χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά τραυματιών στο νοσοκομείο.

Η Ιρλανδία μας δίνει 136 εκατ.Ευρώ που κέρδισε από τα ομόλογά μας.Φανταστείτε τι πρέπει να επιστρέψει η Γερμανία!



«Μπόνους» 126 εκατ. ευρώ, για τη μείωση του δημοσίου χρέους, συνεπάγεται για την Ελλάδα η έξοδος της Ιρλανδίας από το Μνημόνιο.Σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα «Irish Examiner» και δημοσίευμά της που φέρει τον τίτλο «Ελληνικό δώρο», στο πλαίσιο έγκρισης του μεσοπρόθεσμου σχεδίου οικονομικής στρατηγικής της Ιρλανδίας, η κυβέρνηση της χώρας συμφώνησε στην πληρωμή 126 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, μέσα στα επόμενα χρόνια ως μέρος παλαιότερης συμφωνίας, με στόχο τη μείωση του ελληνικού χρέους.Καθώς τώρα η Ιρλανδία

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην Πέλλα



Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας βρέθηκε σήμερα (19/12) ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και περιόδευσε στην περιοχή συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κκ. Μαρία Καράμπελα, Γιάννη Ανδρίτσο και Άλκη Νουσηκύρου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Περιφερειάρχης με το επιτελείο του επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά των Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας όπου συνομίλησαν με τοπικούς επιχειρηματίες για τις οικονομικές συνθήκες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους πολίτες.

Η Μέρκελ επέβαλε το σχέδιο της για τη διάσωση ευρωπαϊκών τραπεζών.



Ενα μεγάλο βήμα έκανε χθες η Ευρώπη με τη συμφωνία στην οποία προχώρησαν οι υπουργοί Οικονομικών για την τραπεζική ένωση και τη διάσωση των προβληματικών τραπεζών χαρακτηρίζοντας κοσμοϊστορική την ημέρα για τις τράπεζες του μπλοκ.Έπειτα από σκληρές και πολύωρες διαπραγματεύσεις συμπεριλαμβανομένων έξι χωριστών συσκέψεων των υπουργών Οικονομικών, οι χώρες της ΕΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη δημιουργία μίας κοινής ευρωπαϊκής Αρχής που θα έχει τη δύναμη και τα κονδύλια για τη διάσωση ή την

Αθήνα- Θεσσαλονίκη σε 3.5 ώρες από το 2017



Μέχρι το 2017 θα έχει μειωθεί η διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με το σιδηρόδρομο στις 3.5 ώρες.
Την Τρίτη υπεγράφη η σύμβαση για τη νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων στο τμήμα Τιθορέα-Δομοκός, με την οποία κλείνει η «τρύπα» στο δίκτυο του άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τμήμα της νέας σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων του άξονα ΠΑΘΕΠ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ειδομένη-Προμαχώνας) και υλοποιείται στο νομό Φθιώτιδας μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Τιθορέας και Δομοκού.

Συνελήφθη 14χρονος από το Πακιστάν στη Σκύδρα για πλαστογραφία και πώληση παράνομων DVD




Συνελήφθη προχθές (17.12.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας υπήκοος Πακιστάν 14 ετών, για παράβαση του νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, στη Σκύδρα Πέλλας, σε αστυνομικό έλεγχο του 14χρονου βρέθηκαν στην κατοχή του με σκοπό την πώληση και κατασχέθηκαν (464) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου και εικόνας, που περιείχαν έργα που αναπαράχθηκαν και αντιγράφηκαν παράνομα και χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία γνησιότητας.

Το πόρισμα καταπέλτης για τα έργα και τις ημέρες της Τρόικα



Χαλάρωση της λιτότητας ζητεί η "Εξεταστική" Επιτροπή που συνέστησε το Ευρωκοινοβούλιο για να διερευνήσει τα πεπραγμένα της Τρόικα στα κράτη μέλη της Ευρωζώνης που εντάχθηκαν στο Μνημόνιο, δηλαδή την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Κύπρο και την Ιρλανδία.Σύμφωνα με το προσχέδιο του πορίσματος που υπογράφουν ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης Οτμαρ Κάρας και ο Γάλλος Σοσιαλδημοκράτης Λιέμ Οάνγκ Νγκοκ, το Ευρωκοινοβούλιο ζητά από την Τρόικα "να λάβει υπόψη της την συζήτηση για τους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 20/12



Στην ζωή, δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά με άσχημο φύλο.

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου



Γιορτάζουν:
Γεγονότα
1522: Έπειτα από πεντάμηνη πολιορκία από τις δυνάμεις του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, οι Ενετοί παραδίδουν τη Ρόδο στους Οθωμανούς, υπό όρους.

1881: Εκλογές στην Ελλάδα με νίκη του Χαρίλαου Τρικούπη. Εξελέγησαν και έξι βουλευτές που τάσσονται υπέρ της αβασίλευτης δημοκρατίας: Γ. Φιλάρετος, Τ. Φιλήμων, Α. Πετσάλης, Γ. Μαυρομαράς, Α. Ρηγόπουλος και Χ. Δουζίνας. Από αυτούς, μόνο ο Γ. Φιλάρετος θα παραμείνει πιστός στις ιδέες του.