Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 10 Μαρτίου



Καλό είναι να χαμογελάτε σε κάθε ευκαιρία, όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη ή τέλεια, αλλά επειδή έχετε επιλέξει να είστε ευτυχισμένοι.


Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί και όταν αναγκάζεστε να υποχωρείτε για λόγους συναισθηματικούς γίνεστε άλλα άτομα. Όμως χρειάζεται και αυτό για να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Καρκίνο δεν είναι και τόσο εύκολη κι αν είναι θυμωμένος ο ένας με τον άλλον τότε γίνεστε και οι δυο εκρηκτικοί. Για να αναβαθμιστεί η σχέση σας χρειάζεστε μια διαφορετική αντιμετώπιση και κυρίως ενσυναίσθηση για την πλευρά του άλλου ατόμου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές έχετε ανάγκη από συντηρητισμό για να διατηρείτε ίσως αυτά που έχετε ήδη κατακτήσει. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δευτέρου κρατήστε ισορροπίες και πάνω από όλα διατηρήστε το καλό κομμάτι που έχετε.

Γενικά: Είστε ανακουφισμένοι γιατί μπορεί να βρεθείτε με δικά σας πρόσωπα τα οποία θα σας περιβάλλουν με αγάπη και φροντίδα. Το έχετε ανάγκη μερικές φορές για αυτό να το επιδιώκετε συχνότερα.
Ερωτικά: Η ήσυχη φύση σας θα είναι πολύ άνετη με έναν Καρκίνο ή έναν Σκορπιό. Η δυσκολία στην επικοινωνία με έναν Τοξότη ή Υδροχόο μπορεί να σας κουράζει αλλά υπάρχει μεγάλη έλξη στο πρόσωπό του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ξεκινήσει να κάνετε επαφές και κινήσεις που ίσως να σας δίνουν μια μεγαλύτερη ευκαιρία για να σταθεροποιήσετε μια καλή κατάσταση. Η κίνησή σας προς το εξωτερικό μπορεί να έχει αποτέλεσμα.

Γενικά: Ο συντονισμός πολλών πραγμάτων μαζί ίσως να σας φέρει σε μια κατάσταση να μη μπορέσετε να ελέγξετε οτιδήποτε σας ανησυχεί και σας πιέζει.
Ερωτικά: Επειδή, εκτός και από την επικοινωνία, μερικές φορές έχετε ανάγκη και από ενεργή δράση, πιθανόν να σταθείτε απέναντι στο πρόσωπο που θέλετε πολύ και να του εξιστορήσετε όλα σας τα εσωτερικά συναισθήματα αλλά και τις ανάγκες σας. Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως θα έχουν ανοικτά αυτιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή θα προσπαθήσετε να προσαρμόσετε όλα τα προσωπικά σας έξοδα με σκοπό την εξοικονόμηση, μπορεί να αφήσετε έξω πολλά πράγματα που θεωρείτε ότι είναι περιττά.

Γενικά: Έχετε σταθερότητα, τρυφερότητα αλλά και ανάγκη για να εκφράσετε τον εαυτό σας. Όμως, παρ' όλα αυτά, παραμένετε ανήσυχοι και στριμωγμένοι από κάθε καινούργιο που θέλετε να ξεκινήσετε.
Ερωτικά: Ο Κριός είναι το άτομο που σας θέλει πάρα πολύ αλλά υπάρχουν δυσκολίες στην μεταξύ σας επικοινωνία λόγω της διαφορετικότητας του χαρακτήρα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να σας προσέξουν για κάτι το ιδιαίτερο που έχετε κι ίσως να χρειαστεί να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να φανούν τελικά τα προσόντα σας.

Γενικά: Η ανάπτυξη του συναισθηματικού μοντέλου μέσα σας θα αποτελέσει μια αφορμή να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό σε φιλανθρωπικά ζητήματα ή σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν.
Ερωτικά: Οι κεραίες σας είναι πολύ τονισμένες γιατί η καρδιά σας κτυπάει για ένα πρόσωπο που ίσως να είναι πολύ μακριά σας. Όσο φροντίζετε τον Αιγόκερω τόσο περισσότερο θα είστε ευαισθητοποιημένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναζήτηση συνεργατών χωρίς όμως να φαίνεστε ανοικτά ίσως βοηθήσει στο να ανατρέψετε κάποιες αόριστες και δύσκολες συνεργασίες κυρίως με έναν Ιχθύ.

Γενικά: Η δραστηριότητά σας είναι πολύ σημαντική αυτές τις ημέρες κυρίως αν ασχολείστε με ένα συγγενικό πρόσωπο που θέλει οπωσδήποτε την βοήθεια σας.
Ερωτικά: Έχετε αποκτήσει ευαισθησίες και τις δείχνετε γιατί δεν μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε τελείως από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι πολύ σημαντικά άτομα για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε υποχρεώσεις αλλά συγχρόνως έχετε και τα φόντα να τις κλείσετε γιατί όλο και κάτι γίνεται και ξελασπώνετε, χωρίς όμως να ξεφεύγετε από το σύνολο των προβλημάτων σας.
  
Γενικά: Η ευαισθησία μπορεί σας να κτυπήσει καμπανάκι και πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, την οικογένειά σας ή με τα άτομα που εμπιστεύεστε.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα πρόσωπο που θέλετε οπωσδήποτε να γίνει πολύ πιο στενή ίσως να σας εξαναγκάσει να κάνετε συμβιβασμούς που δεν σας αρέσουν αλλά αυτή είναι η μόνη λύση, αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να φροντίσετε και να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και πιθανόν να χρειαστεί με τον τρόπο σας να συγκρουστείτε αν δεν υπάρχει κοινός τόπος προσέγγισης.

Γενικά: Η ζωή σας, θέλετε δεν θέλετε, έχει και τα καλά της. Για αυτό με αισιοδοξία θα αντιμετωπίσετε όλες σας τις υποθέσεις και θα δείτε καλύτερα αποτελέσματα.
Ερωτικά: Είστε πολύ συνεσταλμένοι και ντροπαλοί για αυτό ίσως να μην δεχτείτε κάποιες πολύ απελευθερωμένες νοοτροπίες από ένα Κριό ή έναν Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα σας έρθει μια βοήθεια πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Για αυτό μην κλείνετε τις πόρτες που μπορεί να σχετίζονται και με το παρελθόν σας. Η παρέμβαση ενός μεγαλύτερου προσώπου θα είναι καταλυτική.

Γενικά: Είστε κάπως κλειστοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όλο αυτό μπορεί να το αποφεύγετε αλλά τελικά δε θα είναι για το καλό σας γιατί γνωρίζετε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων.
Ερωτικά: Η συναισθηματική σας φύση είναι μερικές φορές δύσκολο να εκδηλωθεί γιατί είστε γεμάτοι από φωτιά και δεν υποχωρείτε ή δεν συμβιβάζεστε εύκολα κυρίως με έναν Ταύρο ή Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πολιτική της συντήρησης και του νοικοκυρέματος στην δουλειά σας θα είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό για να αξιολογήσετε τις δυνάμεις σας.

Γενικά: Έχετε ευθύνες για άλλα άτομα οι οποίες σας επιβαρύνουν και σας βάζουν να ανακατευτείτε με πολλά θέματα τα οποία καλείστε να λύσετε άμεσα.
Ερωτικά: Η ωριμότητα είναι αναγκαία για να μην επαναστατήσετε απέναντι σε μια κατάσταση η οποία νιώθετε ότι δεν σας καλύπτει. Η σχέση με Καρκίνο σας προδιαθέτει να σκέφτεστε πιο σοβαρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια καινούργια δουλειά στην οποία πρέπει να επενδύσετε και ίσως είναι δύσκολη γιατί υπάρχουν νέα κομμάτια που χρειάζεται να μάθετε αλλά να μην βιάζεστε γιατί θα απογοητευτείτε.

Γενικά: Χρειάζεται να γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί κι αυτό θα είναι η αφορμή για να συμπεριφερθείτε πολύ πιο θερμά από άλλες φορές.
Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο σας ταρακουνάει να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Πάντως η επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χρειάζεται συμμετοχή και όχι μόνο επικοινωνιακή διάθεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε ευθύνες νοικοκυρέματος και μιας καλής κατανομής ενέργειας μέσα στον χώρο που εργάζεστε. Ίσως να αναλάβετε και τα των συνεργατών σας για να ξεπληρώσετε κάποιες ενοχές που έχετε μαζί τους.

Γενικά: Είστε περισσότερο ελεύθεροι και δημιουργικοί. Ένα νέο ρεύμα αισιοδοξίας και ανάτασης σας έχει περιβάλει και αυτό είναι το ρίσκο που τελικά θα πάρετε για όλες σας τις υποθέσεις σας. Θα σκέφτεστε πολύ θετικά.
Ερωτικά: Θα έχετε ισχυρό μαγνητισμό και μέσα από αυτόν θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα θέλει να είναι οπωσδήποτε μαζί σας. Η γονιμότητά σας θα παίξει ρόλο στην δημιουργία ενός παιδιού για αυτό να είστε σίγουροι για τα θέλω σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κερδίσετε και θα δράσετε σαν να παίζετε τζόγο ή ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δουλέψετε καλύτερα αν είστε και οργανωμένοι.

Πηγή:  astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου