Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 15/3



Η καρδιά του ανθρώπου ένα κουβάρι κάμπιες! Φύσηξε, Χριστέ μου, να γίνουν πεταλούδες.


Γενικά: Η βοήθεια προς ένα πρόσωπο και πιθανόν η πρακτικότητα μέσα από την προσφορά σας θα σας αναγκάσει να χάσετε για λίγο τον εαυτό σας ή ακόμα και τον εγωισμό σας.
Έρωτας: Η σχέση με Παρθένο πιθανόν να εξελιχτεί μέσα από δύσκολες καταστάσεις και ίσως να έρθετε πιο κοντά μέσα από την προσωπική βοήθεια που θα σας ζητηθεί από την πλευρά του. Με τον Ζυγό θα δημιουργηθεί μια πιο εύκολη κατάσταση γιατί πάντα κάτι προϋπάρχει.
Καριέρα & Οικονομικά: Πρέπει εκ των πραγμάτων να οργανώσετε περισσότερο τον χώρο σας και να κάνετε λίστες με τις τρέχουσες ανάγκες σας.

Γενικά: Η προσωπικότητά σας θα είναι αρκετά δυνατή ώστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να βάλετε σε εφαρμογή αυτό που θέλετε.
Έρωτας: Η επαφή με τον Υδροχόο ίσως να μην σας ενθουσιάζει γιατί υπάρχουν κενά στο τομέα της ασφάλειάς σας. Από την άλλη ένας Κριός ή Ζυγός που έχει να κάνει με το παρελθόν σας θα σας δώσει μια λύση που δεν την περιμένατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας πείρα θα μετρήσει περισσότερο από άλλη φορά και θα δείτε ότι θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτο δεκαήμερο.

Γενικά: Έχετε μεγάλο άγχος γιατί δεν μπορείτε να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη και ίσως χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια από άλλες φορές.
Έρωτας: Μπορεί να έχετε αμφιβολίες για τα συναισθήματά σας και πιθανόν να είστε αρκετά αγχωμένοι ή γκρινιάρηδες. Για αυτό να είστε περισσότερο προσεκτικοί με Παρθένο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν μικρές δυσκολίες τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με μεγάλο σθένος και πρακτικότητα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα οργανωθείτε και θα κάνετε σταθερότερα βήματα.

Γενικά: Η προνοητικότητα θα είναι το δυνατό σας χαρτί για να πετύχετε την εύνοια που ήδη νιώθετε ότι υπάρχει γύρω σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα θα έχετε να περιμένετε κάτι καλό.
Έρωτας: Η θετική σας στάση μέσα στην σχέση είναι η αφορμή για να τα βρείτε και πάλι με τον Παρθένο χωρίς να υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Η εμπιστοσύνη είναι αυτό που θα κάνει την καλύτερη δουλειά μεταξύ εσάς και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σκοπιμότητα των σχεδίων σας θα είναι αυτή που θα σας παρασύρει αρκετά αλλά τουλάχιστον το ξέρετε από ένστικτο ότι είναι για το καλό σας.

Γενικά: Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις που και εσείς δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε για να τις τελειώσετε. Σίγουρα θα σας απασχολήσει το θέμα του σπιτιού σας αλλά και διάφορες επισκευές που χρειάζεται.
Έρωτας: Ίσως να μην ανταποκριθείτε τόσο ερωτικά γιατί θα έχετε διάφορες υποθέσεις που σας απασχολούν και πιθανόν να είστε κάπως μονόπλευροι ή ακόμα και μίζεροι. Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να σας απομονώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να έχετε ανάγκη να είστε προσγειωμένοι και ίσως να μην ρισκάρετε για θέματα που άλλες φορές θα το κάνατε.

Γενικά: Η εικόνα σας είναι πολύ δυνατή σε σχέση με άλλες φορές και το μυστικό έχει να κάνει με εσάς και τις δυνατότητές σας. Να είστε ο εαυτός σας.
Έρωτας: Έχετε αυτή την στιγμή μεγαλύτερη σιγουριά από άλλες φορές και ο λόγος είναι ότι πιθανόν να έχετε αποδεχτεί την μοναχικότητά σας ή ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας που παλιά σας εμπόδιζε να είστε καλά και με εσάς και με το άλλο το πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δράση σας μπορεί να μην είναι τόσο καθοριστική, ώστε να δημιουργούνται προϋποθέσεις για κέρδος. Αλλά από εκεί που δεν το περιμένατε αν έχετε ξεκινήσει την τεχνική φασούλι το φασούλι, θα μαζέψετε τελικά ένα μέρος από αυτά που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τον σκοπό σας.
  
Γενικά: Οι διεκδικήσεις σας, μπορεί να παραμείνουν σε μυστικό επίπεδο γιατί δεν θα είναι εύκολο να βγουν προς τα έξω. Επίσης η πιθανή απομόνωσή σας να παίζει ρόλο και με την ενέργειά σας που μπορεί αυτές τις ημέρες να είναι κάπως πεσμένη.
Έρωτας: Έχετε σκοπό να μην μιλήσετε ανοικτά για τα συναισθήματά σας και ίσως να προτιμήσετε να δείξετε κάπως απρόσωποι, φιλικοί ή ακόμα και πολύ μοιραίοι. Η σχέση με Παρθένο σίγουρα χρειάζεται αναπροσαρμογή ενώ με τον Ιχθύ ίσως να μην μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε ευκαιρίες που τις βλέπετε αλλά δεν μπορείτε εύκολα να τις υλοποιήσετε, χρειάζεστε ένα σύστημα πρακτικό για να σας βοηθήσει και να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί.

Γενικά: Κάποια μικρά πρακτικά θέματα σας μένουν ακόμα για να λύσετε ένα πρόβλημα ή κάτι που δημιουργείτε με μεγάλο πάθος και μέσα από αυτό θα πετύχετε.
Έρωτας: Η σημαντικότητα ενός Παρθένου θα σας βοηθήσει στο να πάρετε από κοινού αποφάσεις για την δημιουργία οικογένειας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Η ξαφνική γνωριμία με Κριό ίσως να σας προκαλέσει για κάτι καινούργιο.
Καριέρα & Οικονομικά: Γράφοντας τα πιο σημαντικά έξοδά σας πιθανόν να δείτε ότι ίσως κερδίσετε κάτι με ένα εύκολο τρόπο. Αρκεί να έχετε την γνώση τι ακριβώς χρειάζεστε και με ποιον τρόπο θα το αποκτήσετε.

Γενικά: Η πρακτική εφαρμογή κάποιων θεμάτων που μερικές φορές δεν μπορείτε να καταφέρετε ίσως σας πιέσει να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνάμεις σας για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.
Έρωτας: Έχετε κάποιες απορίες και κυρίως με ένα Παρθένο που μια είναι με το μέρος σας και μια απομονώνεται γιατί δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Η αφέλεια ή η θετική σας στάση μερικές φορές σας ξελαφρώνει από τις τρέχουσες δυσκολίες αλλά ίσως να έχετε νευράκια.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια λογική σειρά για τα έξοδα που έχετε θα ήταν ιδανική για να βάλετε προτεραιότητες.

Γενικά: Υπάρχει μια λογική η οποία σας δημιουργεί την τάση να βάλετε την ποιότητα και την γνώση στην ζωή σας.
Έρωτας: Η επαφή με ένα άτομο που είναι στο εξωτερικό ή έχει ανώτερες ιδέες οι οποίες εσάς σας συγκινούν ιδιαίτερα θα είναι η επιλογή σας για να ξεφύγετε από αυτά που δεν σας πηγαίνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι καλό δημιουργείται και με την βοήθεια της πίστης σας ή της εμπιστοσύνης στο όραμά σας θα διαπιστώσετε ότι θα κερδίσετε χρήματα ή την εκτίμηση κάποιων ιδιαίτερων ατόμων.

Γενικά: Η ταυτότητά σας θα βρεθεί πιο εύκολα αν αποφασίσετε να δώσετε τις γνώσεις σας και γενικά την βοήθεια σας προς όλους.
Έρωτας: Το ενδιαφέρον που θα δείξει ένας Παρθένος μπορεί να μην σας φανεί και τόσο απόμακρο και θα βρείτε κοινά σημεία και ψυχολογική στήριξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσφορά που θέλετε να κάνετε γενικά σε άτομα και πρόσωπα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, θα είναι αυτό που θα σας απελευθερώσει και θα σταματήσετε να έχετε άγχος ή ενοχές για το ότι δεν μπορείτε να βοηθήσετε.

Γενικά: Η προοπτική να δημιουργήσετε μια νέα ταυτότητα θα σας ξελαφρώσει και δεν θα σας φέρει αντιμέτωπους με πολλές δυσκολίες γιατί με κάποιο τρόπο είναι η εποχή των συμμαχιών.
Έρωτας: Το να συμμορφώνεστε στις αξίες των άλλων πιθανόν να μην είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε περισσότερο συντροφικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη εύνοια όμως μέσα από την βοήθεια και με τον τρόπο ενός ατόμου ή της οικογένειας σας παίρνετε αισιοδοξία, ευελιξία και πιθανόν χρήματα.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου