Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση της Απεργιακής Συνέλευσης Συλλόγων του Δήμου Πέλλας



Την Πέμπτη απεργοί μέλη των συλλόγων ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ, Β΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ  ΠΕΛΛΑΣ- ΗΜΑΘΙΑΣ- ΠΙΕΡΙΑΣ συγκεντρώθηκαν στο χώρο του δημαρχείου Πέλλας διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις των συναδέλφων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και την νομοθέτηση άδικων αλλά και αντισυνταγματικών μεθόδων αξιολόγησης ,κατά την επιστημονική επιτροπή της βουλής!.
Στην συγκέντρωση παρά τα πλήγματα και την κατασυκοφάντηση των κινητοποιήσεων παραβρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι εκφράζοντας τη βούληση τους να ανασχέσουν την μνημονιακή πολιτική. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η παρουσία εκπαιδευτικών της α’βάθμιας εκπαίδευσης.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι είμαστε αναπόσπαστο τμήμα του πληττόμενου ελληνικού λαού από την πολιτική της φτωχοποίησης του. Παρατηρούμε να οδηγείται η χώρα σε συνεχή συνταγματική εκτροπή με υιοθέτηση μεθόδων εκφοβισμού των κομματιών της κοινωνίας.
Οι απεργοί προβληματισμένοι για την κατάσταση αλλά και την αναποτελεσματικότητα των επιμέρους αντιδράσεων αποφάσισαν ότι πρέπει να αναπτυχθεί αλληλεγγύη και συντονισμός των αντιδράσεων των κλάδων. Για τον σκοπό αυτό καλούνται  ΔΣ αλλά και μέλη πρωτοβάθμιων συλλόγων την Τετάρτη 9-4-2014 στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών με σκοπό το συντονισμό δράσεων και κινητοποιήσεων. 
Σε πείσμα όσον θέλουν να μας στρέψουν στην μοιρολατρική αποδοχή της συντριβής εργασιακών δικαιωμάτων δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί θα επεκταθεί και θα νικήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου