Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Περιοδεία στην Πέλλα του Υποψ. Περιφερειάρχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζιώγα Γιάννη



Περιοδεία στην Πέλλα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κ.Μακεδονίας Ζιώγας Γιάννης. Στην περιοδεία του αυτή συνοδεύονταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ουγγρίνο Αλέκο.

             Βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Γυψοχώρι. Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους αγρότες, που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν σε πανελλαδικό συντονισμό με τους συναδέλφους όλης της χώρας στο Μπλόκο Γυψοχωρίου. Μαζί τους στο Γυψοχώρι ήταν και ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Αποστολίδης Μπάμπης.

           
Τόνισαν την ανάγκη : «… και με αφορμή τις Ευρωεκλογές του ερχόμενου Μάη, να καταδικαστεί από την αγροτιά στο σύνολό της η αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ & των ελληνικών κυβερνήσεων με τα συνεχή χαράτσια, τις περικοπές των ενισχύσεων, τις απλήρωτες για μήνες παραγωγές, τις εξευτελιστικές τιμές παραγωγού, τις απαρτάδεκτες για μια ακόμη χρονιά αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, το συνέχεια αυξανόμενο κόστος παραγωγής, κ.ά. Το κράτημα βιβλίων είναι μόνο το «κερασάκι στην τούρτα», που κρύβει την άγρια φορολόγηση των αγροτών από το πρώτο ευρώ, σύμφωνα και με την προχτεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών. Το ίδιο πρέπει να κάνει η μικρομεσαία αγροτιά της Πέλλας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πειρφέρεια Κ.Μακεδονίας & στους Δήμους της Πέλλας στις εκλογές του Μάη».

          
   Την Παρασκευή βρέθηκαν στο Διοικητήριο  στην Έδεσσα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κ.Μακεδονίας Ζιώγας Γιάννης & ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ουγγρίνος Αλέκος συνοδεύονταν από τον υποψήφιο δήμαρχο Έδεσσας Φουνταλή Μιχάλη. Αρχικά είχαν μια σύντομη συνάντηση με τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Θεοδωρίδη Θεόδωρο.
             Στη συνέχεια περιόδευσαν στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, επισημαίνοντάς τους «Οι ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού βρίσκονται στο στόχαστρο του επόμενου κύματος απολύσεων, οι επικέιμενες περιφερειακές εκλογές απλά το ανέστειλαν. Οι λογικές των «αξιολογήσεων» του Υπουργείου Εσωτερικών θα πετάξουν κόσμο  εκτός δουλειάς στη ίδια λογική των απολύσεων-διαθεσιμοτήτων, που έπληξε τους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και των ΝΠΙΔ -ΝΠΔΔ».

        
Ο υποψ. Δήμ. Πέλλας κ. Αποστολίδης Μπάμπης
  
Στην συνέχεια οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» περιόδευσαν στο Νοσοκομείο Έδεσσας συζητώντας με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για τις περικοπές και την συνολικότερη υποβάθμιση της παρεχόμενης φροντίδας υγείας.
          Στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου επισήμαναν : «Ανεξάρτητα από τις κορδέλες των εγκαινείων τα «μεγαλύτερα ψαλίδια» υπάρχουν στις κάλυψη όλων των ειδικοτήτων, των θέσεων του βοηθητικού προσωπικού, των αναλώσιμων υλικών και ουσιαστικά στην παρεχόμενη φροντίδα υγείας. Για μας τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπέιρωσης», που στις τοπικές εκλογές στηρίζει το ΚΚΕ, η υγεία δεν αποτελεί εμπόρευμα, αλλά δημόσια και δωρεάν παροχή για όσους την έχουν ανάγκη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου