Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σοκ στην Πάτρα: Αθλήτρια πνίγηκε στο κολυμβητήριο



Στο πένθος βυθίστηκε την Τρίτη η Πάτρα, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αθλήτριας, Θεοδώρας Αντύπα το μεσημέρι στο κολυμβητήριο της αχαϊκής πόλης, «Α. Πεπανός». Πιο συγκεκριμένα η 27χρονη αθλήτρια του στίβου, που κατά το παρελθόν είχε υπάρξει και κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και κολυμπούσε στις ώρες κοινού, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα, δίχως ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες.
Αμέσως μετά ο διασώστης που βρισκόταν στο κολυμβητήριο προσπάθησε να προσφέρει τις
πρώτες βοήθειες στην άτυχη κοπέλα και παρά το γεγονός ότι στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» δεν κατέστη δυνατό να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Εντούτοις ήταν ήδη αργά, καθώς η άτυχη αθλήτρια είχε φύγει από τη ζωή, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και βυθίζοντας στο πένθος όλη την πόλη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα έκανε βουτιά και δεν ανέβηκε ποτέ στην επιφάνεια του νερού γεγονός που προβλημάτισε γονείς αθλητών που βρίσκονταν δίπλα στην πισίνα και στη συνέχεια αφού την είδαν αναίσθητη άρχισαν να φωνάζουν σε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου