Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Απειλεί με παραίτηση ο Χαρακόπουλος: διαφωνεί με τη συμφωνία για το γάλα



Αναταραχές προκλήθηκαν στη Βουλή με αφορμή τη συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης- τρόικας σχετικά με το θέμα του γάλακτος.Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.Ο  αναπληρωτής υπουργός θα προβεί σε δηλώσεις μετά από τη  Σύνοδο Κορυφής που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
Ο Χαρακόπουλος είναι βουλευτής στη Λάρισα με τη Νέα Δημοκρατία και αυτό παίζει ρόλο, καθώς η νέα συμφωνία με την τρόικα έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των αγελαδοτρόφων της
Θεσσαλίας και δεν αποκλείεται να ζητήσουν και την παραίτηση των πολιτικών προϊστάμενων του συγκεκριμένου υπουργείου.
Το γεγονός ότι η Θεσσαλία είναι η εκλογική περιφέρεια του κ. Χαρακόπουλου συμβάλλει στις αποφάσεις που θα λάβει τις επόμενες ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο υπουργοί του Αγροτικής Ανάπτυξης δεν συμμετείχαν τις τελευταίες ημέρες στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το γάλα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει δυσφορία για τον Μάξιμο Χαρακόπουλο. Για αυτό το λόγο μάλιστα φέρεται το Μαξίμου να μην τον είχε καλέσει στη σύσκεψη για τους αγρότες όπου συμμετείχε μόνο ο κ. Τσαυτάρης.
Πολλές είναι οι πληροφορίες πως ο κ. Χαρακόπουλος δεν αποκλείεται να προετοιμάζει και μία ηρωική έξοδο, αλλά αυτό που μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες εάν ο κ. Χαρακόπουλος αποφασίσει πως δεν θέλει να είναι υπουργός της συγκεκριμένης κυβέρνησης ή θα προβεί σε μία ακόμα πιο έντονη αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου