Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Γιάννης Ανδρίτσος."Πάμε ενωμένοι για μια Πέλλα-Πρωταθλήτρια"



Η επιλογή του προσώπου μου, από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, με το συνδυασμό «Περιφέρεια – Πρωταθλήτρια» αποτελεί για μένα τιμή και ύψιστη ευθύνη. Ο κ. Ιωαννίδης με σοβαρότητα και συνέπεια απέδειξε ότι πράγματι γνωρίζει να επιλέγει ανθρώπους καθαρούς, κρυστάλλινους, προικισμένους με αγώνες στις περιφερειακές ενότητες που ζουν.
Θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί, ενωμένοι, για να σηκώσουμε την Πέλλα ψηλά. Θα πορευτούμε μαζί και θα σας κοιτώ στα μάτια, όπως κάνω 25 ολόκληρα χρόνια που με
τιμάτε με την ψήφο σας στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή.
Τα προβλήματα είναι πολλά και σοβαρά, υψηλή ανεργία, υποδομές, συγκοινωνιακή απομόνωση, μη αξιοποίηση τουριστικού προϊόντος, συρρίκνωση εισοδημάτων, απόγνωση αγροτών και κτηνοτρόφων. Θα αγωνιστούμε έντιμα και καθαρά προς όφελος του τόπου μας.
Η διαφάνεια, η στήριξη των νέων και της επιχειρηματικότητας, η αξιοποίηση νέων δυνατοτήτων από το επόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με αιχμή τις καινοτομίες και την εξωστρέφεια θα δώσει ένα διαφορετικό προφίλ στην Πέλλα.

Θα αγωνιστούμε για να καταστήσουμε τον πανέμορφο τόπο μας τουριστικό προορισμό για Έλληνες, αλλά και ξένους επισκέπτες.

Σ αυτόν τον όμορφο αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Είναι ώρα να τρέξουμε… Η περίοδος της στασιμότητας τελείωσε. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε την Πέλλα και ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια.
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
Γιάννης Ανδρίτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου