Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κακή εμφάνιση και ήττα για την εφηβική ομάδα του Πανεδεσσαϊκού



Κακή εμφάνιση και ήττα για την εφηβική ομάδα του Πανεδεσσαϊκού στο Δ.Α.Κ. Κατερίνης για την 7η αγωνιστική της τελικής φάσης εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ απέναντι στον Βατανιακό. Με την ήττα της αυτή η ομάδα της Έδεσσας χάνει ουσιαστικά την ευκαιρία να διεκδικήσει την τιμητική δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Ο Πανεδεσσαϊκός μπήκε νωθρά στο 1ο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να βρεθεί νωρίς πίσω στο σκορ με διαφορά δεκαπέντε πόντων(26-11). Στο δεύτερο δεκάλεπτο στηριζόμενος στην άμυνα του βρήκε ενέργεια και κατάφερε να  μειώσει το σκορ στο ημίχρονο σε 36-27 ελπίζοντας να επανακάμψει.
Το κατάφερε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου στο τέλος του προηγήθηκε με 50-51 μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν νευρικές στα πρώτα λεπτά, με την φιλοξενούμενη ομάδα να καταφέρνει να προηγηθεί 54-60 στο 36ο λεπτό, χάνοντας ευκαιρίες να εδραιώσει της υπεροχή της. Στο διάστημα αυτό οι διαιτητές του αγώνα σφύριξαν έδρα και επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι κάτω από το καλάθι των γηπεδούχων, ενώ αρνήθηκαν καθαρά φάουλ στις προσπάθειες των Μπούζμπα και Κληντσάρη λίγο πριν το τέλος, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα της Κατερίνης να επιστρέψει στον αγώνα και να επικρατήσει στο τέλος με 65-62.
Επόμενος αγώνας για τον Πανεδεσσαϊκό την προσεχή Κυριακή στο Κιλκίς απέναντι στον Αετό, σε ένα δύσκολο αγώνα με ιδιαιτερότητες στη διαχείριση του καθώς θα υπάρξουν απουσίες για τους φιλοξενούμενους λόγω των πολυήμερων μαθητικών εκδρομών.

Δεκάλεπτα:1ο(26-11), 2ο(10-18)36-27 ημίχρονο, 3ο(14-24)50-51, 4ο(15-09)65-62 τελικό.
Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Σίπκας , Μητσόπουλος, Στόμας,  Τράπκος 4, Χρήστου 8(1 τριπ.), Τζώγας, Τυρπάνης 4, Κληντσάρης 20, Μυλωνάς 14(2 τριπ.), Μπούζμπας 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου