Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Κριτική Γιάννη Σηφάκη, υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας για τον μονοκομματικό συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου



Ο μονοκομματικός συνδυασμός κόμματος που κύρια ευθύνεται για την φτωχοποίηση της κοινωνίας και την κατάντια της τοπικής αυτοδιοίκησης θα χειροτερεύσουν την κατάσταση του Δήμου Αλμωπίας.
Οι μονοκομματικοί συνδυασμοί είναι εκτός εποχής. Η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί ευρείες συμπράξεις ικανών και άφθαρτων ατόμων πέρα από κομματικές περιχαρακώσεις με καθαρή κατεύθυνση διεκδίκησης απέναντι στην πολιτική που καταδίκασε την τοπική αυτοδιοίκηση στην μιζέρια και απειλεί την κοινωνία και τους κοινωνικούς δημοτικούς θεσμούς.

Ο διαφαινόμενος ( από την ανακοίνωση ονομάτων) μονοκομματικός συνδυασμός του Δημήτρη Μπίνου, καθαρή συνέχεια του αποτυχόντος συνδυασμού του Χρήστου Μπίνου ( του οποίου απολαμβάνει την στήριξη και ίσως την «κηδεμονία») έστω και με κάποια νέα πρόσωπα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα οξυμμένα προβλήματα της Αλμωπίας αφού αποτελείται από ανθρώπους που είναι στελέχη και οπαδοί του κόμματος της ΝΔ κατά κύριο λόγο και άρα δεν μπορούν να διεκδικήσουν αλλαγή πολιτικής για την κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο συνδυασμός μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» είναι ο μόνος συνδυασμός που μπορεί να αντιπαρατεθεί αποτελεσματικά λόγω των καθαρών του θέσεων ενάντια στην πολιτική που ακολουθείται και του δυναμισμού του ( έχοντας ικανά, νέα και άφθαρτα πρόσωπα) απέναντι στην μονοκομματική σύμπραξη που επιχειρείται στην Αλμωπία. 

Γιάνννης Σηφάκης
υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας

Το σχετικό βίντεο από την συνέντευξη τύπου στον Εξαπλάτανο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου