Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Δεντροφύτευση από μαθητές στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών.(Φωτογραφίες)



Στο πλαίσιο της δεντροφύτευσης που οργανώνει ο Δήμος Πέλλας ,  το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το 6ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Έδεσσας και τον Μελισσοκομικό σύλλογο Ν.Πέλλας ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄ , φύτευσαν δέντρα και διάφορα φυτά μελισσοκομικού ενδιαφέροντος στον πλατανότοπο Γιαννιτσών. Περίπου 160 μαθητές ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του Δασαρχείου Έδεσσας για τα είδη των φυτών και τον τρόπο φύτευσης.


Ο Δήμαρχος Πέλλας  Γρηγόρης Στάμκος συμμετείχε στη δεντροφύτευση και συζήτησε τον τρόπο συνεργασίας με τους υπεύθυνους των σχολείων, για την φροντίδα των φυτών. Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Πέλλας  Γιώργος Τόσιος,  Γιώργος Ανδρεάδης  και Κώστας Δεληγιαννίδης, οι διευθυντές των σχολείων Γιώργος Δημητρίου και Γιάννης Πετρόπουλος, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του μελισσοκομικού συλλόγου Ν.Πέλλας, Γιώργος Γιαλαμπούκης και Άνθιμος Σιγκούδης, οι υπεύθυνοι δασοπόνοι του δασαρχείου Έδεσσας Παύλος Χασιλίδης  και Πέτρος Σατζάκης, εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι του δασαρχείου και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων.


5 σχόλια:

  1. αγοραστε καμια φορμιτσα στον δημαρχο να την φοραει οταν κανει αγροτικες εργασιες....θα λερωσει το κουστουμακι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι η πολιτική κριτική τόσο υψηλού επιπέδου είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ενός think tank είναι φανερό. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να φτιάξετε και μία tusk force ?
    Έχουν ζήτηση τελευταία οι καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ??? ΚΟΒΑΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΕΝΔΡΑ [ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ] ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ 'Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΝ ΞΥΛΕΙΑ ??? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ 3ΕΤΙΑ ΑΥΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ??? Η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαρώστε λίγο και προσοχή μην δαγκώσετε καμία γλώσσα και δηλητηριαστείτε. Και εσύ 6:33 εφόσον γνωρίζεις τόσα πολλά όπως δείχνεις, γιατί δεν κάνεις μία επώνυμη καταγγελία για τόσο σοβαρές κατηγορίες παρά μόνο έρχεσαι εδώ μέσα και γράφεις ανώνυμα ότι σου κατέβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

      Διαγραφή