Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δήμος Πέλλας: Επίσημη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας



Ανατροπή στο Δήμο Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει ανακοίνωση με την οποία στηρίζει επίσημα την Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας αδειάζοντας με αυτόν τον τρόπο όσα στελέχη της έσπευσαν στον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ-Παπανικολάου. Διαβάστε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ:


“Για τον ΣΥΡΙΖΑ η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να γίνει, με την ενεργητική συμμετοχή των πολιτών, βασικό κύτταρο της δημοκρατίας και σημαντικός μοχλός προοδευτικής εξόδου από την κρίση, συμβάλλοντας στην επιβίωση του λαού, την κοινωνική φροντίδα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την αύξηση της απασχόλησης, την παραγωγική ανασυγκρότηση, την πολιτιστική αναγέννηση και την περιβαλλοντική προστασία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αυτοδιοικητικά σχήματα αυτόνομα και αντιγραφειοκρατικά, που έχουν παρόμοιες θέσεις για την Αυτοδιοίκηση και λειτουργούν με διαφάνεια, συλλογικότητα, ισότητα και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Σέβεται την αυτονομία τους, δεν τα χειραγωγεί, δεν εμπλέκεται στις διαδικασίες τους και δεν απονέμει χρίσματα. Η αυτονομία των κοινωνικών κινημάτων και η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να υποκαταστήσει τα κινήματα των πολιτών, αποτελούν απαράβατες αρχές της πολιτικής του.
Με βάση τις παραπάνω αρχές, η Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας και η Οργάνωση Μελών  Δήμου Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ,  αξιολογώντας τους συνδυασμούς που διεκδικούν το Δήμο Πέλλας και εκτιμώντας τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας καθώς και τις θέσεις τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  τη γενικότερη πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας και τα τοπικά προβλήματα, αποφάσισε να στηρίξει την Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σταυρίδη”.

43 σχόλια:

  1. τωρα νικο παρε το χρισμα απο το ποταμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΩΡΑΙΟΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν κακη ιδεα φιλε, αλλωστε του Νικου θα του πηγαινε το ποταμι. Ξερει να επιπλεει.

      Διαγραφή
  2. Η ΑΝΑΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε να τους κάνει μήνυση ο Νίκος που δεν το έδωσαν σε αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τζάμπα τα παρακάλια, οι απειλές, τα κλάματα και ο ξεπεσμός...δεν γίνεσαι έτσι απλά αγάπη μου αριστερός. η παιδεία σου είναι πασοκική ότι και να κάνεις. και δε θα κανεις και τίποτα. αλέ βουζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι ψευτοσυριζαιοι που στεκοντε διπλα στην ''δημοτικη πασοκότητα'' τι θα κανουν? θα γινουν δημαρ? χαχχαχαχαχααα έλεος ρε παιδια. ποιο γραφικοι οι του Παπανικολαου δε γίνοντε....περνανε απο τις καφετεριες και παρες φωναζουν: -εεε πασόκεμον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άντε η ανασαίοι ποτε δεν έκριψαν ότι στηριζοντε απο τον συριζα. αλλωστε διαθετουν 5-6-7 μελη....οι άλλοι οι πασοκοι του κ.παπανικολαου που διαβοουσαν οτι εχουν την στηριξη τι θα κανουν τωρα? και ολοι αυτοι που απο πασοκ εγιναν συριζα αλλα δεν αποποιηθηκαν την παλια τους αμαρτια που ονομαζεται παπανικολαου? θα παραιτηθουν αραγε? η χαμενη αξιοπρεπεια των πασοκόδουλων του δημου ξεμπροστιαζονται. κριμα για την χαμενη αξιοπρεπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ase ton dhmarxo hsixo .
    ali legan oti eine anexartiti
    h maskes epesan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι έχεις δίκιο...οι δημοτικές ενότητες λέγαν ότι είναι ανεξαρτητοι , και τελικά είναι πασόκοι.

      Διαγραφή
  8. .................ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλο χρίσμα, άλλο στήριξη κουκλίτσα μου. άντε να μάθουμε Ελληνικά. Με την στηριξη δε χειραγωγεί το κόμμα, ούτε μπορεί να επέμβει( βλέπε πασόκ στον παπανικολαου) απλά συμφωνεί. Αλλά και χρίσμα να είχε μια δημοτική κίνηση, πάλι δε μπορείς να συγκρίνεις πασοκ ή νδ με τον συριζα...Μη ξεχνιόμαστε!

      Διαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΗ Η ΠΕΛΛΑ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕΖΙΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικιο...αλλα εχουν το θρασος να κατεβαινουν στον δημοσιο βιο μονο και μονο για να παρει συνταξη ο παπανικολαου....τι να πεις..

      Διαγραφή
  10. ΕΣΠΕΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ "ΣΤΗΡΙΞΗΣ" ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ?ΚΡΙΜΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΙΠΡΑ(Κ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ...) ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στηριξη πήρε όχι χρίσμα. με την στηριξη κανείς δε μπορεί να καρπωθεί και κανείς δε μπορει να επέμβει στην αυτονομία τους.
      στηρίζω σημαίνει απλά συμφωνω! χρίζω σημαίνει διορίζω!

      Διαγραφή
  11. Και τώρα γελάμε... Ανεξάρτητη ακομμάτιστη κίνηση με επικεφαλής πρώην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημη στήριξη του συνδυασμού ΜΟΝΟ απο το ΣΥΡΙΖΑ... Μπορεί να γίνει και ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΝΑΣΑ; Αφού οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποψήφιοι με τον Παπανικολάου και τον στηρίζουν. Απ'ότι γνωρίζω και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαιρεμένη και οι μισοί είναι με την μια πλευρά κι οι άλλοι μισοί με την άλλη, άλλωστε μάλλον γι αυτό το λόγο ανακοίνωση βγάζει η Νομαρχιακή επιτροπή κι όχι η Τοπική. Ο μόνος που θα πρέπει να χαίρεται αυτή τη στιγμή είναι ο Στάμκος, πήρε μια βαθιά ΑΝΑΣΑ μετά τις αποχωρήσεις των στελεχών του από το ψηφοδέλτιό του. Τέλος πάντων τα κόμματα να κάνουν επιτέλους στην μπάντα και να μην ανακατεύονται με τις τοπικές εκλογές γιατί μόνο ζημιές κάνουν. Καλά κάνει ο Καστερίδης και δεν μπερδεύεται με κανένα κόμμα και φυσικά κι όποιος άλλος δεν ανακατεύεται με τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ "Με βάση τις παραπάνω αρχές, η Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας και η Οργάνωση Μελών  Δήμου Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ"

      Διαγραφή
    2. τι κανει ο καστεριδης???????χαχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα
      που έκοβε βασιλοπιτα με τον Βορίδη ή που συμβουλευεται τον σταμενιτη?
      χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

      Διαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πασοκος ειναι...απλα προσπαθησε να γλυψει τον συριζα επειδη το πασοκ εξαφανιστηκε, και τελικως πηρε ...ότι πηρε...
      και ο μονος λογος που κατεβαινει ειναι για να διατελεσει δημαρχος δυο χρονια και να παρει συνταξη δημαρχου. σιγα τα αβγα!

      Διαγραφή
    2. πασοκος μεχρι κοκαλο ειναι και αυτος και οι παρατρεχαμενοι του....δε μασαμε πλεον, ξερουμε.και δε θα παρουμε!

      Διαγραφή
  14. δυστυχως για την ΑΝΑΣΑ και τα αξιολογα μελη της(οχι ολα) η κινηση αυτη του ΣΥΡΙΖΑ ειναι εκ των πραγματων καπελο.γιατι αγαπητοι συριζαιοι τα εσωτερικα σας να τα λυνετε εκ των υστερων επανω σε κατι που ξεκινα αυτονομα?ποιος ο λογος της στηριξης τωρα?ολοι ξερουν οτι μελη σας συμμετεχουν και εκφραζονται μεσα εκει(εξαλλου ο επικεφαλης ειναι μελος του ΣΥΡΙΖΑ),γιατι να επισημοποιησετε την επιλογη?θα μπορουσατε απο πριν να αποφασισετε ποιον θα στηριξετε και να μην εχετε ουτε παρατραγουδα αλλα ουτε και καπελωματα-και μη μου πει κανεις οτι δεν ειναι χρισμα αλλα απλη στηριξη γιατι τοτε ευλογα αναρρωτιεται κανεις γιατι στην αριδαια δεν βγαινει επισημα ο ΣΥΡΙΖΑ να στηριξει Σηφακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωριμος ανωνυμος21 Μαρτίου 2014 στις 9:49 μ.μ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζει την ΑΝΑΣΑ,η ΑΝΑΣΑ το αποδεχεται αυτο;Ακομα να βγαλει ανακοινωση;Ειναι δυνατον να δεχεται στηριξη απο τον ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψαξε να βρεις το καταστατικο λειτουργιας της κινησης το οποιο ψηφιστικε απο 150 μελη, και εκει μεσα θα βρεις την απαντηση. η ΑΝΑΣΑ προνοησε να εξασφαλισει τη θεση της σε τετοιες περιπτωσεις.

      Διαγραφή
  16. Τελικά εκεί στα Γιαννιτσά ο ΣΥΡΙΖΑ το πάει για διάλυση. Οι επιλογές που κάνει είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τρέχει να δώσει στήριξη σε μια υποτιθέμενη αδέσμευτη κίνηση ενώ μέλη του μπαίνουν υποψήφιοι σε άλλο ψηφοδέλτιο. Ή δεν βλέπουν τι γίνεται ή ζουν αλλού ή το πιο πιθανό δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους (παλιά ασθένεια της αριστεράς) και παίρνουν αποφάσεις με κλήρωση. Λυπάμαι γιατί αρκετός κόσμος είχε εναποθέσει ελπίδες πάνω τους κι αυτοί με περίεργες επιλογές τον απογοητεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΑΝΑΣΑ.ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.

      Διαγραφή
    2. αυτοι που απογοητευτηκαν πιστεψαν απλα πως οι πρωην πασοκοι εγιναν συριζα. γι αυτο και ειναι με τον παπανικολαου! χαχαχαχα δεν ειναι θεμα αριστερας καλη μου, διοτι αυτοι που δημιουργησαν τη φασαρια δεν ειναι αριστεροι. απλα το κομμα τους πεθανε και ειδαν φως και μπηκαν στον συριζα... εφτασε ομως η ωρα να επιστρεψουν στην ποσοκικη νοοτροπια τους!

      Διαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ) ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτή είναι η κεντρική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αγαπητη μου. Το καταλαβαίνω ότι έχουμε συνηθίσει σε άλλους είδους τακτικές κομματικής νοοτροπίας, αλλα με αυτο το κόμα δεν είναι έτσι. Και δεν είναι έτσι, εδώ και κάτι 10ετίες...Μπες στη σελίδα τους να δεις τι πρεσυέουν και μετά άρχισε να κρίνεις.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι αυτή η κεντρική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Μην συνεχίζεται να ψαρεύεται στα θολά νερά της υποτιθέμενης ανεξαρτησίας. Αν ήταν αυτή που έλεγες η πολιτική ου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κατέβαζε πουθενά υποψηφίους δημάρχους ή περιφερειάρχες. Αντίθετα, εκεί που έκρινε ότι μπορεί να σηκώσει τέτοιους, το έκανε. (πολλοί δήμοι σε όλη την Ελλάδα δεν χρειάζεται να πω, προφανώς ξέρεις). Σε πόλεις όμως που ήξερε ότι δεν μπορεί, όπως τα Γιαννιτσά, δημιούργησε "ανεξάρτητες" κινήσεις, όπως στην ΑΝΑΣΑ.

      Διαγραφή
  18. Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΣΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ 200 ΨΗΦΟΥΣ
    ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΣΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. \
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΣΑ ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ;

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη ρε τουβλάκι, αν κάποιος δεν έχει συνδιασμό, ως τι να πάρει στήριξη?
      Τί μπαρμπουτσαλιά πέταξες πάλι...

      Διαγραφή
  21. H Aνάσα θα κάνει ψηφοδέλτιο ή μόνο στις στηρίξεις και τις τσάρκες στην Αξό θα μείνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι απο Γαλατάδες και σε πληροφορώ πως και εδώ έχει κλείσει.

      Διαγραφή
    2. στον πρώην δήμο πέλλας πάντως είναι έτοιμοι εδώ και καιρό.

      Διαγραφή
  22. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή