Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (βίντεο)



Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες Κυριακή λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της Εγνατίας με κατεύθυνση από τον Λουτρό προς το Νησέλι.
Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα έχοντας συνοδηγό ένα μικρό παιδί, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βρέθηκε στο κενό της δεξιάς πλευράς του δρόμου. Το αυτοκίνητο δεν τούμπαρε βρίσκοντας αντίσταση στα δέντρα που υπάρχουν στο σημείο (δείτε εικόνες παρακάτω).


Ένας αγρότης που ράντιζε στην απέναντι πλευρά του δρόμου, άκουσε το χτύπημα και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αλεξάνδρειας, οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και ασθενοφόρο.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν και απεγκλώβισαν το παιδί (κοντά στα 10 έτη) το οποίο φάνηκε να είναι τραυματισμένο ελαφρώς και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Βέροιας. 

Χρειάστηκε να μετακινηθεί το αυτοκίνητο για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί η γυναίκα οδηγός η η οποία απεγκλωβίστηκε βαριά τραυματισμένη.
Τα αίτια του τροχαίου ερευνά το Α.Τ. Αλεξάνδρειας σε έναν δρόμο όπου ουκ ολίγες φορές έχουμε θρηνήσει θύματα στο παρελθόν.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το συμβάν:










Πηγή  alexandreia-gidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου