Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τσιγγάνων που εμπλέκονται σε νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας»



Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία, μετά από εισαγγελική διάταξη, τις φωτογραφίες τριών τσιγγάνων, οι οποίοι εμπλέκονται σε νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας», αφού συνεληφθησαν στην Κατερίνη με βρέφος που δεν ήταν δικό τους. Όπως ισχυρίστηκε το ζευγάρι των τσιγγάνων, το μωρό τους το είχε δώσει η τσιγγάνα από τα Φάρσαλα, η οποία είχε απασχολήσει πρόσφατα την κοινή γνώμη με την ξανθία Μαρία που επίσης εμφάνιζε ως δικό της παιδί.

Πρόκειται για τους Ευστράτιο - Ιωάννη Δ. Αραμπατζή, 60 ετών, από τα Γιαννιτσά, Ζωή Κ. Βαλινάκη, 59 ετών, από την Άρτα και Ελευθερία Α. Δημοπούλου, 41 ετών, από τα Τρίκαλα.
Οι φερόμενοι ως γονείς είχαν συλληφθεί στην Κατερίνη, αφού εμφάνιζαν ως δικό τους ένα βρέφος, το οποίο ωστόσο- όπως προέκυψε από τις εξετάσεις DNA- δεν ήταν το βιολογικό τους παιδί.
Το μωρό, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι περίπου δέκα μηνών, είναι καλά στην υγεία του και προς το παρόν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Η 59χρονη συλληφθείσα προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι το βρέφος τους το είχε παραδώσει στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, η 41χρονη γυναίκα που εμφανιζόταν ως μητέρα της μικρής Μαρίας στα Φάρσαλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου