Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αυτός ήταν ο «στόχος» του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών!



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι Κινεζικες μυστικές υπηρεσίες, το εξαφανισμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών όχι μόνο έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας αλλά είχε στόχο ένα ηχηρό χτύπημα στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου.Το κλιμάκιο της κινέζικης αντιτρομοκρατικής που μετέβη στην Κουάλα Λουμπούρ για να διερευνήσει την εξαφάνιση, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τις συνθήκες και την αρχική κατεύθυνση του αεροσκάφους μετά την κατάληψη του από τους ισλαμιστές τρομοκράτες που πιθανότατα είχαν συνεργό τον φανατικό ισλαμιστή συγκυβερνήτη.

Στόχος ήταν οι ουρανοξύστες – σήμα κατατεθέν της Μαλαισίας, οι πύργοι «Petrona». Οι δίδυμοι πύργοι της Κουάλα Λουμπούρ που συμβολίζουν για την Ασία ότι οι δίδυμοι πύργοι του Μανχάταν οι οποίοι έγιναν στόχος της Αλ Κάιντα τις αρχές της περασμένης δεκαετίας και σηματοδότησαν πολλές από τις σύγχρονες εξελίξεις.
Σύμφωνα με το πόρισμα των Κινέζων, το αεροσκάφος κατελήφθη λίγο μετά την απογείωση του και επιχείρησε να πάρει ρότα επιστροφής στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας ώστε να χτυπήσει τους εκεί δίδυμους πύργους. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί είναι το πως απετράπη αυτή η προσπάθεια και που ακριβώς βρισκεται τώρα το αεροσκάφος. Οι Κινέζοι δεν αποκλείουν την κατάληψη του και την καθήλωση του για διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου