Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

H «Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων» απαντάει στην ΑΣΠΑ

Η «Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων» την επομένη των εκλογών, απαντάει στην ΑΣΠΑ όσον αφορά τις καταγγελίες της τελευταίας για παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Δεν θα ακολουθήσουμε την ΑΣΠΑ (παράταξη του ΠΑΜΕ στο σωματείο μας) στον κατήφορο των συκοφαντιών, στις οποίες εδώ και μέρες επιδίδεται.

Για εμάς ο εχθρός των εργαζομένων είναι άλλος: είναι τα μνημόνια, τα αντεργατικά μέτρα της Κυβέρνησης, ο ταξικός αντίπαλος και όχι οι συνάδελφοί μας.

Και για να αντιμετωπιστεί αυτός ο αντίπαλος, χρειάζεται συλλογική, ενωτική και αγωνιστική δράση! Χρειάζεται συμμετοχή στα σωματεία των ίδιων των εργαζόμενων!
 Συμμετοχή όμως δεν είναι να γράφεσαι στο σωματείο την ημέρα των εκλογών, απλώς και μόνο για να ψηφίσεις, και μετά να μην συμμετέχεις σε καμία του δραστηριότητα για τρία ολόκληρα χρόνια και να μην ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις που έχεις ως μέλος.
Επίσης συμμετοχή δεν είναι να απαιτείς να γραφτείς σε ένα σωματείο, χωρίς να έχεις τις προϋποθέσεις εγγραφής, π.χ. λόγω ειδικότητας (καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοούμε).
Τέλος, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παντού, όπου το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμεί το ΠΑΜΕ, υπάρχουν καταγγελίες εκ μέρους του για δήθεν παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας.
          Συνάδελφοι, μην κατηγορείτε όλους τους άλλους, επειδή στις χθεσινές εκλογές οι δυο υποψήφιοι της παράταξής σας πήραν συνολικά τρεις σταυρούς στα ογδόντα άτομα που ψήφισαν. Κοιτάξτε στον καθρέφτη τους εαυτούς σας και την αδιέξοδη πολιτική που ακολουθείτε. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσείς αρμενίζετε στραβά".

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 

1 σχόλιο:

  1. Βασίλης Κεχαγιάς10 Μαρτίου 2014 στις 5:55 μ.μ.

    Η Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων,ή δε κατάλαβε τις καταγγελίες ή κάνει πως δε τις κατάλαβε και πραγματικά δε ξέρω τι είναι χειρότερο από τα 2....Οι καταγγελίες είχαν να κάνουν με την παράνομη διαγραφή μελών της ΑΣΠΑ(γιατί το να διαγράψεις κάποιον για οικονομικούς λόγους δίχως να τον ενημερώσεις,είναι παράνομο)και γιατί δεν έγινε επίσημη ανάρτηση της γενικής συνέλευσης και των εκλογών(ούτε καν στην πόρτα του εργατικού κέντρου) αλλά το ανάρτησαν στο προφίλ του facebook θεωρώντας το σωστό...(χαχαχα)
    Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο δικαστήριο μαζί με τις 30 σχεδόν ενστάσεις οι οποίες φυσικά θα ήταν ψήφοι στην παράταξη ΑΣΠΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή