Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Συνέχισαν νικηφόρα οι 'Ίκαροι" Γιαννιτσών στo πρωτάθλημα μπάσκετ μίνι κοριτσιών (εικόνες)



Συνέχισαν νικηφόρα οι 'Ίκαροι" Γιαννιτσών στo πρωτάθλημα μπάσκετ μίνι  κοριτσιών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μ' αντίπαλο την  Νέα Σάντα Κιλκίς.
Παρότι δεν ήταν  το κρισιμότερο  ματς στην μέχρι τώρα πορεία του τμήματος,, τα οφέλη που αποκόμισαν  οι μικρές μπασκεμπωλίστριες της Ακαδημίας, είναι πολύ περισσότερα από όσα θα τους αντιστοιχούσαν, από μια οποιαδήποτε νίκη σε ένα ντέρμπι.


"...Σε αγωνιστικό επίπεδο οι διαπιστώσεις  είναι ενθαρρυντικές !..." σημείωσε  ο Σπόντης Νίκος,  προπονητής των "Ικάρων .".... Είναι ξεκάθαρο ότι οι πιτσιρίκες μας  αξιοποίησαν το ταλέντο  και το καθαρό μυαλό τους  και στο  συγκεκριμένο  παιχνίδι ... Είχαν τις ευκαιρίες τους και  τις αξιοποίησαν . Προφανώς ,παρά την απειρία τους ,βρίσκουν σιγά-σιγά  τον προσανατολισμό τους και μας χαρίζουν μπασκετικές χαρές!. Σίγουρα τους  επηρεάζει  το γεγονός ότι συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους , τρία στα τρία, γιατί τους βοηθά  να νιώσουν αυτοπεποίθηση στις επιλογές τους..... Σε τέτοια  ματς μίνι,  με χαμηλό σκορ, πάντα μετράει ποια ομάδα πετυχαίνει περισσότερα εύκολα καλάθια ή είναι λιγότερη  τρακαρισμένη...Μας χαροποιεί ότι αρχίζουν και βγάζουν στο παρκέ κάποια πράγματα  που δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος...Μπράβο σε όλες!....Καλή συέχεια στις αντιπάλους μας!...''




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου