Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πραγματοποιήθηκε χθες η 1η της Αναγέννησης Γιαννιτσών



Ξεκίνησε με την "πρώτη" η προετοιμασία της Αναγέννησης Γιαννιτσών ενόψει του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής όπου θα μετέχει φέτος. 
Η πρώτη προπόνηση έγινε στο δημοτικό στάδιο της πόλης παρουσία περίπου 50 οπαδών της ομάδος που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου.
Η προετοιμασία ξεκίνησε με 17 ποδοσφαιριστές μιας και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ολοκληρωθούν και άλλες μεταγραφές και να κλείσει το ρόστερ της ομάδος.


Η πρώτη προπόνηση έγινε κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Βασίλη Ασλανίδη και του γυμναστή Δαρδανελιώτη που θα είναι και φέτος στην ομάδα. Το πόστο του γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Στέργιος Κιούρκας, ενώ παρόν στην πρώτη ήταν και όλη σχεδόν η διοίκηση παρουσία και του προέδρου κ Σαββουλίδη που μίλησε στους παίκτες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Το παρόν έδωσαν 17 παίκτες. Να αναφέρουμε τα ονόματα του μια που όλες είναι νέες μεταγραφές και που από πέρσι η ομάδα δεν πήρε σχεδόν  ούτε ένα δελτίο.
Καραδήμος (Γαλατάδες), Καρακάσογλου (Μύκονος), Κιόρτσης (Ελπίδα Εδ), Ουζούνης (Ριζάρι), Μπίνας (ΠΑΟΚ Γ.), Τσόρμπας (Ελπίδα ΕΔ.), Μπάρμπας (Ακαδημία Αναγέννησης), Καπουσουτζης (ΠΑΟΚ Γ.), Μπάμπαλης (Ν. Πέλλα), Βερβερής (Μελίσσι), Κοροσίδης (Ν. Πέλλα), Ξανθόπουλος) (Πέλλα), Λυσίτσας (Αναγέννηση Γ), Ρίτε (Ν. Μυλοτοπος), Λιτοβολής (Κοζάνη), Γκάρτσος (Γαλατάδες), Κόντος

Ρεπορτάζ Γιώργος Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου