Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στις 24 Αυγούστου η ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.



Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της ορκομωσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των νέων Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πέλλας.Έτσι την Κυριακή 24 Αυγούστου δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι μαζί και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος σε μια σεμνή (όπως αναμένεται) τελετή θα δώσουν τον όρκο για την άσκηση των καθηκόντων  στην 5ετή πλέον θητεία τους στα θεσμικά όργανα του Δήμου Πέλλας.Οι προσκλήσεις ετοιμάζονται καθώς  οι υπηρεσίες του Δήμου Πέλλας συγκέντρωσαν τις διευθύνσεις των 153 εκλεγμένων τις οποίες ο καθένας και καθεμία  θα λάβουν ταχυδρομικά.

14 σχόλια:

  1. Διορθωση...οι προσκλησεις δεν ετοιμαζονται απο τις υπηρεσιες "του" Δημου...αλλα με τις υπηρεσιες "της" Δημου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ.
    ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
    (Τα αφανή τοις φανεροίς τεκμαίρου)
    MAGIK PARK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!!!! ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ??????/ ΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ?????/// ΑΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε των 8.11 για πες μας εσυ μήπως εισαι ο κλόουν του magic park;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ;
    ΠΟΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ;
    ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ
    ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
    ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ;

      Διαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ Η ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις 24 Αυγούστου θα ορκιστεί το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πέλλας. Συμπολίτευση αλλά και αντιπολίτευση. Και από εκεί και πέρα τι θα γίνει Νικολάκη μου ? Θα συναποφασίζεις και θα ψηφίζεις ακόμη και ομόφωνες αποφάσεις( όπως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο), μαζί με την "χούντα" που θα διοικεί τον Δήμο, όπως κατήγγειλες το βράδυ των εκλογών ?
    Και πως λέγεται αυτός που συνεδριάζει, συζητά και συναποφασίζει με μία "χούντα" ?
    Κανονικά θα έπρεπε να σε καλέσει ο Στάμκος σε πνευματική μονομαχία, αλλά είναι που λόγω χαρακτήρα, δεν τα βάζει με άοπλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΜΟΥ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ ΕΣΥ...Α!ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Τα αίτια του κνησμού δεν έχουν πάντοτε παθολογική προέλευση και τις περισσότερες φορές εντοπίζονται σε καθημερινούς ερεθιστικούς ενδογενείς ή εξωγενείς παράγοντες.
      Η κατάσταση συνήθως επιδεινώνεται από τις μικροαμυχές ή τις μικροεκδορές που δημιουργούνται από το ξύσιμο της περιοχής και οι οποίες εντείνουν ακόμη περισσότερο τον κνησμό, με αποτέλεσμα την εμφάνιση έντονου ερεθισμού και φλεγμονής Ποια, όμως, είναι τα αίτια;
      1. Ενδογενή Προκύπτουν από διάφορες μεταβολές που συμβαίνουν στον οργανισμό μας λόγω ηλικίας, διαταραχών, κληρονομικότητας κ.λπ. Συνοπτικά, μπορεί να είναι: αιδοιοκολπική ξηρότητα, ορμονικές μεταβολές του οργανισμού, εμμηνόπαυση, πριν ή/και μετά την έμμηνη ρύση, γαλουχία.
      2. Εξωγενή Εδώ έχουμε να κάνουμε με τις αντιδράσεις του οργανισμού σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως αλλεργικές αντιδράσεις από σαπούνια ή άλλα προϊόντα καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, αντιβιοτικά, ιδρώτα, αθλητικά ρούχα που αυξάνουν την εφίδρωση ή στενά ρούχα και καλσόν, βρεγμένα μαγιό, σερβιετάκια ή σερβιέτες και αιδοιίτιδες.
      Προφανώς αμελείς και ξεχνάς το πιο σημαντικό: η τακτική καθαριότητα της ευαίσθητης περιοχής είναι το άλφα και το ωμέγα. Φρόντισε να πλένεσαι συχνά με απλό σαπούνι και νερό και μη χρησιμοποιείς αντισηπτικά που μπορεί να διαταράξουν τη φυσική χλωρίδα της περιοχής.
      Σε κάθε περίπτωση επισκέψου τον γιατρό σου.

      Διαγραφή
    3. Παλι ζωγραφισες ρε δεξιε μεσε

      Διαγραφή
    4. ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ.ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΞΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    5. Κράτα εσύ ψηλά την ποιότητα κι άσε να γίνομαι εγώ γραφικός.
      Για το δεξί και το αριστερό σου έχω συρματόβουρτσα. Εκείνο που με προβληματίζει είναι το πουρί που έχει πιάσει εσωτερικά το βάρος που κουβαλάς ανάμεσα στους ώμους.

      Διαγραφή