Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

1η PELLA AGRO - 27η Γεωργική –Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης





Αυξημένη ανταπόκριση παραγωγών, επιχειρηματιών και μέσων ενημέρωσης για το νέο θεσμό

Στην τελευταία φάση προετοιμασίας βρίσκονται οι εργασίες για την 1η PELLA AGRO. Η νέα θεσμική έκθεση, που οργανώνει ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, θα πραγματοποιηθεί από τις 27 ως τις 31 Αυγούστου 2014 στην πόλη της Κρύας Βρύσης.


Στρατηγικός στόχος του Δήμου Πέλλας είναι η σταδιακή μετεξέλιξη της προγενέστερης Γεωργικής-Βιοτεχνικής Έκθεσης από  τοπικό σε διευρυμένο  περιφερειακό θεσμό.

Η αρωγή και η ανταπόκριση της τοπικής οικονομίας καταγράφονται ήδη στην αυξημένη συμμετοχή των εκθέτων παραγωγών, εμπόρων και επιχειρηματιών.   Αντίστοιχο ενδιαφέρον επιδεικνύεται από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία θα καλύψουν ως χορηγοί επικοινωνίας τη δράση.

Ο επιμορφωτικός χαρακτήρας της 1η PELLA AGRO  θα αναπτυχθεί στο διήμερο συνέδριο που πλαισιώνει την έκθεση και θα διεξαχθεί 30-31 Αυγούστου στο Οικολογικό Αγρόκτημα Κρύας Βρύσης. Ο αγροδιατροφικός τομέας, η φυτοπροστασία, οι νέες καλλιέργειες αλλά και η σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με το μάρκετιγκ και τη νέα τεχνολογία συνθέτουν τις βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου.

Ο νέος διευρυμένος θεσμός στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη του αγροτικού χαρακτήρα της τοπικής οικονομίας, που στον παρελθόντα και παρόντα χρόνο είναι αυτός που καθορίζει και διαμορφώνει την προοπτική της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου