Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Επικράτησε με 2-1 της Νάουσας σε φιλικό αγώνα (εικόνες)



 Νίκη με 2-1 πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών με αντίπαλο την ομάδα της Νάουσας παρουσία 100 και πλέον φιλάθλων της. Η ομάδα των Γιαννιτσών άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη. Η πολύ ζέστη δεν άφησε περιθώρια για καλύτερο θέαμα, άλλωστε και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και σίγουρα πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην συνέχεια και στις δύο ομάδες. 
Η ομάδα της Νάουσας, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, αντέδρασε στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές να βοηθούν, πίεσε περισσότερο την ομάδα της Αναγέννησης και κατάφερε να μειώσει σε 2-1, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Αβραμόπουλο.


Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Καραδήμος 1-0 στο 7΄ και Κόντος 2-0 14΄, μείωσε η Νάουσα με κεφαλιά του Πέϊου στο 70΄ σε 2-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καρατζάς με βοηθούς τους Κατεριάδη και Δέλλιο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Βασίλης Ασλανίδης): Τεντόνης, Καπουσούζης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Γκιόρζης, Μπαμπαλής, Μπάρμπας, Ρίτε, Καρακάσογλου, Καραδήμος, Κόντος. Αγωνίστηκαν και οι Καϊσίδης, Μπίνας, Βερβελές, Ξανθόπουλος, Κοροσιάδης, Λιτοβολής,Σίνης, Μυλωνάς, Κάρτζιος, Γκοτζαμάνης.

ΝΑΟΥΣΑ(Σγούρδας): Βόλτσης, Γκέτσος, Βλαχοδήμος, Κελεσίδης, Νίκου, Κοσμάς, Τασιώνας, Αβραμόπουλος, Παρθενόπουλος, Μουρίκι, Περηφανόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Μπουμπουλέντρας, Πέϊος, Ιωαννίδης, Τσίλης, Παπάδης, Τσέλα.









matiespellas:Α.Σαρακινίδης

1 σχόλιο:

  1. γιατί δεν βάζετε αθλητικα απο επς πέλλας? κριμα..ο κοσμος περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή