Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Γιατρός της τρύπησε το παχύ έντερο, έπαθε σηψαιμία, αλλά την... καθησύχαζε - Στην εντατική 35χρονη απ' τη Λαμία

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία 35χρονη, η οποία πριν από μερικές ημέρες υπεβλήθη σε κλινική της Αθήνας σε μια επέμβαση ρουτίνας, γυναικολογικής φύσεως. Την επέμβαση έκανε γυναικολόγος που διατηρεί ιατρείο στη Λαμία, ωστόσο δεν κατάλαβε καν το μοιραίο του λάθος.


Μετά την επέμβαση υπήρξαν επιπλοκές κι η γυναίκα που είχε πάρει την ίδια ημέρα πήρε εξιτήριο, ενημέρωσε το γιατρό της ότι πονάει και ότι δεν αισθάνεται καλά. 
Τέσσερις ημέρες μετά το χειρουργείο η κατάσταση χειροτέρεψε και η άτυχη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι χειρουργοί μόλις την εξέτασαν την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.
 
Ο γιατρός την καθησύχαζε και της έλεγε πως δεν έχει κάτι
Όταν την άνοιξαν διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία και είχε πάθει σηψαιμία, αφού όπως καταγγέλουν συγγενείς της, στην επέμβαση ρουτίνας ο γυναικολόγος της τρύπησε το παχύ έντερο, χωρίς να το αντιληφθεί.

Οι γιατροί στο χειρουργείο έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν και τώρα η 35χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, με τους να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τη γυναίκα.

Ο δικοί της άνθρωποι είναι συγκλονισμένοι και ξεκαθαρίζουν πως η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου