Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

“Ζητούνται απαντήσεις” από τους 400 που υπέγραψαν για την απομάκρυνση του κυνοτροφείου από το χώρο του Ταλαμπά

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι Γιαννιτσών αλλά και των γύρω περιοχών με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κυνοτροφείο (περιοχή Ταλαμπάς).
Στους γειτονικούς χώρους του κυνοτροφείου λειτουργούν αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως πίστα μότο κρος και ο ιππικός όμιλος, τους οποίους καθημερινά επισκέπτονται αθλητές αλλά και απλοί πολίτες.
Εκτός αυτού, στην περιοχή διοργανώνονται πανελλήνια και βαλκανικά πρωταθλήματα με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατη η διέλευση αλλά και η προσέλευση αφού τα σκυλιά έχουν δημιουργήσει αγέλες και είναι πλέον ανεξέλεγκτα.

Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων, η απομάκρυνση του κυνοτροφείου κρίνεται άμεσα απαραίτητη αφού τίθεται πλέον σοβαρό θέμα για την δημόσια υγεία.
Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη προχωρήσει σε συλλογή 400 και πλέον υπογραφών (μέχρι σήμερα) και αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1.000!!!
Ένα πρόσφατο (από τα πολλά) τραγικό γεγονός που συνέβει, είναι η κατασπάραξη του σκύλου-φύλακα της πίστας μόνο κρος, από τις ανεξέλεγκτες αγέλες των αδέσποτων.
Η προσπάθεια των υπευθύνων για αναβάθμιση της περιοχής φαίνεται να πέφτει στο κενό καθώς η υποβάθμιση είναι ορατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου