Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 6/8



To μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει να ανάψει.


Γενικά: Μπορείς πιο εύκολα να πεις την γνώμη σου και κυρίως να δηλώσεις την ταυτότητά σου. Ο λόγος είναι πως θα αναγνωρίσεις πως από μέσα σου βγαίνει μια προσωπική δύναμη και θα διαπιστώσεις ότι, όντως, όλα θα είναι πιο εύκολα.
Ερωτικά: Η πιθανότητα να βγεις με ένα Τοξότη θα σου δώσει μια έξτρα αισιοδοξία, γιατί βλέπεις ότι με τον τρόπο του σε κερδίζει και σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι μοναδικός/ή. Κατά τα άλλα, επιλέγεις να κάνεις κάτι το ξεχωριστό με τη σχέση σου γιατί έχεις ανάγκη να μην πλήττεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κυριαρχείς κατά ένα τρόπο, γιατί οι άλλοι μπορεί να αναγνωρίζουν τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητά σου στον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να διαπιστώσουν πως δεν μπορεί τελικά κανένας, αυτή την στιγμή, να παράγει το έργο που παράγεις εσύ με τον τρόπο που το κάνεις. Γι' αυτό είναι πιθανόν να κερδίσεις και περισσότερα χρήματα.
  
Γενικά: Οι διακοπές για σένα είναι γενικά ξεκούραση και όχι πολύ μετακίνηση. Πιθανόν όμως να χρειαστείς για την χάρη της παρέας να μοιραστείς εμπειρίες που να σου φαίνονται πολύ περιπετειώδεις για τον τύπο σου, αλλά τουλάχιστον θα μάθεις και κάτι καινούργιο.
Ερωτικά: Έχεις ομολογήσει ανοικτά ότι ο Τοξότης σε ενδιαφέρει. Απλά δεν μπορείτε να είσαστε εύκολα κοντά, γιατί υπάρχουν ταμπού και μπλοκαρίσματα και από τις δυο πλευρές. Η αποκλειστικότητα που θέλει ο Σκορπιός πιθανόν να σε κουράσει, γιατί νιώθεις ένα στενό μαρκάρισμα πάνω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναβάλλεις εύκολα κάποιες καταστάσεις που δεν σου αρέσουν, αλλά πιθανόν σήμερα να είσαι σε φάση ανταγωνιστική, η οποία θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που έχεις και να βρεθείς στην πρώτη γραμμή.

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες τις οποίες θα στις καλύψει άνετα ένα πολύ δικό σου πρόσωπο. Έχεις την ευχέρεια να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ανοίγεσαι με αισιοδοξία ακόμα και σε νέες γνωριμίες, κυρίως φιλικές και με πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Η μεγάλη σου ορμή θα σε πιέσει να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που άλλες φορές θα τα έλεγες επιπόλαια. Τώρα όμως νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και τα μηνύματα που θα πάρεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η σχέση με έναν Τοξότη δεν είναι τόσο ρηχή όσο νομίζεις και κρατάει αρκετά καλά και δυνατά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου γνώμη μερικές φορές μετράει περισσότερο όταν κυρίως τονίζεις την διαφορετικότητα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα που μπορεί να προσφέρουν κάτι παραπάνω, λόγω της εμπειρίας ή των γνώσεων που έχουν. Η τύχη πάντως θα κτυπήσει την πόρτα σου και θα γίνει πιο εύκολα μέσω ενός συνεργάτη. 
  
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά θέματα αυτή την στιγμή και αυτό σου δίνει την πιθανότητα να ξεφύγεις από μια στατική κατάσταση. Μπορεί μερικές φορές να αρκείσαι είτε να δρας μέσα στην οικογένεια σου, είτε και λίγο προς τα έξω και αυτό τώρα δεν σου φτάνει. Χωρίς να τρελαίνεσαι, κάνε όλα αυτά που θέλεις με τάξη και κυρίως ηρεμία.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις να διεκδικήσεις με ένα πολύ φλογερό τρόπο ένα πρόσωπο που σου κάνει συνέχεια νερά. Όταν έχεις στάση μαχητική, όλα μπορούν να συμβούν. Αρκεί να μην αλλάξεις μετά γνώμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για κάποιο άνοιγμα το οποίο θέλεις να κάνεις και τώρα βλέπεις ότι μπορείς. Το εξωτερικό ή ένα ταξίδι που θα αφορά στη δουλειά σου θα σε πάει κατευθείαν στην πηγή που θέλεις και θα σε κατευθύνει πιο εύκολα το ένστικτό σου.
  
Γενικά: Νιώθεις καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό στην προκειμένη φάση. Όσο μπορείς δημιούργησε, ζήσε, γλέντησε και γενικά γέμισε τις μπαταρίες σου με τον καλύτερο τρόπο. Μια δοκιμή θα σε πείσει.
Ερωτικά: Ρισκάρεις γιατί το εγώ σου δεν είναι τόσο μεγάλο και μοιραίο και μπορεί να αντέξεις και ένα μεγάλο όχι. Είναι βέβαια δύσκολο να γίνει, γιατί οι προοπτικές σου είναι πάρα πολύ μεγάλες, αλλά για καλό και για κακό ας προετοιμαστείς για όλα τα ενδεχόμενα, κυρίως αν σε ενδιαφέρει ο Σκορπιός. Αν όμως υπάρχει ο Τοξότης στα πλάνα σου, θα είσαι πολύ χαρούμενος/η που μπορείς και επικοινωνείς μαζί του, έστω και αν το άλλο άτομο βρίσκεται μακριά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις και μάλιστα έχεις αναλάβει μπόλικη δουλειά. Εσένα προσωπικά καμιά δουλειά δεν σε φοβίζει, αλλά κυρίως σήμερα θα αναλάβεις μεγάλες ευθύνες και πιθανόν ρίσκο. Όμως θα τα πάς πολύ καλά γιατί έχεις την τύχη με το μέρος σου.
    
Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα και αυτό σε ενθουσιάζει και σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ θετικά. Η πίστη απέναντι σε θέματα που άλλες φορές αποφεύγεις, θα διαπιστώσεις ότι θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Γενικά όμως θα δείξεις την καλύτερη σου εικόνα μέσα στο σπίτι σου και κυρίως αν έχεις φιλοξενούμενους.
Ερωτικά: Η σημαντική σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα σου αλλάξει κάπως την γνώμη για την απόλυτη σταθερότητα. Επειδή και με τους δυο αυτούς συνδυασμούς είναι δύσκολο να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις, χρειάζεται το άλλο πρόσωπο να είναι πολύ εξελιγμένο και ποιοτικό ώστε να μην πέσει στο παράπτωμα του λάθους.
Οικονομικά & Καριέρα: Η υπεραισιοδοξία σου σε κάνει να χαρίζεις ακόμα και πράγματα ή ένα ποσό για να κινηθεί η δουλειά σου όπως την θέλεις. Έχεις πιάσει το νόημα αλλά μερικές φορές το χάνεις, γιατί τα λεπτολογείς όλα και δεν έχεις μετά την αντοχή να κάνεις ένα σωστό ξεκαθάρισμα.
  
Γενικά: Αφήνεσαι περισσότερο και για αυτό μπορείς και επικοινωνείς με ευχαρίστηση αλλά και με μεγαλύτερη ευελιξία. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει να μαζέψεις γνώσεις που θα σου δώσουν μια σπρωξιά σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Κυρίως μπορεί να συνειδητοποιήσεις πιο εύκολα τι είναι αυτό που θέλεις και με ποιο τρόπο θα δουλέψεις για να νιώσεις καλύτερα. Η επαφή με ξένη χώρα πιθανόν να σε βοηθήσει να δεις κάτι δικό σου τελείως διαφορετικά.
Ερωτικά: Έχεις φουλάρει τις μηχανές και κάνεις όλες τις κινήσεις μαζεμένες, με στόχο να επανέλθεις σε μια προηγούμενη κατάσταση μέσα στην σχέση σου, γιατί νιώθεις ότι κάπου το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πιθανόν να λείπει η φαντασία, ο αυθορμητισμός και η αίσθηση του να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν θέλεις πάντα βρίσκεις τρόπους και ελίσσεσαι θαυμάσια και βρίσκεις τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σου δώσει την σπρωξιά για να πας παρακάτω, είτε μέσα από μια πολύ χρήσιμη γνωριμία είτε από μια συζήτηση. Πάντως αν έχεις τις κεραίες σου ανοικτές, κάτι θα κερδίσεις πολύ σύντομα.

Γενικά: Μπορεί να υπερβάλεις σε πολλά θέματα, αλλά πιθανόν να το έχεις ανάγκη γιατί ενδέχεται να ζόριζες τον εαυτόν σου για να είσαι «στρατιωτάκι ακούνητο και αγέλαστο»: Όταν αναλαμβάνεις μια υποχρέωση θέλεις να την ολοκληρώσεις και δεν αφήνεις ποτέ κάποιον εκτεθειμένο. Όλο αυτό όμως σε ζορίζει αφάνταστα, γιατί έχεις και την μανία της τελειότητας. Σήμερα χρειάζεται λίγο να δεις μόνο την καλή πλευρά των πραγμάτων.
Ερωτικά: Μπορεί να ζηλεύεις αλλά με τον τρόπο σου να δείχνεις ότι έχεις άνεση και ελευθερία. Αυτό βέβαια δεν θα είναι εύκολο, για ένα πρόσωπο που έχεις ανάγκη να αισθάνεσαι μαζί του πως έχεις μεγάλο έλεγχο και κοντρόλ. Αλλά τουλάχιστον μπορεί να χαλαρώσεις κάπως και να δεις τα πράγματα πιο ανοικτά, κυρίως αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλά ανοίγματα και πιθανόν να κατηγορείς τον εαυτόν σου για σπατάλες ή για μεγάλη ανωριμότητα, αλλά και αγορές θα κάνεις πραγμάτων που θα σου αρέσουν, και άλλες κινήσεις, όπως για παράδειγμα μπορεί να κεράσεις τους φίλους σου ή να καλέσεις ένα φιλικό σου ζευγάρι για ένα τραπέζι. Προσπαθείς και εσύ με τον τρόπο σου να εκτονωθείς και να περάσεις καλά. Ένα ξαφνικό κέρδος που μπορεί να σου έρθει ξαφνικά, θα σε ευχαριστήσει υπερβολικά.
  
Γενικά: Έχεις στο νου με ποιο τρόπο θα περάσεις καλά και αφήνεις κάπως όλες τις έννοιες πίσω σου. Το καλό είναι ότι ακόμα και πίεση από άλλα άτομα να έχεις, μπορείς και το αντιμετωπίζεις τόσο ήρεμα και καλά και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι μπορεί να έχεις ελευθερωθεί από πολλά ζιζάνια που σε παιδεύουν. Η πιθανή θρησκευτικότητα, ή η έντονη πίστη που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις και πάλι τις δυνάμεις σου.
Ερωτικά: Με την μιζέρια δεν τα έχεις καλά, γι' αυτό το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σου σε κάνει να αγωνιάς και να σκέφτεσαι τι θα γίνει και πως θα γίνει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αλλά πιθανόν να αλλάξεις διάθεση και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα αρνητικά της υπόθεσης. Καλύτερα να ζεις με ξεδιαλυμένες σχέσεις γιατί αλλιώς καταπιέζεσαι υπερβολικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαφάνεια για σένα τελικά είναι το πιο σημαντικό. Γιατί αρκετές φορές αρνείσαι να λάβεις μέρος σε παιχνίδια που είναι αρκετά δύσκολα και κυρίως, για σένα, πολύ αρνητικά. Προσπαθώντας να βάλεις κάποιες βάσεις από την αρχή, σίγουρα θα βρεις εμπόδια από το κατεστημένο αλλά δεν γίνεται αλλιώς αν θέλεις να επιβιώσεις σωστά.
    
Γενικά: Μπορεί να νιώσεις ξαφνικά το κάλεσμα της γνώσης και κυρίως της προσωπικής αυτογνωσίας και θα θελήσεις να μείνεις για λίγο στην μοναδικότητα της εσωτερικής ανακάλυψης. Η φιλανθρωπία και η τάση που θα έχεις για να βοηθήσεις και να στηρίξεις πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σου, θα σε κάνουν να νιώσεις ηρεμία και γαλήνη.
Ερωτικά: Βγαίνεις κάπως από τα πολλά θέλω σου και μπορεί να τα αντικαταστήσεις με μεγαλύτερη αγάπη και διάθεση να καταλάβεις και τις ανάγκες του άλλου. Πιθανόν να μην δείξεις τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που αυτή την στιγμή κινείται μέσα στον χώρο της δουλειάς σου. Η αγάπη πάντως προς τον εαυτόν σου, με την σωστή έννοια, και η αγάπη προς το άλλο το άτομο, θα εξαφανίσει τον στόχο του εγώ σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς πιο ήρεμα πράγματα γι' αυτό μπορεί για λίγο να κάθεσαι στα αυγά σου ή η φιλοδοξία σου να έχει γίνει περισσότερο προσφορά προς τους άλλους. Πιθανόν να σκεφτείς με ποιο τρόπο μέσα από την δουλειά σου θα δώσεις και κάποια βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη αυτή την στιγμή.

Γενικά: Έχεις ανανεωθεί και από εκεί που περνάς εντάσεις και πιέσεις ξαφνικά θα δεις ότι η ζωή δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο άγχος και ζόρι. Απλά χρειάζεται ένα άλλο χειρισμό για να ανταπεξέλθεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βέβαια μπορεί να το νιώσεις και με τους φίλους σου που μπορεί να έχεις πάει διακοπές μαζί τους και μέσα από την ομάδα να νιώθεις πολύ καλύτερα.
Ερωτικά: Οποιαδήποτε αξία και αν έχεις αυτή την στιγμή, θα την βγάλεις στην επιφάνεια για να την μοιραστείς μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί έτσι νιώθεις ότι κάτι προσφέρεις ή κάτι τελικά διδάσκεις. Από μια φιλική σχέση μπορεί να βγει κάτι καλό γιατί εσένα πάντα σου αρέσει να δημιουργείς μια σημαντική ερωτική σχέση μετά από ένα μακροχρόνιο διάστημα βαθιάς φιλίας και συγχρόνως ερωτικού παιχνιδιού. Ο Τοξότης μπορεί να σου δώσει εύκολα αυτή την χαρά, γιατί κινείται και αυτός περίπου στο ίδιο μήκος κύματος. Από την άλλη ο Καρκίνος ζητάει και αυτός τα ιδιαίτερά του και εσύ καλείσαι να κάνεις το χρυσό συνδυασμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να συνδυάσεις μία οικογενειακή υπόθεση με την δουλειά σου και αυτό πιθανόν να μην είναι τόσο εύκολο, επειδή υπάρχει δέσμευση από κανόνες και ειδικές αρχές τις οποίες δεν μπορείς να τις παραβιάσεις. Όμως καλύτερα να το προσπαθήσεις για να αποκτήσεις τουλάχιστον την εμπειρία.

Γενικά: Έχεις καταλάβει ότι με την πίστη και την αφοσίωση γίνονται πράγματα, ειδικά στην δική σου ζωή. Όταν ξεφεύγεις κάπως από αυτό τον τρόπο ζωής και εσύ δεν γεμίζεις τις μπαταρίες σου αλλά και οι γύρω σου καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Η πνευματική στάση ζωής θα σε προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω.
Ερωτικά: Μια γνωριμία που μπορεί να έρχεται από μακριά σίγουρα σε έχει προβληματίσει γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα συνδυάσετε τις καταστάσεις ώστε να είστε μαζί. Αλλά μην ανησυχείς: όταν είναι να γίνει κάτι, ανοίγει ο δρόμος και όλα φαίνονται πολύ πιο εύκολα. Αυτό που μετράει είναι η κατανόηση και η θετική διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κυνηγάς όλες τις ευκαιρίες που σου τυχαίνουν, χωρίς όμως να βρεθείς και πάλι σε μια κατάσταση που θα πελαγώσεις από όλες τις δουλειές που έχεις βάλει μαζεμένες. Για αυτό αυτή την φορά έχεις μια δόση μέτρου. Έχεις μεν την αισιοδοξία, αλλά υπάρχει και ένα είδος συγκέντρωσης στον σκοπό σου.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου