Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 7/8



Καλύτερα Λιοντάρι για μια ημέρα, παρά Πρόβατο για μια ζωή


Γενικά: Καθοδηγείς τα πράγματα με μια μεγαλοψυχία και αυτό τελικά σε βγάζει από πολλές έννοιες και δυσκολίες. Καλό θα ήταν να έπαιρνες ένα δείγμα από την σημερινή ημέρα και να την ακολουθούσες στην ζωή σου, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσεις εσωτερικά.
Ερωτικά: Προσπαθείς να ζήσεις με ποιότητα αλλά και με ένα είδος κατανόησης για τον άλλον. Βέβαια, αν δεν είσαι σε σχέση, η ελευθερία που έχεις σε βοηθάει να φλερτάρεις και να περνάς πιο καλά. Κυρίως ένα άτομο από το εξωτερικό μπορεί να σε κάνει να ξεσηκωθείς πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις κάποια όρια τα οποία είναι πολύ σημαντικά για σένα γιατί τα όρια δεν τα αισθάνεσαι ως είναι περιοριστικά των καταστάσεων, απλά ανεβάζεις τον πήχη και θέλεις να σε ακολουθούν και όσοι εμπλέκονται μαζί σου. Το ρίσκο πάντως είναι πολύ συγκεκριμένο και μάλλον δεν θα αποτύχεις στα σχέδιά σου με το να το πάρεις.
  
Γενικά: Μπορεί σήμερα και να ταξιδεύεις, και νιώθεις αναστάτωση από την προσωπική ελευθερία που αυτή την στιγμή μπορεί να ζήσεις. Το κυριότερο θέμα που θα πρέπει να δουλέψεις περισσότερο (και να μην σταματήσεις να ασχολείσαι μ' αυτό), είναι ότι χρειάζεσαι ένα είδος φιλοσοφίας για να αντιμετωπίσεις την ζωή. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνεις σε μια κατάσταση για την οποία αν δεν έχεις «καλλιεργηθεί», θα δυσκολευτείς αργότερα να δώσεις εξηγήσεις αλλά και να ζήσεις άνετα αντιμετωπίζοντας ορισμένες καταστάσεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη μια παγώνει και μια ανεβάζει θερμοκρασία. Δεν ξέρεις και εσύ τι άλλο να κάνεις για να έρθετε πιο κοντά. Το κυριότερο από όλα είναι να το πάρεις απόφαση να είσαι μαζί με αυτό το πρόσωπο - και όλα τα άλλα θα έρθουν. Το Λιοντάρι σου προσφέρει ένα καινούργιο τρόπο ζωής, αρκεί να μην καταπιέζει ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλύσει πολύ περισσότερο κάποιες οικονομικές καταστάσεις και περιμένεις να δεις τι μπορεί να κάνεις για να έχεις ένα αποτέλεσμα. Μπορεί μια συνεργασία να σε πιέζει και λόγω ανταγωνισμού να βγαίνει στο... αντίθετο ρεύμα.

Γενικά: Έχεις περισσότερο ενασχόληση με τους γύρω σου παρά με τα δικά σου θέματα. Πάντα χρειάζεται να προσφέρεις για λίγο την ενέργειά σου στους άλλους, γιατί μερικές φορές απομονώνεσαι πάρα πολύ και κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Αυτό σίγουρα δεν βοηθάει στο να έχεις την κοινωνική σχέση που θέλεις. Η γνώση και γενικά οτιδήποτε σε βάζει μέσα σε σκεπτικό εξέλιξης, είναι για σένα το ιδανικότερο.
Ερωτικά: Ο Τοξότης σου δίνει το στίγμα του αλλά μέχρι εκεί. Για αυτό εσύ νιώθεις ότι πρέπει να κινήσεις όλη την υπόθεση και αυτό σε κουράζει υπερβολικά, όμως είναι μια ωραία ευκαιρία για να έρθετε πολύ κοντά. Μην περιμένεις όμως ένα σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί μπορεί αυτά που θα πείτε να πάνε κάπως... στον βρόντο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε έχουν πιάσει οι φιλοδοξίες σου και μπορεί ακόμα και διακοπές να είσαι και να σκέφτεσαι τι θα κάνεις για να προχωρήσεις από τον χειμώνα. Το καλό είναι ότι έχεις αρχίσει και διαμορφώνεις έναν εαυτό πιο βαθύ και ερευνητικό και αυτό σε βοηθάει στο να διαχειριστείς καλύτερα κάποιες εξωτερικές πιεστικές καταστάσεις.
  
Γενικά: Λες την αλήθεια και πιθανόν να την λες με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται στους γύρω σου άγαρμπη ή πολύ ρεαλιστική. Όμως αυτά που νιώθεις δεν αντέχεις να τα κρατάς μέσα σου για πολύ, γιατί με αυτόν τον τρόπο ζορίζεσαι. Μέσα στον χώρο της καθημερινότητας μπορεί να θέλεις να κάνεις κάποιες εναλλακτικές θεραπείες που θα σε βοηθήσουν να δεις την ζωή έξω από τα πιεστικά πρότυπά της.
Ερωτικά: Η σκέψη ότι θα δώσεις ελευθερία στο πρόσωπο που είστε μαζί δεν σου πολυαρέσει: παρόλο που γκρινιάζεις αν δεν σου αρέσει κάτι στον χαρακτήρα του, και με τον τρόπο σου μπορεί να είσαι συνέχεια μέσα στην σχέση «με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω», που λέει ο λόγος, σίγουρα θα γίνει ένας μικρός χαλασμός εάν «κουνηθεί» έστω και για λίγο ζητώντας μια ημέρα να βγει μόνο του... Βρες τον εαυτόν σου για να περνάς καλά - αυτό είναι το ζητούμενο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που κάτι έχει αρχίσει και ρέει περισσότερο, αλλά πιθανόν να μην ξέρεις με ποιο τρόπο θα χειριστείς τις καταστάσεις που έρχονται. Αφουγκράσου και περίμενε, γιατί έχεις ευκαιρίες να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα.
  
Γενικά: Έχεις γενικά αποφορτιστεί από τα πολλά που έχεις να αντιμετωπίσεις και περιμένεις να περάσεις καλά, γιατί το θέλεις πραγματικά να γίνουν αλλαγές θετικές στην ζωή σου. Για αυτό και κάτι δύσκολο που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου προς επίλυση, σίγουρα θα το αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Ερωτικά: Η σχέση με Τοξότη σε καλύπτει μέχρι ενός σημείου, γιατί μερικές φορές καυγαδίζεις από το πουθενά καθώς υπάρχει ένα σημείο μεταξύ σας που μπορεί να κρύβονται κάποια πράγματα. Η επαφή με Καρκίνο είναι κάπως μυστική, γιατί δεν θέλεις να μαθευτεί στον χώρο σου τι ακριβώς νιώθεις για αυτό το άτομο - θεωρείς ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ιδέες που βοηθάνε στο να προχωρήσεις τα σχέδια σου πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έρθει μια ξαφνική θετική αλλαγή μέσα στην δουλειά σου.
    
Γενικά: Έχεις νευράκια γιατί μπορεί να έχεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα τα οποία πιθανόν να μην τα προλαβαίνεις. Πάντως το σπίτι σου θα είναι ανοικτό για πολλά άτομα και αυτό από την μια σου αρέσει γιατί είσαι με φίλους, αλλά από την άλλη κουράζεσαι υπερβολικά.
Ερωτικά: Αφήνεσαι για λίγο παρόλο που σκέφτεσαι «τι θα γίνει» και «με ποιο τρόπο θα γίνει» αν ξεφύγεις από την λογική. Η κρυφή ζωή που μπορεί να έχεις, πιθανόν σου κάνει καλό γιατί δεν χρειάζεσαι να εκτεθείς σε φίλους και γνωστούς. Πάντως μπορεί να ζεις τον απόλυτο έρωτα και να μην τον έχεις καταλάβει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, έχεις μεγαλύτερη ενέργεια και δράση από άλλες φορές. Πιθανόν να χρειάζεσαι να λύσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και τώρα να πέσουν όλες μαζεμένες, αλλά θα τα καταφέρεις γιατί μπορείς και βρίσκεις λύσεις άμεσες. 

Γενικά: Προσπαθείς να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και αυτό σε κάνει και σκέφτεσαι πολύ διαφορετικά σε σχέση με άλλες φορές. Δηλαδή κάποιες σκέψεις και θεωρίες προχωρημένες πιθανόν να σε εκφράζουν πολύ περισσότερο τώρα από άλλοτε. Βέβαια αυτή η συμπεριφορά σου μπορεί να συγκρούεται με τους γύρω σου και κυρίως με την συντηρητική πλευρά της ζωής σου, αλλά μάλλον δεν σε νοιάζει γιατί νιώθεις ότι αυτός είναι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά ενός Λιονταριού που μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που προς το παρόν έχει μόνο φιλική συμπεριφορά απέναντί σου. Το πιο δύσκολο είναι αν σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω, γιατί υπάρχουν τριβές για τον τρόπο που θέλεις εσύ να ζήσεις την κοινή ζωή σας και με τον τρόπο που θέλει (ή μπορεί) ο άλλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Σιγά-σιγά μπορεί να καταφέρεις να φύγεις από όλους τους περιορισμούς και κυρίως να κάνεις κάποιες ανταλλαγές με συνεργάτες που θα σε εξυπηρετήσουν. Πάντως βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που χρειάζεται να ξεπεράσεις τα δεσμά του παλιού και του ξεθωριασμένου και πιθανόν κατά κάποιο τρόπο να φοβάσαι.

Γενικά: Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του μέσα στο ζώδιο σου και σιγά-σιγά σε ενεργοποιεί. Είναι σαν να ξυπνάς από ένα λήθαργο ο οποίος σε κρατούσε σε ύφεση, τώρα όμως δεν έχεις και πολλά περιθώρια γιατί έχεις ανάγκη να ζήσεις, να κινηθείς και να επικοινωνήσεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το διάβασμα βιβλίων και γενικά το ψάξιμο εφ' όλης της ύλης σε πνευματικά ή ψυχολογικά θέματα θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε κάποια προσωπικά συμπεράσματα.
Ερωτικά: Ανοίγεσαι με κάποιο τρόπο και παίζεις ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό. Μπορεί βέβαια να λειτουργείς με εμμονές κατά διαστήματα και να μην νιώθεις και πολύ καλά αν το πρόσωπο που είστε μαζί δεν σου δώσει τον κατάλληλο χώρο και χρόνο. Το Λιοντάρι εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα σου, αλλά πιθανόν να περνάτε κάποιες φάσεις αντιζηλίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά έξοδα, αλλά τα καταφέρνεις γιατί όλο και κάτι γίνεται και ξελασπώνεις. Καλύτερα να σκέφτεσαι αυτή την περίοδο πιο λογικά και καθόλου εγωκεντρικά για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια.
  
Γενικά: Συνεχίζεις να σκέφτεσαι και να ονειρεύεσαι ταξίδια ή εξορμήσεις που σου δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να φέρεις ισορροπίες σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν και κυρίως τα οικογενειακά που είναι μπόλικα αυτό το διάστημα. Με τους φίλους σου δεν χρειάζεται να λες πολλά και να εκθέτεις καταστάσεις άλλων ατόμων, γιατί θα γίνεις στόχαστρο.
Ερωτικά: Η θετική σου στάση βοηθάει στο να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό. Η σιγουριά που έχεις πάντως σε βοηθάει στο να ξεπεράσεις ένα πρόσωπο που υπάρχει στην ζωή σου, αλλά η κατάσταση δεν κυλάει όπως παλιά. Με τον Ταύρο είσαστε προς το παρόν μόνο φίλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι πολύ εντυπωσιακό αλλά δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα το ξεκινήσεις ή πως θα το προσεγγίσεις. Με την ιδέα καλό είναι να μην παραμείνεις - προσπάθησε όσο μπορείς, με κάποιες γνωριμίες που έχεις, να έρθεις κοντά έστω σε αυτό που θέλεις, για να δεις αν είναι και αυτό που τελικά σε καλύπτει.
    
Γενικά: Η δική σου φωνή και γνώμη θα ακουστεί πάρα πολύ γιατί έχεις το σθένος να βγεις και να εκφράσεις όλα σου τα συναισθήματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα κάποιες υποθέσεις που έχεις ξεκινήσει και μπορεί να αφορά κοινωνικές ή οικογενειακές συγκεντρώσεις.
Ερωτικά: Έχεις προς το παρόν την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και του γάμου σου και αυτό σε ευνοεί. Ό,τι και να έχει γίνει μπορείς με αγάπη να το επιλύσεις, γιατί η μεγαλύτερη δύναμη του πλανήτη είναι η συχνότητα της αγάπης. Απλά χρειάζεται να το αντιληφθείς ώστε να το μάθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα γιατί κατά κάποιο τρόπο έχει πέσει μαζεμένη δουλειά και αυτό σε κάνει να δουλεύεις σκληρά - ακόμα και να βρίσκεσαι διακοπές, με κάτι θα ασχολείσαι που δεν θα μπορείς να χαλαρώσεις όπως θέλεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έρθεις σε επαφή με ένα συνεργάτη πολύ καλό και μπορεί να κερδίσεις από την επαφή μαζί του. 

Γενικά: Κλείνεσαι για λίγο στον εαυτόν σου γιατί σκέφτεσαι διάφορα οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν. Ο τρόπος με τον οποίο θέλεις να τα λύσεις δεν σε βοηθάει, τελικά, απλούστατα επειδή δεν σε εκφράζει καθόλου. Όμως μερικές φορές είναι αναγκαίο να ακολουθείς το γράμμα του νόμου ή των συμβατικών καταστάσεων, οπότε και αυτό σίγουρα σε πιέζει πάρα πολύ. Προσπάθησε να μην καταπονήσεις πολύ το σώμα σου, γιατί μπορεί να έχεις μυοσκελετικούς πόνους.
Ερωτικά: Αμφισβητείς κατά κάποιο τρόπο την έννοια της φιλίας μέσα στην σχέση σου, γιατί δεν νιώθεις άνεση να τα πεις όλα με τον κίνδυνο να χάσεις και το ερωτικό στοιχείο. Αυτά τα δύο πάνε μαζί, για σένα, οπότε μάλλον θα κάνεις ένα βήμα πίσω και θα παρακολουθείς τις εξελίξεις, χωρίς να συμμετέχεις και πάρα πολύ. Η σχέση με ένα Λιοντάρι μπορεί να επιβαρυνθεί με θέματα οικογενειακά και να μην έχεις τη διάθεση που έχεις γενικά, τουλάχιστον για σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κρατήσεις τους τύπους και να μην βρεθείς πίσω από τις εξελίξεις. Ο συνδυασμός που θα σε βγάλει μπροστά είναι να ακολουθείς την πεπατημένη, μαζί όμως με την πρωτοπορία που έχεις εσύ ανάγκη για να λειτουργήσεις.

Γενικά: Τα βάζεις όλα σε μια τάξη και αυτό σε ικανοποιεί πάρα πολύ. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο κάποιες αφηρημένες έννοιες και ιδέες θα λάβουν επιτέλους σάρκα και οστά. Η οικογένεια έχει κάποια θέματα για τα οποία εσύ καλείσαι να βγάλεις το φίδι από την τρύπα.
Ερωτικά: Κρατάς αποστάσεις γιατί βλέπεις τι τελικά χρειάζεσαι για να είσαι καλά. Δηλαδή είναι αναγκαίο να παίρνεις συναίσθημα, χωρίς όμως να χάνεις τον εαυτόν σου που συνήθως σου συμβαίνει όταν είσαι σε μια σχέση μη ελεγχόμενη. Ταύρος, Σκορπιός, Αιγόκερως ανταποκρίνονται πολύ δυνατά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνιάς γιατί θέλεις να τελειώσεις κάποιες δουλειές που έχεις ξεκινήσει αυτόν τον καιρό, γιατί τώρα βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος. Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτέλους μπαίνεις σε ένα πλάνο και αυτό θα σε βοηθήσει οδηγώντας σε να κάνεις κάποιες οργανωμένες υπερβάσεις που σίγουρα θα σου φέρουν κέρδος ή μακροπρόθεσμο συμφέρον. 

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου