Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τους εκτέλεσαν για 800 ευρώ

Η προκαταβολή ύψους 800 ευρώ που έδωσαν οι δύο, φερόμενοι ως δράστες για την αγορά συμπληρωμάτων διατροφής που χρησιμοποιούν όσοι κάνουν body building στάθηκε η αφορμή για το διπλό φονικό στη Μεσσηνιακή Μάνη.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο συλληφθέντες ζητούσαν επίμονα το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον Κώστα Σγούρο τα σκευάσματα και κάτι τέτοιο συνέβη το μοιραίο βράδυ οπότε ο 26χρονος μαζί με τον 25χρονο φίλο του Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο βρέθηκαν στο ραντεβού θανάτου. Έτσι ο ένας εκ των δραστών χρησιμοποίησε την οικογενειακή καραμπίνα και τους σκότωσε.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

Η δεύτερη σύλληψη

Τα ξημερώματα η Ασφάλεια Καλαμάτας προχώρησε και σε δεύτερη σύλληψη, ενός 18χρονου. Οπως έγινε γνωστό, ο 18χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Ασφάλεια, αργά τη νύχτα, δήλωσε την συμμετοχή του στο έγκλημα και συνελήφθη.

Το μοιραίο ραντεβού και η εκτέλεση

Σε ραντεβού με το θάνατο κατέληξε η συνάντηση που είχαν κανονίσει μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση ο Κωνσταντίνος Σγούρος και ο Γιάννης Κομμάτης.
Η έρευνα της αστυνομίας μετά την εξαφάνιση των δυο νεαρών και τον εντοπισμό των άψυχων σορών τους σε μια ρεματιά σε επαρχιακό δρόμο της Μεσσηνίας απέδωσε καρπούς.

Χθες το βράδυ ένας 19χρονος που προσήχθη για κατάθεση στην Ασφάλεια Καλαμάτας, μετά από πολύωρη ανάκριση φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στη δολοφονία των δυο 26χρονων.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου