Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Απαγχονίστηκε με τη ζώνη του ο Ρόμπιν Ουίλιαμς



Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τις συνθήκες θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 63 ετών, νικημένος από την κατάθλιψη, αφήνοντας φτωχότερο τον κόσμο της 7ης Τέχνης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του σερίφη, που επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο μεγάλος ηθοποιός απαγχονίστηκε με την ζώνη του, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα.

Ο αξιωματούχος της αστυνομίας που ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, είπε ακόμη πως δεν υπήρξαν σημάδια πάλης. Η έρευνα συνεχίζεται.

Σε ανακοίνωση της η σύζυγός του, Σούζαν Σνάιντερ, δήλωσε πως ήταν «συντετριμμένος».

«Εκ μέρους της οικογένειας του Ρόμπιν, ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική μας ζωή, σε αυτή την ώρα της βαθιάς θλίψης. Ελπίζουμε πως αυτό που θα μείνει δεν θα είναι το πώς πέθανε, αλλά οι αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που έδωσε σε εκατομμύρια ανθρώπους» σημειώνει η ίδια. 

«Σε αγαπώ. Μου λείπεις»

Mε ένα απόσπασμα από τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί και λίγα τρυφερά λόγια αποχαιρέτησε η 25χρονη ηθοποιός Ζέλντα Γουίλιαμς, τον πατέρα της.
 
«Εσύ... εσύ μόνο θα έχεις τα αστέρια, όπως κανείς άλλος δεν τα έχει... Σε ένα από τα αστέρια θα ζω. Σε ένα από αυτά θα γελώ. Και έτσι θα είναι σαν όλα τα αστέρια να γελούσαν όταν θα κοιτάς τον ουρανό τη νύχτα... Εσύ -μόνο εσύ- θα έχεις αστέρια που μπορούν να γελούν» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter.

Και πρόσθεσε: «Σε αγαπώ. Μου λείπεις. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να είμαι καλά».

Ρεπορτάζ του ABC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου