Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Διαμαντοπούλου: Βαγγέλη φύγε από το ΠΑΣΟΚ



Θα περίμενα από τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού κόμματος να πει ότι «το κύριο θέμα είναι να νιώσουν ασφάλεια τα νοικοκυριά», αναφέρει στην επιστολή της προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η Κατερίνα Διαμαντοπούλου.
Το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τη σημερινή ηγετική ομάδα του κόμματος να αναλάβει τις ευθύνες της και να παραιτηθεί προκειμένου «ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο με Οργανωτική Επιτροπή την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και κύριο καθήκον αυτής να εξασφαλίσει τη συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν ισότιμα, χωρίς προαπαιτούμενα
και χωρίς αποκλεισμούς».
Παράλληλα έθεσε και ερωτήματα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Ορίσατε στην ομιλία σας το ποσοστό της Ελιάς στις Ευρωεκλογές ως «αναγκαστικό ποσοστό». Τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος; Επίσης είπατε ότι «το αποτέλεσμα της Ελιάς δεν είναι ικανοποιητικό αλλά πυκνό»! Πέρα από το γεγονός ότι η ταπεινή μου σκέψη δεν αντιλαμβάνεται τον όρο «πυκνό αποτέλεσμα», αφού δεν είναι ικανοποιητικό γιατί βιαζόμαστε να ανακηρύξουμε την Ελιά πρωταγωνιστή των εξελίξεων;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Διαμαντοπούλου και συνέχισε: «Μήπως γιατί πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με καθετί που θυμίζει «σοσιαλιστικό»; Τότε σωστά θέλετε να αλλάξετε τον τίτλο Πρόεδρε. Ενοχλεί η λέξη Σοσιαλιστικό στον τίτλο. Λειτουργεί σαν φωτεινός συναγερμός που αναβοσβήνει και υπενθυμίζει ότι το σκάφος έχει πάρει διαφορετική πορεία. Είναι λογικό λοιπόν να επιχειρείται να αλλάξει. Αυτό που ασκείται εξάλλου δεν είναι σοσιαλιστική πολιτική, ούτε καν μακρινός απόγονος της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου