Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΠΑΣΟΚ: Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν σχέση με την πατρίδα και την ιστορία της

Καμία σχέση με την πατρίδα και την ιστορία της δεν έχουν οι σημερινοί εκπρόσωποι των ναζί αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ καταδικάζοντας την επίθεση Χρυσαυγιτών στο σχολικό συγκρότημα που φιλοξενείται το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά.


«Την μέρα που τιμούμε τα 70 χρόνια από τη θηριωδία των Ναζί και των συνεργατών τους, στην Κοκκινιά, οι σημερινοί εκπρόσωποι τους, επιλέγουν να θυμίσουν τη δική τους παρουσία» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Καλεί επίσης την πολιτεία «να αποκαλύψει τους δράστες και να εγγυηθεί την ασφάλεια των μεταναστών μαθητών και των εθελοντών καθηγητών, του ΑΣΜΠ».

«Οι τραμπουκισμοί των Νεοναζιστών και εγκληματιών της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να σταματήσουν την μεγάλη προσφορά των εθελοντών καθηγητών προς τους οικονομικούς μετανάστες, που αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στη πατρίδα μας, μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα υπερνικήσουν το μίσος, τον ρατσισμό και τον διχασμό» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου