Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Έκλεισαν το ανάπηρο παιδί τους στο ψυγείο και πέθανε από το κρύο



Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Αρχάγγελσκ,σε μια πόλη της βόρειας Ρωσίας με πληθυσμό λίγο περισσότερο από 400.000 κατοίκους. Δράστες οι δύο γονείς. Ο Καρπ Ουλιάνοφ και η σύζυγός του Ουλιάνα.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έκλεισαν το ανάπηρο παιδί τους στο ψυγείο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Στην αστυνομία μάλιστα ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι «ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάται τι έγινε».
Το αγοράκι που ήταν παράλυτο από τη μέση και κάτω προσπάθησε να βγει αλλά δεν τα
κατάφερε.Το πτώμα του βρήκε ο παππούς του που πήγε στο σπίτι για μια επίσκεψη ρουτίνας. Όταν άνοιξε το ψυγείο, βρήκε το παιδί παγωμένο και τους γονείς ατάραχους.
Το δραματικό περιστατικό έρχεται ένα μήνα μετά τον τραγικό θάνατο δύο μικρών ξαδελφιών 4 και 6 ετών, της 'Ανια και της Βίκα Λούσκινα που βρέθηκαν κατεψυγμένα στο ψυγείο του σπιτιού τους στην περιοχή της Νόβογκροντ Όμπλαστ, πάλι στη Ρωσία ενώ έπαιζαν κρυφτό και ήθελαν να κρυφτούν από τη γιαγιά τους.
Δυστυχώς παρόμοια θανατηφόρα ατυχήματα με παιδιά που παγιδεύτηκαν σε ψυγεία δεν είναι και τόσο σπάνια.Το 2013, τρία παιδιά σκοτώθηκαν στη Νότια Αφρική, αφού κρύφτηκαν το εσωτερικό της συσκευής. Το 2012, τρία ξαδέλφια, 4, 5 και 6 ετών πέθαναν στη Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη, με τον ίδιο τρόπο.
Τον Μάρτιο του 1990, τρία αδέλφια έχασαν τη ζωή τους όταν παγιδεύτηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο ψυγείο στην περιοχή του σπιτιού τους στο Σροπσάιρ, στη Μεγάλη Βρετανία. Τα τρία αδέλφια, ο 6χρονος Μπέντζαμιν Ντόβι,η 4χρονη Νίκι και ο 3χρονος Ράιαν βρέθηκαν νεκροί μετά από μια αναζήτηση που διήρκεσε ημέρες, όταν οι διασώστες άνοιξαν το ψυγείο. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να απεγκλωβιστούν αυτό ήταν αδύνατον αφού η συσκευή ήταν ένα μοντέλο που θα μπορούσε να ανοίξει μόνο από έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου