Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Τραγωδία σε αποστακτήριο τσίπουρου.Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις.



Τραγωδία στην Καρυά της Λευκάδας, όπου δύο υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης ενός αποστακτηρίου τσίπουρου, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εργασιών σε δεξαμενή, λόγω των δηλητηριωδών αναθυμιάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας προσπάθησε να βοηθήσει τον άλλο. Οι τρεις άτυχοι άνδρες, ηλικίας 55, 57 και 62 ετών, εκτελούσαν εργασίες στο κτίριο που χρησιμοποιούνταν ως αποστακτήριο. Όπως όλα δείχνουν, ο πρώτος άνδρας κατέβηκε στη δεξαμενή και εισέπνευσε δηλητηριώδη αέρια.

Στη συνέχεια κατέβηκε και ο δεύτερος άτυχος άνδρας ώστε να εντοπίσει τον πρώτο και δυστυχώς έχασε και αυτός τις αισθήσεις του. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον τρίτο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τους άλλους δύο.
Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ ειδοποίησαν γείτονες που αντελήφθησαν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στο υπόγειο του αποστακτηρίου.
 
Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο όπου εξέπνευσαν. Για προληπτικούς λόγους νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδος ένας εκ των πυροσβεστών που προσπάθησε να τους βοηθήσει.

Δημοσίευμα του Lefkadapress αναφέρει πως η Πυροσβεστική βρέθηκε πολύ γρήγορα στο σημείο της τραγωδίας, ωστόσο - σύμφωνα με ενημέρωση από το Διοικητή - ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες στο υπόγειο που βρέθηκαν οι τρεις άτυχοι άνδρες και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεν κατάφεραν να τους σώσουν.

Για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί έρευνα η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας.

Οι σοροί των ανθρώπων μεταφέρθηκαν στην Πάτρα για την νεκροψία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου