Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Το σούπερ gadget που μετρά πόσες θερμίδες καίτε στο σεξ!



Κουραστήκατε, ιδρώσατε και λαχανιάσατε οπότε μάλλον κάτι κάνατε σωστά! Αν και το σεξ δε θεωρείται –επίσημα– γυμναστική, τα επιστημονικά δεδομένα υποδεικνύουν ότι είναι ένας ευχάριστος τρόπος να κάψουμε μερικές έξτρα θερμίδες.
Μια πανέξυπνη εφεύρεση έρχεται μάλιστα να σας λύσει τα χέρια, καθώς μετρά τα... χιλιόμετρα που έχετε διανύσει στην κρεβατοκάμαρα.
Το πρωτότυπο gadget ονομάζεται SexFit και καταγράφει αναλυτικά της επιδόσεις των ανδρών στο σεξ.

Η συσκευή εφαρμόζει στο ανδρικό μόριο όπως το αντίστοιχο δαχτυλίδι που έχει κυκλοφορήσει και στη χώρα μας από γνωστή εταιρία προφυλακτικών. Δονείται και αναβοσβήνει όταν ο ρυθμός των κινήσεων του σώματος είναι σταθερός, ενώ συνδέεται με το κινητό μέσω Bluetooth ή WiFi ώστε να επιτρέπει την... αξιολόγηση των επιδόσεων μετά από κάθε σεξουαλική επαφή.

Το SexFit επιτρέπει την καλύτερη αιμάτωση στα επίμαχα σημεία και παράλληλα καταγράφει πόσες θερμίδες καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.
Για τους πιο... τολμηρούς που δε διστάζουν να μοιραστούν τα απόκρυφα μυστικά τους με φίλους και γνωστούς, το SexFit κοινοποιεί τις παραπάνω πληροφορίες μέσω των κοινωνικών δικτύων!
Η τεχνολογία φαίνεται λοιπόν πως έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και τρυπώνει ολοένα και πιο βαθιά στις κρεβατοκάμαρες των απανταχού φανατικών θαυμαστών της.
Η κατασκευάστρια βρετανική εταιρία Bondara έχει προς το παρόν κατασκευάσει ένα πρότυπο του SexFit και το gadget αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

onmed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου