Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 1/9



«Αυτός που δεν κάνει λάθος συνήθως δεν κάνει τίποτε.»


Γενικά: Έχεις κρατήματα, κυρίως στην έκφραση γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Δεν δείχνεις τι θέλεις και προτιμάς να κρατήσεις τις σκέψεις σου για σένα. Το ενδιαφέρον σου για την ψυχολογία ή την αυτογνωσία θα σε βοηθήσει στην καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα πολύ περίεργο Σκορπιό κατά κάποιο τρόπο σου μαθαίνει την ζωή. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου για να μπορέσεις να καταλάβεις περισσότερο τι γίνεται μέσα στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αγωνία για το τι θα κάνεις και πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα που σχετίζονται με αξίες και κυρίως με διεκδικήσεις. Δεν είσαι από τα άτομα που μένουν πίσω. Προτιμάς την παρόρμηση αλλά πιθανόν τώρα να επιδιώξεις τη σταθερότητα.

Γενικά: Τα κολλήματα που έχεις με τα άτομα γύρω σου σε εμποδίζουν να εκφραστείς ελεύθερα. Πιθανόν να βάζεις πολλά όρια ή να νιώθεις ότι οι άλλοι σε κρατούν σε απόσταση από τη ζωή τους. Για αυτό η αίσθηση της μοναξιάς θα σε κάνει να απομακρυνθείς.
Ερωτικά: Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις μέσα σου που πιθανόν να σε δένουν με ένα παρελθόν το οποίο κάπως σε ενοχλεί. Προσπάθησε να βρεις μια καλή διέξοδο για να μην πονάς. Καλύτερα να μιλάς και να εκφράζεσαι παρά να νιώθεις ανασφάλεια. Με τον Υδροχόο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φερθείς φιλικά και τότε όλα μπορούν να αλλάξουν. Ζήτησε από έναν Κριό να βγείτε και μην κρατάς τις αποστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Φοβάσαι να ανοιχτείς σε συνεργάτες σου γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να μην σε καταλάβουν είτε να μην έχουν όρεξη να σου φερθούν όπως θα ήθελες. Σταμάτα όμως να σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο γιατί υπάρχουν λύσεις που μπορεί να είναι μπροστά σου και να μην τις βλέπεις.

Γενικά: Έχεις ενδοιασμούς να αφήσεις ένα κομμάτι από το παρελθόν να φύγει γιατί αν και δεν το παραδέχεσαι, νιώθεις ότι μέσα από αυτό αντλείς εμπειρίες και γνώση. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για σένα και κυρίως για το ασυνείδητο κομμάτι σου καλύτερα να συζητήσεις με κάποιους ειδικούς.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο ενώ αυτό που πραγματικά θέλεις κι αυτό που δείχνεις προς τα έξω βρίσκονται σε μια απόσταση. Η γεφύρωση θα είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη να την πετύχεις. Ταύρος, Σκορπιός και Αιγόκερως σε ρίχνουν στα βαθιά και μάλλον παίρνεις κάποιες εμπειρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνεσαι περισσότερο προσεκτικός/η σε όλα τα έξοδα που κάνεις. Κυρίως σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις την ακόμα και την επαγγελματική σου κατάρτιση. Αυτό που θέλεις είναι να κερδίζεις και θα το πετύχεις αν επιμείνεις με πείσμα στο στόχο.

Γενικά: Ανακαλύπτεις τις συναισθηματικές κεραίες που έχεις και τις προβάλλεις πολύ περισσότερο στους άλλους. Νιώθεις ότι τους καταλαβαίνεις περισσότερο και «πιάνεις» ακόμα και τις κρυφές τους σκέψεις. Μάλλον θα βγάλεις τη διαίσθησή σου πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το θέμα ενός παιδιού θα σε χαροποιήσει αλλά θα σε κάνει να νιώσεις και μεγαλύτερη ευθύνη.
Ερωτικά: Αφήνεις να εννοηθούν πολλά πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα πεις και προτιμάς να μείνεις στην σιωπή. Για αυτό δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα γιατί προτιμάς να κρατήσεις μια στάση άμυνας και όχι επίθεσης. Ο Σκορπιός προβληματίζεται από εσένα, κρατάει όμως τις καλές σας στιγμές για να μην υπάρχουν κόντρες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την ασφάλεια και πιθανόν να μην κινηθείς και να μην ρισκάρεις γιατί δεν θέλεις να χάσεις αυτά που έχεις. Για αυτό παραμένεις ελαφρώς σε ακινησία.

Γενικά: Σε ενοχλούν πολλά πράγματα τα οποία όμως δεν τα εκφράζεις γιατί δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η δυνατότητα όμως που σου δίνεται να αντλήσεις από μέσα σου δύναμη και να ξεπεράσεις όλες τις εντάσεις θα σε βοηθήσει να μην χαλάσεις την εσωτερική σου ηρεμία.
Ερωτικά: Ένα ώριμο πρόσωπο που μπορεί να είναι Σκορπιός θα κρατήσει ψηλά τον πήχη στην σχέση σου. Για αυτό μην αφήνεις να χαθεί η καλή επαφή σας από κάποιες πιθανές διαφορές που μπορεί να φαίνονται τώρα πιο έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι ανησυχίες σου είναι ενισχυμένες και ο λόγος είναι ότι μπορεί να μην καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποιες πληρωμές ασφάλειας, φόρων ή ακόμα για τις υποχρεώσεις ενός ακινήτου. Το καλό είναι ότι έχεις τις δυνάμεις να κερδίσεις πολλές υποθέσεις αλλά και να καταφέρεις να μετατρέψεις όλα τα αρνητικά σε θετικά.

Γενικά: Όταν παραμένεις μέσα σου δυνατός/η έχεις την ευκολία να διατηρήσεις την καλή ψυχολογία σου. Αν είσαι σε ταξίδι πιθανόν με συγγενικά πρόσωπα προσπάθησε να μην μπείτε σε διαδικασίες παραπόνων και καταστάσεων που αφορούν το κοινό παρελθόν σας. Το θέμα ενός αμαξιού πιθανόν να σε απασχολεί ακόμα. Μάλλον χρειάζεται μια γενναία συντήρηση.
Ερωτικά: Προτιμάς να λες λίγα και καλά παρά να αναλώνεσαι σε διαφωνίες εξαιτίας διαφορετικής νοοτροπίας σε κοινά θέματα. Μερικές φορές η διπλωματία σου λείπει ενώ είναι ο πιο ανάλαφρος τρόπος για να περάσεις τα δικά σου μηνύματα. Η σχέση με Κριό ή Υδροχόο μπορεί να εξελιχτεί κάπως απότομα ή βιαστικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κρατήσεις την σταθερότητα που έχεις σε ορισμένες καθημερινές διαδικασίες γιατί μέσα από αυτές όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα. Μερικές φορές αποφεύγεις τις αλλαγές ή την εκκεντρικότητα από φόβο μήπως δεν πάει καλά η νέα κατάσταση. Προσπάθησε να μην ξεφουρνίσεις μυστικά που γνωρίζεις για κάποιους αντιπάλους σου ή για άτομα που τον τελευταίο καιρό δεν τα έχετε και πολύ καλά.

Γενικά: Αφήνεσαι στο ρεύμα της καθημερινότητας. Η δυνατότητα να εξελιχτείς σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήσουν παίζει πολύ γιατί αλλάζουν οι προσλαμβάνουσες που έχεις και δεν έχεις ανάγκη πλέον να κρατήσεις τις αποστάσεις.
Ερωτικά: Δέχεσαι με στωικότητα τις αντιφάσεις ενός Σκορπιού γιατί καταλαβαίνεις ότι όλα θα γίνουν στο τέλος με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Η υποστήριξη ενός φίλου από το περιβάλλον σου θα σου δώσει κίνητρο να βγεις για να γνωρίσεις ένα νέο άτομο. Οι αντιλήψεις του και η ικανότητα επικοινωνίας θα είναι αυτό που θα σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες σε βαραίνουν αλλά δεν θέλεις να το βάλεις κάτω γι' αυτό δεν παρατάς τα όπλα. Θα επιβληθείς με τον τρόπο σου και θα περάσει το δικό σου, αρκεί να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας.

Γενικά: Η προσωπική σου δυναμική είναι πολύ μεγάλη και τα βάζεις όλα σε μια τάξη. Για αυτό θα δώσεις τις καλύτερες εντυπώσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις κάποιες υποτιθέμενες εξετάσεις. Κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου θα σου δώσουν ένα χέρι βοηθείας αλλά με ένα τρόπο πολύ διακριτικό.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι έχει πάνω σου κάποια επιρροή και είναι πολύ κοντά σου, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεθείτε κυρίως αν υπάρχει σχέση από την πλευρά σου. Κράτησε την καρδιά σου ανοικτή γιατί μερικές φορές την κλείνεις με ένα τρόπο πολύ περίεργο. Το σεξαπίλ σου θα είναι πολύ έντονο και είναι σίγουρο ότι θα ρίξεις έναν Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πάντα ανησυχείς για τα οικονομικά σου γιατί αγχώνεσαι και δεν θέλεις να κάνεις πολλά ανοίγματα, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν έλκεις το χρήμα πάνω σου. Αρκεί να μην φοβάσαι και σε πιάνουν τσιγκουνιές.

Γενικά: Κλείνεσαι για λίγο γιατί δεν θέλεις να συμμετάσχεις στα διάφορα σχήματα με φίλους ή γνωστούς και προτιμάς την ηρεμία και την ησυχία σου. Παρόλο που είσαι άτομο ανυπόμονο, αυτή την φορά θα δοκιμάσεις την εμπειρία της υπομονής και της σιωπής.
Ερωτικά: Η ερωτική σου διάθεση μπορεί να φαίνεται περιορισμένη αλλά κρύβεις κάπως τον σεξουαλισμό σου γιατί δεν θέλεις να μάθουν οι γύρω σου τις κρυφές διαθέσεις που έχεις για τον Ταύρο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε κουράζουν οι πολλές ευθύνες για αυτό προτιμάς για λίγο να αποσυρθείς και να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην ξεφύγεις από τον στόχο σου.

Γενικά: Έχεις κάποια πράγματα δεδομένα για αυτό και δεν κόπτεσαι για το παραπάνω. Ό, τι έκανες, έκανες και τώρα περιμένεις τα αποτελέσματα με μια εσωτερική σιγουριά ότι θα πάνε καλά. Πάντως σέβεσαι και εκτιμάς ιδιαίτερα πρόσωπα που είναι κοντά σου με κύρος και με εμπειρία σε θέματα ζωής για αυτό θα ευχαριστηθείς πολύ, αν υπάρχουν στην παρέα σου τέτοια άτομα.
Ερωτικά: Κρατιέσαι κάπως γιατί δεν θέλεις να δείχνεις ότι μπορεί να εξαρτάσαι από έναν Ταύρο. Οι συνθήκες σε ευνοούν αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να ξεκινήσεις τώρα μια πολύ δυνατή σχέση που θα έχει αίσια έκβαση.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή συνήθως δουλεύεις πολύ σκληρά, θέλεις να αμείβεσαι ανάλογα. Αν διαπιστώσεις ότι υπάρχει δυσκολία να πάρεις αυτά που σου αξίζουν θα τα διεκδικήσεις με τέτοιο τρόπο που είναι αδύνατον να μην τα καταφέρεις στο τέλος.

Γενικά: Μπορεί να αδρανείς κατά κάποιο τρόπο γιατί νιώθεις μέσα σου ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο που φυσικά δεν ισχύει. Αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι ή κινείσαι θα διαπιστώσεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.
Ερωτικά: Αναζητάς την ασφάλεια και πιθανόν να κάνεις υποχωρήσεις απέναντι σε ένα Ταύρο ο οποίος έχει την σφραγίδα της επιτυχίας πάνω του. Καλό είναι να μην μπλοκάρεις τα συναισθήματά σου γιατί μερικές φορές παγώνεις και δεν ξέρεις μετά με ποιο τρόπο να φερθείς. Η αγωνία αν θα είσαι μαζί με το Λιοντάρι μπορεί να είναι έντονη τουλάχιστον για σήμερα γιατί η απάντησή του δεν ήταν και τόσο σαφής.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή με ένα μεγαλύτερο και πιο ισχυρό πρόσωπο θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, οι οποίες αν ήσουν μόνος/η να μην μπορούσες να τα καταφέρεις. Καλό είναι όμως να μην στηρίζεσαι αποκλειστικά πάνω του γιατί μετά δεν θα έχεις το θάρρος να κινηθείς δραστικά.

Γενικά: Αναζητάς την εσωτερική γαλήνη και συγχρόνως την δύναμη γιατί μπορεί να βαρέθηκες να βλέπεις συνέχεια τον εαυτό σου στην θέση του θύματος. Η πρόθεσή σου κάθε ημέρα που θα ξυπνάς πρέπει να είναι πολύ θετική για να μην «κάνεις βουτιά» από τα προβλήματα των γύρω σου.
Ερωτικά: Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σε τραβάει σαν μαγνήτης αλλά το φοβάσαι γιατί έχει μια πολύ αυστηρή συμπεριφορά απέναντί σου. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κουμαντάρεις. Ο Δίδυμος έχει μια πανίσχυρη επίδραση πάνω σου και αυτό σε κάνει να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από πάνω του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δημιουργήσεις μεγάλο εκτόπισμα γύρω από το όνομά σου και κάνεις τα πάντα προκειμένου να ξεχωρίσεις. Νομικές υποθέσεις μπορεί να σε κουράσουν αλλά κάπως θα βρεις το δίκιο σου όμως χρειάζεται να επιμείνεις πολύ παραπάνω.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου