Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 25/9



Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρεις τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ.


Γενικά: Απομακρύνεις από την καθημερινότητά σου τις εντάσεις και γενικά οτιδήποτε μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση ή να σε αναστατώσει με αρνητικές εικόνες και ενέργεια.
Ερωτικά: Προσπαθείς να κρατήσεις την καλή επικοινωνία που έχεις ήδη καταφέρει. Με τον Ζυγό μπορεί να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα, από εκεί που δεν το περιμένεις. Η επαφή με τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργεί έξτρα άγχος και πιθανόν να θέλει συνέχεια να σε βάζει σε μια τάξη, κάτι που εσύ θα το βρεις αρκετά δύσκολο αλλά ευτυχώς είναι προσωρινό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κίνητρο να βελτιώσεις τις συνεργασίες σου και μέσα από αυτές σίγουρα θα κερδίσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι κάποιες κοινωνικές συναναστροφές που μερικές φορές νιώθεις ότι αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς.

Γενικά: Έχεις την άνεση και την ευρύτητα αντίληψης να αντιμετωπίσεις πολλά από τα θέματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή γύρω σου. Όμως επειδή όλα είναι σχετικά με επικοινωνία και σχέσεις πιθανόν να μπερδευτείς γιατί σου φαίνεται δύσκολο να υποχωρείς συνέχεια. Το καλό σου γούστο δεν το χάνεις ποτέ για αυτό πιθανόν να αγοράσεις ακόμα και μικροπράγματα για να φτιάξεις το κέφι σου.
Ερωτικά: Η αναζήτηση του ιδανικού μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη μέσα σου. Ο Κριός θα σε βάλει σε ένα παιχνίδι που θα είναι αρκετά περίεργο. Με το Λιοντάρι θα υπάρχει μεγαλύτερη έλξη αρκεί να μην έχετε κόντρες και ζήλειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσεις συμμαχίες και κυρίως να κάνεις υποχωρήσεις γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να προχωρήσεις αλλιώς. Αν είσαι ευκολόπιστος/η δεν θα βοηθήσει και πολύ στο οτιδήποτε κάνεις.

Γενικά: Ανήκεις στους δυνατούς και στους νικητές. Θα έχεις μια καλή ημέρα και θα δώσεις την δυνατότητα στον εαυτό σου να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί. Τα καλά νέα θα έρθουν σύντομα.
Ερωτικά: Η σχέση σου μπορεί σήμερα να έχει μια θαυμάσια εξέλιξη και με αυτό τον τρόπο να κλείσεις όλα τα προβλήματα που υπήρξαν με τον σύντροφό σου. Η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο σίγουρα θα είναι πολύ μεγάλη σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις χρήματα ή με τον τρόπο που θα κινηθείς θα ανοίξεις μια πόρτα και για σένα αλλά για άλλα άτομα που συνεργάζεσαι. Πρόσεξε μόνο κάποιες γνωριμίες οι οποίες πιθανόν να σου λένε διάφορα για να σε προφυλάξουν κατά την γνώμη τους.

Γενικά: Προφασίζεσαι ότι όλα πάνε καλά και έτσι νομίζεις ότι θα εξαφανίσεις όλα τα δύσκολα θέματα που έχεις, κυρίως με σχέσεις και κοινωνικότητα. Η αναποφασιστικότητα που σε πιάνει μπορεί να σε κάνει να καθυστερήσεις κάποιες υποθέσεις που είναι ακόμα εκκρεμείς.
Ερωτικά: Η ψυχολογία σου είναι αρκετά περίεργη. Έχεις σκαμπανεβάσματα επειδή δεν είσαι πολύ σίγουρος/η για το τι νιώθεις. Προσπαθείς να τεστάρεις το πρόσωπο που είστε μαζί για να πάρεις από εκεί δύναμη ή ακόμα και τη βεβαιότητα που σου λείπει για να συμπληρώσεις τα κενά σου. Ο Ζυγός πάντως δεν μπορεί να σου συμπαρασταθεί γιατί έχει και αυτός αναποφασιστικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιδράς περίεργα και κάνεις πολλές και διαφορετικές κινήσεις που ξεφεύγουν από την συνηθισμένη δράση σου. Η σκέψη του να συνεργαστείς με πολλά άτομα δεν σε ευχαριστεί και τόσο για αυτό θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τα μεγάλα ανοίγματα.

Γενικά: Μιλάς με πολύ κόσμο και αυτό σε βοηθάει να περάσεις καλά και πάνω από όλα να τελειώσεις τις δουλειές που έχεις αναλάβει πιο εύκολα. Συγγενικά πρόσωπα μπορεί να σου ζητήσουν μια εξυπηρέτηση και θα βοηθήσεις γιατί είσαι σε φάση που προσπαθείς πολύ για τους άλλους.
Ερωτικά: Νιώθεις μεγάλη άνεση στο να χειρίζεσαι την σχέση σου με απλότητα και εξυπνάδα. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη γιατί η ζήλεια είναι κακός σύμβουλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις λύσεις που δεν είναι και πολύ εύκολες για άλλους αλλά εσένα σου φαίνονται παιχνιδάκι γιατί έχεις την δύναμη να κάνεις κάτι πολύ δραστικό. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις την τόλμη να κάνεις διάφορες τομές αλλά και να ρισκάρεις.

Γενικά: Φαίνεται ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από ένα συμβιβασμό για αυτό δεν τα παρατάς εύκολα. Το ζητούμενο όμως είναι να επιμείνεις σε αυτά που θέλεις χωρίς να χάσεις τους φίλους σου ή κάποια άτομα που ανήκουν στην οικογένεια σου, επειδή νιώθεις καταπίεση. Αν σε έχει πιάσει η ανάγκη για λούσα και περιποίηση του εαυτού σου, ικανοποίησέ την.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός μπορεί να είναι αρκετά επιθετικός και να μην είναι εύκολο να τον διαχειριστείς για αυτό κινήσου πολύ διπλωματικά για να του κόψεις την φόρα. Καλό είναι να μην τσιμπήσεις στην σκληρή κριτική του γιατί μάλλον θα απομακρυνθείτε. Ο Κριός, από την άλλη, δέχεται να σε ακολουθήσει και είναι πολύ συζητήσιμος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις ευκαιρίες που μπορείς εύκολα να τις αξιοποιείς. Ο τρόπος που το κάνεις μπορεί να είναι και μοναδικός γιατί χειρίζεσαι εύκολα κάποιους πελάτες ή άτομα με τα οποία είστε στην ίδια δουλειά. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες η δημοτικότητα σου θα βοηθήσει να κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

Γενικά: Με την επιρροή της Σελήνης στο ζώδιο σου σίγουρα βρίσκεις το θάρρος και κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που είχες προγραμματίσει. Για αυτό μην υποκύπτεις σε κανενός την πίεση. Κάνε τα δικά σου και μην φοβάσαι τις αλλαγές. Είναι απαραίτητες.
Ερωτικά: Όταν βρίσκεσαι μέσα σε συνθήκες που σου αρέσουν και βλέπεις ότι το άλλο άτομο νιώθει έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα, δεν αφήνεις την ευκαιρία. Όμως από εκεί που λες ότι όλα θα πάνε μια χαρά, ο Αιγόκερως πιθανόν να σου χαλάσει την ήρεμη διάθεση, είτε με τις διαφορετικές απόψεις του είτε με την οπισθοδρομική του στάση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να επιλέξεις πιο εύκολα τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις γιατί μέσα από αυτό θα δείξεις τις ικανότητές σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις σφικτό τιμόνι στα οικονομικά σου γιατί πιθανόν να μην ελέγχεις τα έξοδά σου.

Γενικά: Προτιμάς να βρεθείς με λίγους και καλούς, παρά με πολύ κόσμο που δεν σε ικανοποιεί και πολύ η παρέα του. Πάντως μην νιώθεις ενοχικά και μην βάζεις σε δεύτερη προτεραιότητα τις ανάγκες σου γιατί με αυτόν τον τρόπο πιθανόν να δικαιώσεις κάποια άτομα που ίσως να μην αξίζουν και τόσο.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Κριό χρειάζεται ένα είδος αρμονίας και ισορροπίας. Αυτό για να πετύχει θα χρειαστεί από την πλευρά σου να μην το παρακάνεις απέναντί του γιατί θα κουράσεις με τις απαιτήσεις σου αλλά και τον μουτρωμένο σου τρόπο που πιθανόν θα συμπεριφερθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι και την γνώμη άλλων ατόμων, κυρίως αν θα πρέπει να δουλέψεις σε ένα συγκεκριμένο χώρο ή σε έναν άλλο με διαφορετικά πρόσωπα. Στην ουσία εσύ θα αποφασίσεις αλλά επειδή επηρεάζεσαι μάλλον θα χρειαστείς περισσότερες αντιστάσεις.

Γενικά: Παίρνεις πολύ δυναμικές αποφάσεις και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα κυρίως αν έχεις ανακατευτεί πολύ με ενέργειες ατόμων που δεν σου πηγαίνουν. Για αυτό με τον τρόπο σου θα απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί και θα ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα και καταστάσεις που για σένα είναι πολύ ωφέλιμες.
Ερωτικά: Το μοίρασμα με ένα άλλο πρόσωπο για σένα είναι ύψιστης σημασίας και συνήθως είναι αυτό που ψάχνεις. Η αναζήτησή σου μπορεί να αφορά σε ένα άτομο που θα σε συνοδεύει ή θα σε ακολουθεί παντού, ακόμα και στα δύσκολα. Βέβαια η ελευθερία είναι ένα προσόν που δεν θέλεις να χάσεις και για αυτό προσπαθείς να τα συμβιβάσεις όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεσαι σε πολλά πράγματα και κάνεις κάτι το διαφορετικό. Οι συνεργάτες σου και γενικά τα άτομα που είστε μαζί θέλουν να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν γιατί έχεις κερδίσει κάποιες συμπάθειες.

Γενικά: Προσπαθείς να εξομαλύνεις καταστάσεις ή σχέσεις που κατά κάποιο τρόπο έχουν διαταραχτεί. Μπορεί να σκεφτείς ότι με την διπλωματία και την ευστροφία θα δικαιωθείς. Η ικανότητα της προσέγγισης μπορεί για σένα να μην είναι και τόσο εύκολη αλλά σήμερα την χρειάζεσαι για να μην μείνεις εκτός παιχνιδιού.
Ερωτικά: Αναζητάς με κάποιο τρόπο να βρεις την ηρεμία σου αλλά και την ισορροπία μέσα στην σχέση σου. Όμως χρειάζεται από την πλευρά σου να μην λες πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν το άλλο άτομο και κυρίως αυτές τις αλήθειες που σε πιάνει και ξεφουρνίζεις. Με τον Ζυγό υπάρχει μια μεγάλη έλξη αλλά και μεγάλη κόντρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρησιμοποίησε όλα τα μέσα πριν να βρεθείς σε κρίση με ένα γκρουπ ατόμων. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις μαζί τους που αυτό θα σε βάλει αυτόματα σε μια πιο εύκολη θέση. Αν από την δουλειά σου επιβάλλεται να συνεργαστείς με ένα άτομο που πιστεύεις ότι δεν αξίζει καλύτερα να μην μιλήσεις προς το παρόν και να αφήσεις να αποδειχτεί από μόνο του.

Γενικά: Έχεις το πάνω χέρι γιατί μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό. Παρόλο που έχεις πολλές ετοιμασίες και βρίσκεσαι σε δράση, έχεις ανάγκη από μια απόμερη γωνιά να ξεκουράζεσαι και να βρίσκεις τις δικές σου ισορροπίες.
Ερωτικά: Η υποστήριξη από ένα πρόσωπο που δεν ήταν μέχρι τώρα τόσο κοντά σου, θα μειώσει την αίσθηση της μοναξιάς που νιώθεις τις πιο πολλές φορές. Με τον Ζυγό υπάρχει μια φιλία με έντονο ερωτισμό αλλά χρειάζεται και κάτι περισσότερο για να γίνει πιο στενή η σχέση. Αντίθετα με το Λιοντάρι ενώ τσακώνεστε όλο και περισσότερο έρχεστε κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν είσαι σε φάση να αμφισβητήσεις τις κινήσεις σου. Συνήθως το κάνεις γιατί δεν σου αρέσει να παραμένεις για πολύ στο ίδιο σημείο. Η ομαδικότητα στην δουλειά σου βοηθάει να ξεπερνάς κάποιες δυσκολίες.

Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και προσπαθείς να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις και ιδέες για την ζωή σου. Η κοινωνικότητα που μπορεί να μην σε γεμίζει και πάρα πολύ κάπου σε βοηθάει να βρίσκεις τις ισορροπίες σου με άλλα άτομα. Η διάθεση για ομορφιά παραμένει μέσα σου σαν ένα απωθημένο.
Ερωτικά: Έχεις ενδοιασμούς αν η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο θα είναι αυτή που πιστεύεις ότι μπορεί να σου δώσει τα μέγιστα. Μάλλον φοβάσαι για αυτό βρίσκεσαι σε μια θέση επιφυλακτική αλλά το κρύβεις και προτιμάς να δείξεις ότι έχεις τον αέρα του νικητή.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν και να αναλώνεσαι με σχέσεις που δεν σου αρέσουν και πάρα πολύ. Ο στόχος σου όμως είναι να βρεθείς με άτομα και να ανταλλάξεις πληροφορίες αλλά και ό, τι έχεις ανάγκη για να εκφραστείς. Να προσέξεις τις εναλλαγές των στόχων σου γιατί αυτό κάπως σε καθηλώνει.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου