Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πλήρωσε το άγχος της πρεμιέρας η Αναγέννηση που ηττήθηκε με 3-0


φώτο αρχείο
Γράφει ο Γιώργος Χατζηχρήστος
Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε η νεανική Αναγέννηση Γιαννιτσών που έχασε από τον φιλόδοξο Πανσερραϊκό με 0-3.
Οι νεαροί ταλαντούχοι, άλλα άπειροι παίκτες των Γιαννιτσών,  είχαν ιδιαίτερο άγχος  στο παιχνίδι και έχασαν απόλυτος φυσιολογικά και σχεδόν  αμαχητί,  από έναν Πανσερραϊκό που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.

Τα γκολ τα οποία δέχτηκε η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν γκολ εύκολα,  ίσως να τα χαρακτηρίσουμε και αστεία,  μια που η αμυντική λειτουργία της ομάδος δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Bέβαια και οι άλλες θέσεις της ομάδος δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο και αν εξαιρέσουμε 2-3 καλές στιγμές του Ρητε, τίποτα άλλο δεν είχε να παρουσιάσει η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη που θέλει αρκετή δουλειά αν θέλει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στην συνέχεια.
Η ουσία είναι ότι τα νεαρά παιδία θέλουν πίστωση χρόνου από όλους μας,  άλλα δεν ξέρω κατά πόσο ο χρόνος , θα είναι σύμμαχος της Αναγέννησης  σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής  και σε αυτόν τον όμιλο με ομάδες «μεγαθήρια».
Παρόν στο γήπεδο έδωσαν 600 με 700 οπαδοί εκ των οποίων οι 100 ήταν των φιλοξενουμένων.
ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ:
Στο 12’ σουτ του Γαιδαρτζη πέρασε άουτ.
Στο15’ μετά από κόρνερ του Τσιμίκα ο Γαιδαρτζης μέσα από την μικρή περιοχή με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Στο 24’ σουτ τουΤαντιτς μέσα από την περιοχή  μπλόκαρε ο Τεντώνης για τα Γιαννιτσά.
Στο 33’ το 0-2 είναι γεγονός όταν ο Ταντιτς πέρασε από τα αριστερά σέντραρε στον Παπαστεργίου που από κοντά ανενόχλητος πέτυχε το 0-2. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει στο κέντρο της άμυνας όπως θα έπρεπε.
Στο 74’ ο Περπερίδης μπήκε από τα δεξιά πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Γιαννιτσών που άργησε να βγει  και πέτυχε το 0-3 μέσα σε ολική  απογοήτευση των γηπεδούχων.
Στο 86’ κεφαλία Γκόγκα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τεντώνης
Διαιτητής
Κίτρινες : Γαλακτερός, Τριανταφύλλου, Μπαμπαλής,
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: (Ασλανίδης): Τεντώνης, Ουζούνης, κιορτσης, Σιδηρόπουλος, Πομάκης, Μπαμπαλης, Σάρρος, Ριτε, Καπουσουζης(60’ Μωυσιάδης), Καραδήμος(78’ Μπάρμπας), Λυσίτσας.
ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ: (Βασιλακάκης); Μπιμπας, Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου(65’ Περπερίδης), Τσιμίκας, Γαιδαρτζης(82’ Γκόγκας), Νταντιτς(85’ Καψάλης), Μπονέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου