Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σε αναμονή προτάσεων από αγγλικές ομάδες ο νεαρός Τόσιος Κων/νος του Άρη Αμπελιών



Γεμάτος εμπειριών, χρήσιμων γνώσεων και σημαντικών εικόνων που θα του μείνουν για πάντα, επέστρεψε- για τρίτη φορά-  από το Μάντσεστερ,  οι νεαρός  ποδοσφαιριστής  Τόσιος Κωνσταντίνος  του Άρη Αμπελιών, όπου μετείχε  σε μια ακόμα σειρά  απαιτητικών  δοκιμαστικών  (trials) που διοργανώθηκαν στο Manchester  της Αγγλίας από την United.

Ένας μικρός  αριθμός από παιδιών  απ΄όλο τον κόσμο , μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος (ο οποίος σημειωτέον αναδείχθηκε τρίτος στην γενική κατάταξη) επιλέχθηκαν  να συνεχίσουν να παρακολουθούνται από τους "σκάουτερς" του αγγλικού συλλόγου, και ήδη βρίσκονται σε αναμονή προτάσεων και  από άλλες αγγλικές ομάδες για σύναψη  επαγγελματικού συμβολαίου.




"...Το καλοκαίρι  ήρθαν οι 'Αγγλοι στην Λάρισα, ειδαν πολλά  παιδιά από όλη την Ελλάδα,και μας αξιολόγισαν, για μια ακόμα φορά.. Έμειναν ευχαριστημένοι απο την πρόοδο μου και  δώσαμε ραντεβου στην Αγγλία. Καθημερινά ολο το καλοκαιρι έκανα σκληρή  προετοιμασία για να τους αποδείξω τι αξίζω και μάλλον ο κόπος μου, όλου αυτού του καιρού , έφερε  θετικά και ευχάριστα αποτελέσματα. ...Η Αγγλια ειναι τελικά  συναρπαστική, συναντήθηκα με τους προπονητές που μας έκαναν την τιμή να παρουσιαστούν στην Λάρισα, γνώρισα νέους συναθλητές,έκανα καινούργιες  φιλίες με όλους και ελπίζω να συνεχίσω επαγγελματικά!.... Συνεχιζω τις προπονήσεις μου στην ομαδα του χωριού μου και περιμένω την  χαρμόσυνη απάντηση για το πού και πότε θα παίξω μπάλλα στο "Μεγάλο Νησί"...."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου