Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Άριστο το κλίμα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Ο καθιερωμένος αγιασμός του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, ιεροργούντος του Πάτερ Θεόκλητου από την Ενορία της Αγίας Κυριακής. Παρουσία των παικτών του προπονητή και του Διοικητικού συμβουλίου ο Πάτερ Θεόκλητος έδωσε τις ευλογίες του και ευχήθηκε μία επιτυχημένη, πρώτα απ΄ όλα με υγεία, αθλητική χρονιά πετυχαίνοντας και φέτος η ομάδα τους στόχους της, όπως κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα !

 
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε και ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Θεοδωρίδης ο οποίος δήλωσε ότι όλοι μαζί ποδοσφαιριστές, προπονητής, διοίκηση σαν μια γροθιά, μια οικογένεια όπως αποτελεί η ομάδα μας, θα προσπαθήσουμε ο καθένας από το πόστο του να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της.
Το ίδιο βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση παρέθεσε γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, σε όλη την ομάδα, με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και πολύ καλό κλίμα.
 
Στον αγωνιστικό τομέα όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι στην διάθεση του Στέλιου Καλαιτζή ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Εθνικό Γιαννιτσών, εκτός από τον Γιάννη Τσιρακίδη που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Πενταπλατάνου και θ΄ απουσιάσει .
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι όμως και τα μηνύματα από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, ο οποίος βλέποντας την σοβαρή δουλειά και τις προσπάθειες που κάνει φέτος η ομάδα, όλα δείχνουν ότι θα βρίσκετε κοντά της φέτος σε όλα τα παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, αρχής γινομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου