Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Επέστρεψε στο... σπίτι του ο «Κάρα»

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στην αγαπημένη του ομάδα είναι γεγονός. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε (μετά την έγκριση από το ΔΣ της ομοσπονδίας) την συνεργασία του «Κάρα» στη «γαλανόλευκη» που θα έχει διάρκεια δύο έτη, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα γίνει και η παρουσίασή του.


Ο Καραγκούνης θα πιάσει αμέσως δουλειά στην Εθνική, αρχής γενομένης από τους δύο προσεχείς αγώνες των προκριματικών του Euro 2016, με τη Φινλανδία στο Ελσίνκι στις 11 Οκτωβρίου και με τα Νησιά Φερόε στο Φάληρο.


Η απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ αναφέρει:

«Ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες. Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σελίδας της Εθνικής μας στο facebook:

«Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, ο τεράστιος Γιώργος Καραγκούνης, είναι και πάλι μέλος της αγαπημένης μας ομάδας! Επί της ουσίας επέστρεψε στο σπίτι του καθώς σήμερα σφραγίστηκε η συμφωνία του με την Εθνική Ανδρών και ο «τυπάρας» θα αναλάβει πόστο δίπλα στον Κλάουντιο Ρανιέρι!»


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου