Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας συμπολίτης μας διαμαρτύρεται για την Εμποροπανήγυρη.



Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή συμπολίτη μας,κατοίκου της περιοχής όπου γίνεται η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών.
"Καλημέρα.  Είμαι κάτοικος Γιαννιτσών στην περιοχή κοντά στο ΙΚΑ. Θα ήθελα να δημοσιεύσετε το πρόβλημα μου όπως και πέρυσι διότι πέρυσι είχε εισακουστεί….Η ώρα είναι 1:30 π.μ. και η μουσική από τους πλανοδίους μικροπωλητές είναι στην διαπασών (αστυνόμευση ούτε για αστείο) . Εγώ πρέπει στις 5 το πρωί να ξυπνήσω και να πάω στην
δουλειά μου και να επιστρέψω στο σπίτι μου στις 4:00 το απόγευμα.
Για να παρκάρω στο σπίτι μου πρέπει να κάνω κάποια Δέηση μήπως και σταθώ τυχερός αλλιώς καμία 4-5 τετράγωνα παραπάνω…..
Ένα ακόμα πρόβλημα και μάλιστα μείζων που το είχα θίξει και πέρυσι είναι το θέμα της καθαριότητας - υγιεινής. Δεν υπάρχουν αρκετές χημικές τουαλέτες ώστε να εξυπηρετούν τον τόσο κόσμο που επισκέπτεται την εμποροπανήγυρη και ούτε τους πλανόδιους πωλητές που μένουν εκεί οπότε καταλαβαίνετε που κάνουν την ανάγκη τους. Στους δρόμους, τα πεζοδρομία, τους τοίχους, τις εισόδους των σπιτιών μας κτλ. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος μας διαβεβαίωσαν ότι τα περσινά έκτροπα δεν θα γίνουν και φέτος φυσικά μέχρι να εισπράξουν τα ενοίκια, από κει και πέρα τι τους νοιάζει; Στο σπίτι τους γίνετε αυτός ο χαμός; ΟΧΙ!!!!
Ένα ακόμα θέμα είναι ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να έρθει ένα ασθενοφόρο η ένα πυροσβεστικό υπάρχει η δυνατότητα μόνο από το ουρανό (ουρανοκατέβατο)….

Αναρωτιέμαι λοιπών και λέω….

Α) Τι ώρα θα μπορέσω να κοιμηθώ…;
Β) Για ποιον λόγο οι κάτοικοι της περιοχής πληρώνουν δημοτικά τέλη;
Γ) Γιατί δεν μεταφέρεται επιτέλους η εμποροπανήγυρη εκτός κατοικημένης περιοχής όπως σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα;
Αυτά είχα να πω σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να δημοσιεύσετε και φέτος το πρόβλημα μου γιατί τελικά είναι ο μόνος τρόπος για να ακουστεί η αγανακτισμένη φωνή μας!!!!

Σημείωση: Ανάλογη επιστολή δημοσιοποιήσαμε και πέρσι ακριβώς την ίδια ημέρα.
δείτε ΕΔΩ

51 σχόλια:

  1. Ρε φιλαράκι 30 χρόνια γίνεται το πανηγύρι κάνε υπομονή πέντε ημέρες είναι θα περάσουν
    Όσον αφορά τα ωράρια.Όσον αφορά καθαριότητα υγιεινή κλπ έχει απόλυτο δίκαιο ο φίλος αναγνώστης και δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Είναι απαράδεκτο το 2014 αυτή η κατάσταση και δεν είναι υποχρεωμένοι οι κάτοικοι να τρώνε στην μούρη κατουρλιά και λοιπά και το θέαμα των μεθυσμένων αρκουδόγυφτων (όλων ημών) να κάνουν την ανάγκη τους δημόσια θέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ζωη οι ιδιοι θα ειμαστε...ολο κι ολο το σκηνικο διαρκει 5 μερες...ε και λιγη υπομονη δε βλαπτει..πω πω πω πια...ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπομονή έχει και τα όρια της. Το ωχ αδερφέ μας έχει φάει.
    Βέβαια όλα αυτά είναι θέμα παιδείας, που ο ένας πολίτης δεν σέβεται τον άλλο. Πρωταρχικά πρέπει ο Δήμος να στέλνει κάποιον για καθαριότητα εκεί 24 ώρες που έχουν κατουρήσει τα πάντα...από εισόδους μέχρι αυτοκίνητα και δεν μπορούμε να βγάλουμε τα παιδιά μας έξω. Ακόμα και οι σεκιούριτι που προσέλαβε και αυτοί στις εισόδους των σπιτιών κατουράνε.Έλεος...
    Μετά είναι και η υχορύπανση.
    Γνωστοί ταβερνιάρηδες του πανηγηριού (****νυχτα και Κοσμ*****) δεν σέβονται τους γείτονες τους.Στην Διαπασών και ύστερα από καταγγελία στην αστυνομία χαμηλώνουν την ένταση και μετά από λίγο ξαναδίνουν στις 3 η ώρα τα ξημερώματα. Το κέρδος πάνω από όλα και δεν γαμ*****. Απαράδεκτη η κατάσταση.
    Και μην ξανακούσω κάντε υπομονή 5 μέρες είναι γιατί είναι 20 οι μέρες και όχι μόνο 5. Από τα τέλη Αυγούστου μετά τον Δεκαπενταύγουστο, το στίσιμο των παραγκών κάθε μέρα όλη μέρα να καρφώνουν καρφιά, ένα μόνιμο ¨τάκα τάκα¨ που δεν σε αφήνει τα ηρεμίσεις. Και μετά το πανηγύρι καθαριότητες, κουτιά, σκουπίδια παντού...
    Ο Δήμαρχος πρέπει ο ίδιος να επιληφθεί του θέματος, να βάλει ένα τέλος,, αλλά κάθε χρόνο τα ίδια γράφονται και κάθε χρόνο κάνει τον κούκο μέχρι να περάσουν οι μέρες και να τελειώσει..και άντε πάλι του χρόνου τα ίδια.. Θέλουμε να μας πληρώσετε βιολογικό καθαρισμό μετά της λήξη του πανηγυριού.

    σημείωση: τα αριστερά και τα δεξια μπακ και χαφ , όπως λέγονται, και άλλοι τι λένε για αυτά τα σοβαρά θέματα των πολιτών? μόνο σε κομματικά ζητήματα βλέπω να σχίζονται να σχολιάσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταίει το ότι με μάγεψε κι εμένα σαν τον «μαρτυριάρη» η θάλασσα ή ότι ήθελα να γίνω περισσότερο spicy παραμένοντας για περισσότερο στο αλατόνερο, but anyway αν και haf, I am back.

      Ο Δήμος έχει εγκαταστήσει χημικές τουαλέτες. Δεν πιστεύω να έχεις την απαίτηση να παίρνει τον κόσμο από το χεράκι και να τον οδηγεί σε αυτές και μετά να τους τον «τινάζει».
      Όσο για τους γνωστούς ταβερνιάρηδες του πανηγυριού, ο ένας τουλάχιστον(«μαύρα μεσάνυχτα»), είναι επιχείρηση που ανήκει σε δύο υποψήφιους του «κυρίου» Καστερίδη. Τα παράπονα γι αυτούς στον αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης, γιατί αν ο Δήμαρχος τους «κυνηγήσει», την άλλη μέρα θα τον κατηγορείς για ρεβανσισμό.
      Από την στιγμή που δεν μπορείς να ανεχτείς τις παρενέργειες που φέρνει η διατήρηση ενός εθίμου με ιστορία μεγαλύτερη από ένα αιώνα, δεν έχεις παρά να καταγγείλεις αυτούς που δεν σέβονται το νόμο και τους συνανθρώπους τους. Αρμόδιο το Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών, καθώς όπως θα γνωρίζεις η Δημοτική Αστυνομία μας τελείωσε.
      Τι λέει λοιπόν ο νόμος [ΦΕΚ 15Β/1996]
      Ώρες κοινής ησυχίας
      Από 1-Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου:
      15.00 έως 17.30 και από 23.00 έως 07.00
      Επειδή όμως έχεις και παιδιά, έχε υπόψην ότι στην ίδια διάταξη το άρθρο 2 αναφέρει:

      1. Απαγορεύεται καθ' όλες τις ώρες του 24ώρου:

      α. Το ποδόσφαιρο και άλλα παιχνίδια στους δρόμους, στις πλατείες και γενικά στους κοινόχρηστους χώρους που προκαλούν θόρυβο.

      Διαγραφή
    2. Η παιδεία θα πρέπει να προέρχεται πρώτα από την αρμόδια τάξη ... και οι κανονισμοί και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο ....η θεωρία το πανηγύρι γίνεται 30 χρόνια ...ε αυτό τα λέει όλα ..Και άλλα τόσα και δίπλα είναι αρκετά και αξία να μας κρατούν πάντα πίσω...
      Βέβαια είναι γνωστό ότι έτσι βοηθάμε την τοπική κεντρική αγορά και θα συμφωνήσω ότι στις μέρες μας το έχουμε ανάγκη αυτό ...κάτι το οποίο δεν θα είναι εφικτό αν απομακρυνθεί εκτός κέντρου μιας και από άλλους νόμους έρχονται και μας επίσκέπτονται.
      όλα τα υπόλοιπα όμως θα μπορούσαν να διευθετηθουν αλλά ..... ειναι ψιλά γράμματα για κάποιους ........

      Διαγραφή
    3. χαχα, να σε και εσύ! Έχεις ταλέντο να μπλέκεις στα προβλήματα της πόλης τα κομματικά! Δεν είναι θέμα παρατάξεων ξέρεις το συγκεκριμμένο, και καθόλου δεν με ενδιαφέρει ποιανού υποφήφιοι κάναν την παράγκα. Το ότι δεν σέβονται τους συναθρώπους τους είναι το πρόβλημα.
      Όσο για το πανηγύρι που έχει ιστορία μεγαλύτερη από ένα αιώνα, συμφωνώ ότι είναι παράδοση αλλά αυτή μπορεί να συνεχιστεί αλλού, διότι ο σημερινός ιστός της πόλης δεν το επιτρέπει. Πριν ένα αιώνα δεν υπήρχε οργάνωση στην πόλη, ούτε οι σημερινές υποδομές υπήρχαν, ούτε βέβαια και τόσος κόσμος να κατοικεί στην περιοχή.
      Καλό θα ήταν επίσης, να βγεις από το γραφειάκι σου και πας μια βόλτα από εκεί για να διαπιστώσεις ότι ο Δήμος έχει τοποθετήσει ΜΙΑ μονο χημική τουαλέτα για τόσο κόσμο, οπότε ο πληθηντικός που βάζεις δηλώνει ότι δεν έχεις ιδέα, απλά πετάχτηκες και εσύ....

      Διαγραφή
    4. Πω πω, πόσο αποστομοτική η απάντησή σου... Τι ναρκωτικά παίρνετε ρε κομματόσκυλα;

      Διαγραφή
    5. Εγώ στην τύχη δεν μιλάω και χρησιμοποιώ πληθυντικό και όχι πληθηντικό όπως εσύ, γιατί οι χημικές τουαλέτες που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος στον χώρο της εμποροπανήγυρης είναι τρείς.
      Απομάκρυνε το βλέμμα από τα στρινγκάκια που είναι κρεμασμένα δεξιά και αριστερά, βγάλε τις τσίμπλες από τα μάτια και κοίτα γύρω σου καλύτερα.
      Εφόσον αποδεικνύεται ότι δεν είναι αρκετές, του χρόνου ας τοποθετηθούν δεκατρείς και εν ανάγκη ας μοιράζουν και «πάπιες» στο περίπτερο του Δήμου.
      Υ.Γ. Κάνε κάτι με την ορθογραφία σου. Οι υποψήφιοι γράφονται με ψ και όχι φ.
      Σεβασμός απαιτείται προς τους συνανθρώπους και όχι τους συναθρώπους.
      Και το συγκεκριμένο, όσο πολύ συγκεκριμένο και αν είναι γράφεται με ένα μ.

      Διαγραφή
    6. καλά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

      Διαγραφή
    7. Όσο "πληθυντικό" και να χρησιμοποιήσεις άνθρωπος δεν γίνεσαι...Η ορθογραφία σε μάρανε..

      Διαγραφή
    8. Οφείλω να το ομολογήσω. Δεν έχω γίνει ακόμα άνθρωπος. Δεν έχω αγγίξει ούτε το «κατ’ εικόνα» ούτε το «καθ’ ομοίωση» που αναφέρουν και οι γραφές.
      Ποιος μπορεί ωστόσο να ισχυριστεί σήμερα ότι είναι άνθρωπος?
      Γιατί άνθρωπος είναι αυτός που πρώτιστα σέβεται τα ποιο αδύναμα από αυτόν πλάσματα.
      Κι αν μπορεί να το κάνει αυτό τότε είναι ικανός για ακόμα μεγαλύτερες πράξεις, για ακόμα μεγαλύτερα έργα και το μέγεθος των πράξεων δεν προσδιορίζεται με βάση τα υλικά μέτρα, αλλά σε συνάρτηση με τα ψυχικά αποθέματα που χρειάζονται σε πείσμα των καιρών, που θέλουν να προβάλλεται το τίποτα και ο θυμός του.
      Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι εσύ είσαι άνθρωπος αναρωτήσου το εξής: είσαι αυτός που πιστεύεις ότι είσαι, αυτός που πιστεύουν οι άλλοι ότι είσαι ή αυτός που πραγματικά είσαι?

      Διαγραφή
    9. οτι να 'ναι, έτσι;;;
      τί κάθεστε και λέτε;
      επι της ουσίας έχετε να προτείνετε κάτι ή θα τρώτε τις σάρκες σας;
      πότε θα μάθουμε επιτέλους να συζητάμε με επιχειρήματα αντί να προσβάλουμε όποιον έχει αντίθετη άποψη απο τη δική μας;

      Διαγραφή
    10. Καλέ μου DEXIHAF δεν έχω απαίτηση από τον Δήμο να οδηγεί τον κόσμο απ΄το χεράκι στις τουαλέτες, ούτε να τους "τον τινάζει".
      Έχω απαίτηση από τον κόσμο, πριν επισκεφθεί την εμποροπανήγυρη, μαζί με τα κλειδιά του και το πορτοφόλι του, να παίρνει γάντια και καμμια χλωρίνη απ΄το σπίτι του. Σε περίπτωση που του ΄ρθει να πάει στην τουαλέτα, να την καθαρίσει κιόλας πριν τη χρησιμοποιήσει, μιας και αν μπεί μέσα παίρνει και το ρίσκο να κουβαλήσει πάνω του διάφορα αφροδίσια νοσήματα.
      Ακούς εκεί, οι αχάριστοι, δε φτάνει που ο Δήμος βάζει τουαλέτες, πρέπει να τις καθαρίζει κι από πάνω, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουμε.

      Διαγραφή
  4. πολλά πράγματα πρεπει να αλλάξουν κάποτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λύσεις υπάρχουν αρκεί οι αρμόδιοι να ασχοληθούν με το θέμα. Βέβαια χρειάζεται και η υπομονή απο τους πολίτες οι οποίοι να μην ζητάνε παράλογα πράγματα επειδή ξυπνάνε νωρίς να πάνε για δουλειά. Άλλωστε όλοι κάποια στιγμή ενοχλούμαστε απο κάτι. Το θέμα είναι να υπάρχει μέριμνα απο την πόλη των Γιαννιτσών. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι η αδιαφορία των υπευθύνων και όχι η φασαρία που γίνεται απο την πανήγυρη. Όσο αφορά το θέμα της καθαριότητας είναι οπωσδήποτε ένας λόγος σοβαρός για να παρθούν λύσεις άμεσες. Το έτος 2014 δεν δικαιολογεί τέτοια κατάσταση. Υπάρχει εκλεγμένο σώμα ας αναλάβει τις ευθύνες του. Καλά τα έσοδα του Δήμου αλλά η εικόνα να αφοδεύει ο άλλος στο πεζοδρόμιο δεν τιμά τον Δήμαρχο , το συμβούλιο και την εικόνα των Γιαννιτσών. Πάρτε σοβαρά την κατάσταση και οργανώστε τις εκδηλώσεις με υπευθυνότητα. Μια εμποροπανήγυρη τον χρόνο έχετε, φτιάξτε την σωστά και όχι με το γνωστό "Του χρόνου θα το φροντίσουμε", πολύ φθηνό, ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε σχετικα με το "τάκα τακα" απο το κάρφωμα είσαι υπερβολικός, γιατί και μια πολυκατοικία να χτιζόταν θα ακουγες πιο έντονους ηχους. Για το ωράριο εν μέρη εχεις δικιο, αλλά και λίγη υπομονή δεν βλάπτει 8 μέρες είναι 6/9-13/9. Σχετικα με το παρκινγκ...τα θέλεις και όλα δικά σου, λίγο περπάτημα δεν έβλαψε κανέναν!! Όταν αγοραζες το σπίτι σου εκεί ηξερες τι θα αντιμετώπιζες,τις πέμπτες δεν σε ενοχλεί δηλαδή? Για την υγιηνη μονο σου δίνω 100% δίκιο γιατί πραγματικα εν έτη 2014 να επικρατεί αυτή η βρωμα είναι παράλογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟ 2014 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η εμποροπανήγυρη δεν μεταφέρετε γιατι κάποιοι τα αρπάζουν.περνούν 2-3 μέσοι στο πανηγύρι και μετά τα ξεπουλάνε σε άλλους σε μεγάλες τιμές.κάποια μαγαζιά βγάζουν ολα τα έξοδα του χρόνου από το πανηγύρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κύριος έχει δίκιο σε αυτά για τα οποία διαμαρτύρεται. Μόνο που αυτά συμβαίνουν για 7 μέρες τον χρόνο. Στην περιοχή του κέντρου όπου βρίσκονται τα καφε-μπαρ τις πόλης οι κάτοικοι τι να πουν που η φασαρία και η μουσική είναι όλο τον χρόνο? Και αυτοί πίστεψε με θέλουν να κοιμηθούν γιατί το πρωί δουλεύουν. Αγαπητέ συνπολίτη, υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτο αυτη η πολη καταντησησε ετσι οπως καταντησε γιατι το μονο που σας νοιαζει ειναι να κοιμαστε...

      Διαγραφή
    2. Αυτός που κοιμάται αγαπητέ μάλλον είσαι εσυ στην προκειμένη φάση..

      Διαγραφή
  10. Panta yparxi kapoios mlks pou to toso to kani na fenete problima..na kaneis ypomoni 5meres toso diskolo einai kai mena de maresei alla kapoioi simpolites mas ayto perimenoun na ta bgaloun kapws pera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν είμαι μλκς όπως λες ελα να το διαπιστώσεις.... Υπομονή κάνουν όλοι όσοι είναι έξω απο τον χορό και τραγουδάνε...Ελάτε ενα μόνο βράδυ να μεινετε στην περιοχή και αν αντέξετε καλώς...Αλλα εσύ Κυριε καταστηματάρχα που μου βάζεις την μουσική στην Διαπασών μεχρι τις 3:00 το πρωί γιατι εκεινη την ώρα σταματησε το live πρόγραμμμα εχθές σε νοιάζει μόνο το συμφέρων σου και οι άλλοι να πανε να κουρευτούν....Οσο για τα παραπάνω σχόλια είπαμε δεν κατουρανε δα και στις πόρτες σας στην δικη μου κατουράνε..... και αν θέλετε να ανεβασω και φωτο με αποδείξεις για τους δύσπιστους συμπολίτες!!!

      Διαγραφή
    2. Να τα βγάλουν πέρα με αξιοπρέπεια όμως και γνώμονα το κοινό καλό, όχι στις πλάτες των συμπολιτών τους..Κανείς δεν δουλέυει μόνο 5 μέρες να καλύψει έξοδα ενός χρόνου, ..Να γίνω πανηγιρτζής-ταβερνιάρης αν είναι..αισχροκέρδια στο φουλ.

      Διαγραφή
    3. Να σου ζητήσουμε συγνώμη , να κάνουμε υπομονή, να μας κατουράνε, να μας γδέρνουν για να τα βγάλουν πέρα. Μήπως να τα κατεβάσουμε να έρθουν να μας .....? Τι είπε ο συμπολίτης , θράσος που το έχει να μας το λέει κ κατάμουτρα

      Διαγραφή
  11. Το παράδειγμα με την οικοδομή για το "τάκα τάκα" είναι άκυρο, άλλο να χτίζει κάποιος κάποια στιγμή και άλλο να συμβαίνει το ίδιο σκηνικό κάθε χρόνο, χωρίς να τηρούνται οι ώρες κοινής υσυχίας και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (πεταμένα καρφιά, σκουπίδια παντού κ.α..). Ας είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε.
    Επίσης, διαμαρτυρίες για την πέμπτη δεν υπάρχουν από τους κατοίκους διότι ο δήμος φροντίζει για την καθαριότρητα έγκαιρα. Και επιπλέον ούτε οι μικροπωλητές διανυκτερεύουν στην περιοχή για να κάνουν την ανάγκη τους εκεί. Το μεσημέρι της πέμπτης με μικρές εξαιρέσεις ειναι όλα υποφερτά. Αν κρατούσε όμως και το παζάρι χρονικά όσο και το πανηγύρι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα (μαύρα χάλια δηλαδή).
    Όσον αφορά για την φασαρία στην περιοχή του κέντρου, εκεί υπάρχει μόνο φασαρία...Δεν τίθεται θέμα υγιεινής.Δεν έχω δει να κατουράει και να αφοδεύει ο κόσμος μπροστά στις οικοδομές και τις καφετέριες.Τα καφε-μπαρ έχουν άλλες υποδομές (καθαριότητα-τουαλέτες κ.α. )για τους πελάτες τους. Δεν υπάρχει η ξεφτίλα του πανηγιριού..
    Αναγνώριση ενός σημαντικού προβλήματας ζητάμε από τον Δήμαρχο προσωπικά και να μεριμνήσει ανάλογα, δεν είναι κάτι παράλογο. Και να τηρούνται οι ώρες κοινής υσυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφέρθηκε κατι για το κεντρο για θέματα υγιεινής, παρα μόνο φασαρίας

      Διαγραφή
    2. Τα παραλες και το ξέρεις...δεν νομιζω οτι το "τάκα τάκα" σε πειραξε,απλα θέλεις να κανεις την κατασταση να φαίνεται πιο τραγική! Το μονο σοβαρό θέμα που διάβασα είναι η καθαριότητα και η υγειινη!!σχετικα με το παζάρι...αν διαβαζες καλά θα καταλαβαινες οτι μιλουσα για το παρκάρισμα...!! Αλλά μάλλον δεν με διαβασες και τόσο καλά απλα εσύ ήθελες να τα πεις και τα ειπες...

      Διαγραφή
    3. Αν θεωρείς το παρκάρισμα σοβαρότερο από την φασαρία ,επειδή όπως λες δεν σε διάβασα προσεχτικά, πάω πάσο.. Στο κέντρο εμείς πάλι επειδή είμαστε large παρκάρουμε τα αυτοκίνητα στο μπαλκόνι

      Διαγραφή
  12. Και επειδή ο Δήμαρχος διαβάζει το blog σας παρακαλώ να μεριμνήσει ανάλογα και να μην αγνοεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να φυγει η εμποροπανηγυρι να κλεισουν ολες οι καφετεριες και τα μπαρακια να μην επιτρεπονται τα μηχανακια να σταματησουμε να μιλαμε να γελαμε...και το καλυτερο ολων να διωξουμε ολοι την νεολαία γιατι πρεπει να κοιμηθει ο κοσμος...γιαυτο δεν προκειται να παμε μπροστα ποτε ως δημος γιατι το προβλημα σας ειναι να κοιμαστε...ολη μερα κοιμαστε ορθιοι μεινετε και λιγο ξυπνιοι το βραδυ δεν θα σας κανει κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν θα γίνει τίποτα αν μείνουμε και 5 βράδυα ξύπνιοι αρκεί να μην γίνετε η φασάρια μπροστά στο σπίτι σου ετσί; και μιας και είσαι τοσο Ξυπνπιος εσύ να έρθεις να σου κανω το τραπέζι μπροστά στο σπίτι μου και αν σε πειράζει η μπόχα απο τα κάτουρα και τα λοιπά θα κάνεις υπομονή για είσαι ξύπνιος και οταν πας στο σπίτι σου θα μπορέσεις να κοιμηθείς και εσύ αφού δεν θα υπάρχει μουσίκη στην διαπασών... Υπάρχουν και οι ώρες κοινής υσιχίας που εσυ ως ξύπνιος θα έπρεπε να γνωρίζεις..... Εγώ πάντος σε προσκαλώ για μια βόλτα στα πέριξ και και αν κολήσεις και καμιά αρρώστια απο τις ακαθαρσίες....ε δεν βαριέσε εσυ είσαι ξυπνιος θα την βρείς την λύση!!!!

      Διαγραφή
    2. Αρα αν ξενυχτάμε θα γίνουμε και εξυπνότεροι!!!!

      Διαγραφή
    3. Εχουμε τις πιο φιλελεύθερες απόψεις για θέματα που αφορούν άλλους.

      Διαγραφή
  14. τελικα ενα εχω καταλαβει φιλε μου οτι οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει... εχουμε μαθει να ειμαστε οτι να ναι και να μην μας ενδιαφερει η καθαριοτητα κλπ οσο για τον δημαρχο? πιστευω οτι αδικα διαμαρτυρεστε ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα δεν εχω μονο εγω θεμα με το πανηγύρι. ..ευτυχώς γιατί ειχα αρχίσει να πιστεύω οτι εγω ημουν παραλογη....μας εχουν καταχ.....σει οσο για την φασαρία εχουν πιάσει και 5 το πρωι με μουσική διαπασων....μα την παραγκα στο πανηγύρι περιμενουν καποιοι για να γλεντισουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ότι ότι ισχύει έξω να γίνει και εδώ .να μπου κανόνες η πανηγύρι να παει αλλού !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ιδού η ερώτηση εαν γίνει τίποτα πως θα περάσει τ ασθενοφόρο η πυροσβεστική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xωράει και το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική πονηρέ πονόψυχε. Πάνε το πρωί να δεις ολόκληρα φορτηγά μπαίνουν γιατί η διάταξη των πωλητών πάγκων κλπ το επιτρέπει. Επίσης δεν θα μεταφέρουμε - καταργήσουμε το πανηγύρι για να γίνει το χατήρι 20; 30; 40;χουζούρηδων της γειτονιάς. Εαν σε ενδιαφέρει η Δημοκρατία και η γνώμη των πολλών. Κάνε χούντα να το καταργήσεις. Και οι ταβερνιάρηδες για 5 μέρες ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. Για την βρώμα όμως έχεις δίκιο.

      Διαγραφή
    2. Eίπαμε ουρανοκατέβατη...... Θυμάμαι μια χρονιά που εγινε μια κηδεία στην περιοχή και μετέφεραν τον νεκρό στα χέρια μεχρι την νεκροφόρα σαν τον επιτάφιο.... Κωμικοτραγικές καταστάσεις!!!

      Διαγραφή
    3. Εφόσων λοιπόν κάνουν καλά οι ταβερνίαρηδες που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν και εισαι και τόοοοοσο άπλας διότι δεν γίνετε αυτό μπροστα στο σπίτι σου οπότε δεν μπορεις να φέρεις την καλύτερη γνώμη... Απάντησέ μου στο εξής: Σε ποιά πόλη της Ελλάδας γίνετε εμποροπανήγυρη εντός κατοικιμένης περιοχής.....και αν σου αρέσει τοοοοοσο πολύ το πανυγήρι να μαζέψεις υπογραφές ωστε να γίνετε κάτω απο το δικό σου σπίτι.....Αλλα έξω απο τον χορό.....

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή εσύ έχεις τόοοοσες υπογραφές μαζέψει για να φύγουν και τις κρατάς στο συρτάρι σου επειδή δεν είσαι άπλας αλλά large και προτιμάς να νιαουρίζεις παράπονα στα blogs;

      Διαγραφή
    5. Εγώ και υπογραφές μάζεψα και στους δημάρχους και αντιδημάρχους ετρεξα και το δικιο μου δεν βρήκα...Εγώ δεν εμεινα απαθής στο προβλημά μου..... Εσυ μάλλον νιαουρίζεις και το παίζεις έξυπνος απο τα blog.....

      Διαγραφή
  18. Καλημερα σε ολους.Σαν πολιτης αυτου του τοπου θα ηθελα να παραθεσω κ γω τη γνωμη μου.Οσο αφορα την βρωμια κ την δυσοδια εχετε δικιο.Απ την στιγμη που πληρωνουμε δημοτικα τελη επρεπε ο Δημαρχος να εχει ατομα που να καθαριζουν καθε βραδυ τον χωρο της εμποροπανηγυρης.Το ξερετε πως απο προχθες που εδιωξαν τους μικροπωλητες που ηταν στημενοι στο δρομο προς Αμπελιες ο δρομος απο σκουπιδια δεν εχει καθαριστει?Πως βρισκουν ευκαιρια κ χρησιμοποιουν τον δρομο εκεινο τωρα ως τουαλετα την στιγμη που ο Δημαρχος επρεπε να εγκαταστησει τουαλετες κ κει?
    Επιπλεον μην τα βαζουμε μονο με τους γυφτους κτλ.Καποιοι ειναι μαθημενοι ετσι κ καποιοι οχι..Προχθες πετυχα Ελληνιδα μανα η οποια βοηθησε το παιδι της να κανει την αναγκη του στην ακρη του δρομου..Και ερωτω:μονο οι ξενοι τα κανουν αυτα?Μονο οι ξενοι πετουν σκουπιδια στους δρομους?Μονο αυτοι λερωνουν?Μονο οι καντινες κτλ κανουν θορυβο ως αργα?Σας ενημερωνω λοιπον πως χθες επισκεφτηκα καποια φιλη η οποια μενει στην εμποροπανηγυρι κ Ελληνας γειτονας ειχε μουσικη στην διαπασων ως τις 1:00 το βραδυ.
    Ας μην κατηγορουμε λοιπον τους αλλους για πραγματα που κανουμε κ μεις οι ιδιοι.Ας βελτιωσουμε πρωτα τους εαυτους μας..
    Αν ο δημαρχος μπορουσε να ρυθμισει καλυτερα τα πραγματα ο θεσμος που ονομαζεται ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ δεν θα ειχε αρχισει να ξεφταει,δεν θα διχαζε τους κατοικους αυτης της πολης και τα παιδια μας θα ειχαν την ευκαιρια να ζησουν οσα ομορφα πραγματα ζουσαμε κ μεις παλαιοτερα αυτην την μια εβδομαδα της Εμποροπανηγυρης..
    Καθε περσι και καλυτερα σωστα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ! ΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 5:30 ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ...ΤΑ ΜΑΥ** ΜΕ****ΧΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μηπος να σοβαρευτουμαι λιγο???? ειναι μια φορα το χρονο η πανυγηρη ας κατανοοισουμαι τους ανθροπους που παιριμενουν αυτες τησ μερες.... πραγματικα εισται ολλοι τελειως αχαριστοι!!!! σκεθτειται τα μικρα παιδια τα παιδια απο την πολη μασ που εργαζοναται...δεν σας χαλαει ομως η βολτα που κανετε η φασαρια σαν ενοχλει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευτυχώς άρχισε να βρέχει, να ξεπλύνει όλη την τσίκνα και την βρώμα. Μέχρι και το απόγευμα η περιοχή μύριζε ανυπόφορα ούρα και αν και οι μικροπολιτές έφυγαν, ο Δήμος δεν κατάφερε ακόμη να ξεπλύνει τα γύρω στενά παρά μόνο τον κεντρικό δρόμο της Κολοκοτρώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1h fora blepo tetoia katastash zhleias kai kauariothtasopoy ftoxeia kai gkrinia...........oi emporopanigires pliroforiaka ginontai stis perisoteres poleis mesa amyntaio kilkis ptolemaida pantos htan ola acoga kai toy xronoy,..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή