Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγωδία -Ενας πυροσβέστης και μια γυναίκα νεκροί μετά από μεγάλη πυρκαγιά



Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής όταν κατάστημα υδραυλικών που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 4 έπιασε - για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους - φωτιά.Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με κλιμακοφόρο όχημα για απεγκλωβισμούς, καθώς πάνω από το κατάστημα βρίσκονται διαμερίσματα. Η διαδιάσωση ωστόσο και κατάσβεση της φωτιάς εξελίχθηκε σε τραγωδία, αφού ένας πυροσβέστης και μια ένοικος του τριώροφου κτιρίου έχασαν τη ζωή τους. Όπως
μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, ο άτυχος πυροσβέστης, ο οποίος ήταν περίπου 30 ετών, έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να απεγκλωβίσει τη γυναίκα από μπαλκόνι στο δεύτερο όροφο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο εισέπνευσαν μεγάλη ποσότητα καπνού.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πυροσβεστικής, μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανώς ένοικος της πολυκατοικίας, μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο Σωτηρία, ενώ στο 251 ΓΝΑ μεταφέρθηκε - επίσης με αναπνευστικά προβλήματα - και δεύτερος πυροσβέστης. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.
Η πυροσβεστική, λόγω του πυκνού καπνού και των συνεχών εκρήξεων που σημειώνονταν από φιάλες ασετιλίνης στο ισόγειο, δεν μπορούσε να πλησιάσει το κτίριο.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου και γρήγορα επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου