Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ζωγραφισμένο από τα παιδιά της το νυφικό της Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ φορώντας ένα νυφικό υψηλής ραπτικής που καλυπτόταν από σχέδια που δημιούργησαν τα παιδιά τους.

Στις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους τον Αύγουστο στη νότια Γαλλία, η Τζολί φορά ένα ειδικά σχεδιασμένο ιβουάρ νυφικό από το Atelier Versace, με ένα υπέροχο μπούστο. Η πίσω όμως όψη του αποκαλύπτει μια εκπληκτική προσθήκη: το πέπλο και η ουρά καλύπτονται από διάσπαρτα σχέδια των έξι παιδιών τους.



Ο Πιτ φόρεσε ένα κουστούμι που είχε ήδη στη γκαρνταρόμπα του σε έναν γάμο που το ζευγάρι περιέγραψε στο περιοδικό People ως «μια χαλαρή και διασκεδαστική ημέρα». Ενδεικτικό του κλίματος είναι πως ο 10χρονος γιος τους, Παξ, έψησε τη γαμήλια τούρτα!

 


Η Ντονατέλλα Βερσάτσε ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία του νυφικού, συγχαίροντας την Τζολί. Τα σχέδια των παιδιών τους, του 13χρονου Μάντοξ, του 10χρονου Παξ, της 9χρονης Ζαχάρα και 8χρονης Σιλό αλλά και των 6χρονων διδύμων Βιβιέν και Νοξ, ήταν κεντημένα από τον σχεδιαστή του οίκου Λουίτζι Μάσσι.

«Ο Λουίτζι είναι σαν οικογένεια για μένα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλον να μου φτιάχνει το φόρεμα» δήλωσε η Τζολί στο περιοδικό People. «Ξέρει και φροντίζει τα παιδιά και ήταν πολύ διασκεδαστικό που συνεργάστηκαν».

Ο Πιτ δήλωσε για την ημέρα του γάμου: «Ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα που τη μοιραστήκαμε με τα παιδιά μας και μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για την οικογένειά μας»."

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν έπαιξαν το ζευγάρι δολοφόνων στην ταινία του 2005, «Mr. And Mrs. Smith». Είναι ο δεύτερος γάμος του Μπραντ Πιτ, μετά το διαζύγιο από την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον και ο τρίτος για την Τζολί, μετά τους γάμους της με τους ηθοποιούς Τζόνι Λι Μίλερ και Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Τις βέρες τους δημιούργησε ο Ρόμπερτ Προκόπ, που σχεδίασε και το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους: «Δεχόμαστε μεγάλη πίεση από τα παιδιά μας» είχε δηλώσει ο Πιτ σε συνέντευξή του εκείνη την εποχή. «Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο σημασία είχε γι' αυτούς και μετά, όταν αρραβωνιαστήκαμε, πόσα σήμαινε τελικά και για εμάς».

Το φόρεμα της Τζολί, πάντως, έχει διαιρέσει την κοινή γνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συχνά τα απασχολεί με τις επιλογές της. Το μαύρο φόρεμα που φορούσε στα βραβεία Όσκαρ το 2012 επικρίθηκε έντονα ενώ κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Θόρτον, το ζεύγος φορούσε κολιέ που περιείχε φιαλίδια με το αίμα του άλλου.


Γ.Α. (Πηγή: Guardian)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου