Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Είσαι άνεργος και φτωχός;Η κυβέρνηση σου δίνει τζάμπα laptop ή tablet για να περνάς την ώρα σου...



Την παροχή laptop ή tablet, αλλά και δωρεάν σύνδεσης ίντερνετ θα εξασφαλίζουν όσοι έχουν λάβουν ή πρόκειται να εισπράξουν το κοινωνικό μέρισμα. Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο θα ανακοινωθεί το Νοέμβριο, με στόχο τη μείωση του ψηφιακού «αναλφαβητισμού» που παρατηρείται στην Ελλάδα. Η «Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης», όπως ονομάζεται το πρόγραμμα θα εξασφαλίζει στους δικαιούχους ένα κουπόνι, με το οποίο θα εξασφαλίζουν τις παροχές μέσω των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν.
Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, οι δικαιούχοι θα παίρνουν κουπόνι για έως και 480 ευρώ, το οποίο θα τους εξασφαλίζει σύνδεση ίντερνετ για 12 μήνες και ένα tablet ή laptop, ενώ θα μπορούν να καταρτισθούν στις βασικές δεξιότητες χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να μετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους σε ιστοσελίδα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου